Header

Alltså Volbeat.. ❤️ Går på moln nu,  och vilket grymt bra ljud i Skandinavium!!  Senast när jag såg Volbeat va på Friends Arena i Solna, som förband till Black Sabbath. Man hörde knappt att dom sjöng.  Men jag tycker ändå dom va bättre än Black Sabbath.
I friends väntade jag förgäves men denna gång spelade dom den,  Gardens tale.  Anledningen till att jag började lyssna på Volbeat och en låt som tar fram både bra och dåliga minnen.
Önskar mig att va 20, ganska mycket lättare och längst fram på nästa Volbeatkonsert.  2 av 3 ska väl gå att ordna.  😁

Ja,  det var magiskt.  Dunket i bröstet. Vibrationerna i golvet.  Suget efter att stå i folkhavet och hoppa i takt till musiken.  Den som aldrig varit på en rockkonsert och hängt i folkhavet borde ha det på sin Bucketlist.
Nu åker vi hemåt. Över och ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har lutat mig tillbaka i soffan nu och tittar på Bytt är bytt. Ska försöka somna i tid så jag orkar med morgondagen. Idag va jag så sjukt trött!!  Lite som att se sig själv utifrån, öppna ögonen så mycket som möjligt och liksom stirra,  för att man inte ska somna.
Men fördelen är att det känns som jag kan somna snart.

Idag påbörjade jag mest.  En röd akvarell sa Arvid såg ut som en älg så jag skissade upp det.  Sen sa Per att det såg ut som en sittande elefant och då funderade jag en stund på om han skulle få äran att bestämma vad det skulle bli men jag ändrade mig till sist och skissade upp en sittande elefant på baksidan av ett annat papper, den ska nog få färg.  Gillade den iaf. Och det är roligt när ALLT kommer utan att man behöver tänka.

Likes

Comments

Den gråa och tråkiga onsdagen blev plötsligt så mycket roligare när en vän hörde av sig med en biljett till Volbeat till övers!! Jag har haft Ångest över att jag skulle missa detta pga att det bara fanns dyra andrahandsbiljetter kvar när jag ville köpa så det ska bli grymt skoj!!! En kväll i Gbg.  Det känns helt sjukt att kunna vara så spontan att jag inte ens behöver fixa barnvakt!! Jag är så van vid att Per jobbar typ jämt och att man antingen inte orkar hitta på ngt pga att man inte vill va bakis själv hemma med barnen dagen efter eller att han är trött efter en massa jobb så man får dåligt samvete över att man åker hemifrån och lämnar honom själv med barnen när han är så trött.  Detta trots att man själv är lika trött pga sjukdom. Ångest och depression.

Jag har kommit igång med jobbet nu också och har kört halvtid i 3 dagar och det känns jätteskönt att komma igång igen, få rutiner i vardagen. Tröttheten börjar komma över mig men förhoppningsvis är den övergående.
Det blir nästan som att jobba heltid nu,  blir ingen återhämtning längre då jag lämnar barnen på dagis när jag åker till jobbet och hämtar dom på vägen hem... Att jag kunde lämna dom på dagis när jag varit sjuk är en del av mitt tillfrisknande.  Det är tråkigt att lämna bort dom men det är roligare att va ok pigg och orka leka/fixa och dona när dom är hemma. Mitt tillfrisknande ökade rejält när jag hade dom några timmar extra där. I och med att Per just nu inte jobbar mer än 100% så upplever jag att tillfrisknandet ökat ännu ett snäpp och det är jätteskönt!  Jag hade med största sannolikhet inte varit uppe på 50% redan om det inte varit för att han tagit en liten paus som flyginstruktör.  De senaste åren har han i princip haft 2 heltidsjobb,  2 små barn och en sjuk sambo.  Det har varit allt annat än mysigt och lätt men nu ser jag ljuset i tunneln!! 

Firar med Volbeat på fredag!  ❤️
Nu ska jag provsmaka mina chokladbollsrullar,  sen är det dags för sängen.

Likes

Comments

Jag slömålar med akvarellen.  Sen får det torka.  Då får min äldsta son berätta vad han ser och sen målar jag det. Roligt och spännande. Skönt att inte veta innan vad det ska bli.  Sköldpaddan är den senaste som ännu inte är klar,  om någon av dom är det,  jag är inte säker... Men det är väldigt roligt iaf! 

Note to self: Blötlägg pappret innan akvarell.  😊

Likes

Comments

Igår var det Elfsborgsdagen på Borås djurpark.  Det innebär att min bror får fribiljetter via supporterklubben och brukar bjuda med oss. I år var första året som även Per kunde hänga med eftersom han inte jobbar på helgerna längre. Det blev lite manfall men det var iaf jag,  Per, barnen,  min mamma och min bror.
Skrällen i år var Lodjuren!  Hanen såg vi  springa bakom träden men honan satt precis innanför staketet och solade.  ❤️

Idag blev vi bjudna på teater jag och barnen av min mamma ❤️ Pippi långstrump.  Barnen var överförtjusta men Olle fick jag gå ut med en kort stund in i andra akten för då började han balla ur litegrann.  Vägrade sitta still,  vägrade va tyst. Vi hämtade hans vagn och satte oss utanför sen fick Arvid flyga i Pippis famn innan vi åkte hem. Så,  en bra helg har nåt sitt slut.
Imorgon börjar jag jobba halvtid.  Gäspar av bara tanken. Wish me luck!

Likes

Comments

Jag har jättesvårt för att släppa kontrollen när jag målar. Jag kan ju se framför mig hur jag vill att akvarellen ska rinna.  Problemet är att man inte kan bestämma sånt.  Bilden ovan var från början tänkt som ett A. Ett tag såg det lite ut som ett öga.  När jag frågade min äldsta son vad han såg efter att den torkat sa han att det var en groda.  Och det var det ju,  så det jobbar jag på nu.
Jag såg det inte själv trots att det var där framför mig för att jag inte kunde släppa att det skulle vara ett A. Det är så svårt att släppa efter.
Men det är också därför jag gjorde såhär. Även om jag måste ta hjälp för att hitta motiven så är det en jätteskillnad för mig.

Likes

Comments

Efter ett besök på sjukan idag är det bestämt att jag börjar jobba halvtid på måndag! Jag hoppas min trötthet beror på att jag sovit lite oroligt (pga att jag inte tagit medicinen som det är tänkt pga att jag glömt, och inte för att jag jobbar... hoppas jag.).  Jag hinner ju knappt dit och vända förrän det är dags att åka hem igen men det hoppas jag ändra på nu. Hoppas, hoppas jag orkar!!! 

Nu ska jag se Wahlgrens värld.

Jag hade en idé,  men det blev inte riktigt som jag tänkt mig..

Likes

Comments

Ligger lite efter här,  har vart så slutkörd efter jobb och idag fick jag krångla runt till vakten för att beställa nytt stämpelkort och det öppnade inte förrän 13 så för att slippa åka hem emellan,  eftersom jag slutar jobba vid 12,  åkte jag en omväg till kvantum och handlade jäst och mjölk så jag kunde baka rågsiktsbröd när jag kom hem.
Måste ha sovit dåligt inatt för jag har gäspat hela dagen.  Möjligen är jag också extra trött pga att jag börjat jobba,  det är slitsamt även om jag kommer ihåg en del men man måste ju både tänka och röra sig mer än man är van vid.  Inget dåligt med det,  men jag är inte van.
Väl hemma knådade jag ihop brödet för jäsning och la ett ljusare lager färg på bergen i barnens rum.  Den mörkgrå behöver bättras på men jag hoppas jag blir klar imorgon så jag kan få upp spindellampan och gå vidare med livet...  Är sjukt trött på att måla dom där bergen nu.
Tog in en stor kruka och flyttade över min stora Monstera dit så fick den fina koppar...korgen?  Huvudet står still nu,  den koppargrejen står iaf numera nere i källaren fylld med ved. Finfint.

Imorgon ska jag hinna med både sjukhusbesök och jobb. Bäst att gå i säng nu,  har längtat efter det sen lunch ungefär.  :)

Likes

Comments

Idag har jag och mamma plockat äpplen och staplat på hög ute på altanen.  Ingrid Marie,  kan vara världens godaste äpplen. Så nu har vi mängder redo för vintern.  ❤️
Vi har lagt dom i lådor med tidningspapper som isolerar mot kyla mellan varje lager.

Jag fick ett infall och möblerade om lite i källaren också.  Blev mysigare och mer användarvänligt.  Tänk dig julaftons morgon,  brasa i öppna spisen julgran i förgrunden.  Frukost till julkalendern. ❤️
Jag vill ha jul NU!!

Likes

Comments

Idag har vi tagit ett varv på stan, shoppat lite vinterskor,  fodrade regnkläder,  redskap och gnistgaller och invigt öppna spisen. ❤️
Efter bakpotatis och kött päser vi i soffan med alldeles för mycket godis och ser på Angry birds.
Jag tar en paus från godiset och hoppas det är uppätet när jag skrivit klart här.  :)

Likes

Comments