Header
View tracker

Jag ser definitivt potentialen.  Det blir en mix av akvarell och akryl och tanken är att den ska användas.  Och bli julig.  Ja,  det är vårat hus.  ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag var i Ekhem på en supermysig "göra julgrupper, dricka glögg och äta julgröt"-dag. Massor med fina blommor, mossa, assecoarer och pynt att välja på. Glögg, kaffe, pepparkakor, julgröt, julmacka med skinka och trevliga människor. En riktig må-bra-dag var det någon som sa.. Och det var helt rätt. ❤️
Jag gjorde en hel hög med julgrupper. Hade med mig tomtarna jag tovat själv och satte i.

När jag kom hem åkte jag till Rusta och köpte en gran till övervåningen och medan jag satt och tovade några tomtar till så klädde barnen och Per granen och lyssnade på Julmusik. Ja, det va för en gångs skull lika mysigt som det låter. 😊 Det blev den tätaste granen dom har och det blev så fint i hörnet mitt i rummet. Jag la fårskinn istället för vanlig julgransmatta.

Gjorde hela rummet. Hur jag ska kunna ersätta den när julen är över är än så länge en gåta. ❤️

Likes

Comments

View tracker

Det har visst blivit lite uppehåll på denna front. Jag har typ stressat ihjäl mig det senaste men nu har det lugnat sig lite.
Har prövat på att tova. Min mamma har ju gjort det länge och förr va hon ofta ute på mässor med, tomtar och vättar mm men har haft ett uppehåll. Nu har hon börjat med nåltovning istället och jag blev sugen på att testa eftersom det är så mycket smidigare när man kan nåltova torrt istället för att krångla med såpa och vatten. Så i dagarna har jag gjort mina första tovade alster. Jag vet inte om det är något jag skulle vilja utveckla mer, tiden får väl utvisa det men roligt var det. Alltid roligt att pröva på lite nytt, och kommer jag på ngt bra kanske jag fortsätter. Men jag har väldigt svårt för att sitta och göra samma sak, som på löpandebandindustri, jag tröttnar, så att åka ut på mässor är nog inte in grej, inte än iaf.

För att va nybörjare ska jag nog va nöjd. Arvid vill ha en varg... Vi får se...

Likes

Comments

Har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja så jag gör ingenting istället. Försöker lugna mig,  andas i fyrkant.  Snart är det måndag och jag har inte fått något gjort alls.  Hänga upp de sista ljusslingorna,  skicka iväg prints,  göra en ren,  ta på sockar, justera i Illustrator, fixa present för Arvid ska på kalas... mm..  Vi har iaf tänt det första ljuset,  det va väl idag?  Det fick brinna i ca 5 min och så kommer det med största sannolikhet vara orört till nästa vecka så vi måste elda det lite extra för att få till den obligatoriska stegen...
Juletid. Lugnets och mysets högtid. Om man väljer att inte fira den alls vill säga.

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen upp lite belysning ute. På altanen har jag velat ha ljus men det har krävts så många och långa förlängningskablar,  krångligt, plus blir ganska dyrt.  Så jag köpte istället 4 st batteridrivna ljusslingor som ställs in med timer och klippte lika långa bitar ståltråd av tjockare modell och satte samman.  Blev ju jättebra och kostade mig 150:- inkl batteri. 

Likes

Comments

En till vecka avklarad på halvtid.  Rutinerna börjar få fäste även om jag natten till fredag bara sov 3h och därav inte hängde med alls under riktningsdagen.  I huvudet.  Kroppen va med,  huvudet försökte sova.  Det var tungt. Är fortfarande sliten efter det.

Idag ska vi får ordning på trädgården inför julen hoppas jag.  Innan det blir snö igen. Om jag hinner kommer jag nog även sätta upp lite utebelysning,  det är aldrig för tidigt denna mörka tiden av året! 

Likes

Comments

Man ska inte vara skadeglad men ibland går det bara inte låta bli.
Första tanken som slog mig var att vi måste köpa skumpa. Sen tog mitt mer förnuftiga jag över och jag insåg att skumpa skulle va pengar i sjön eftersom jag inte gillar det. Så öl får det bli! 

Imorgon blir det Tacos med den nya pulled chicken med tacosmak och en go kall öl.
Idag slumrade jag till lite vid 15 så nu kan jag inte sova. Typiskt!  Och imorgon är det en heldag på jobbet som gäller.  I värsta fall kan jag väl åka hem till lunch och bara köra en halvdag ändå men planen är en heldag.  En riktningsdag. Kör jag hela dagen behöver jag ju inte ta ut ledighet för måndagen som spenderades på sjukhuset.

Tips för barnrummet ☝️👆✌️
Ett original i Tusch blir ett print som nu även ska finnas i färg,  på g!  Man kan inspireras av husen och tejpa upp egna i barnrummet med eltejp.  Har man mörka väggar går det ju alldeles utmärkt att använda vit eltejp istället.
Min äldsta son hjälpte till att klippa och tejpa upp tills tejpen tog slut.  :)

Likes

Comments

Klappar mig på axeln efter 2 utförda pass i hemmagymmet.  Målet är att starta med minst 3 i veckan. Blir det fler är det bara ett plus. Men det är inte lätt!
Allra svårast är nog ändå att jag inte klarar av samma saker som innan,  jag blir jättebesviken men försöker intala mig att jag är skyldig mig detta,  jag vill inte må piss pga övervikt,  jag vill slippa ha ont i fötterna,  jag vill orka leka,  va smidig och stark.
I och med förändrade och bättre rutiner hemma börjar jag ändå känna ett sug efter träningen, rastlös i benen. Men choklad är ändå min allra största last. Ibland trycker jag i mig fast det stannar i halsen på mig pga mätt av mat.
Känner mig så uppsvälld i magen och längtar efter den slanka känslan. 30 kilo ska jag gå ner sammanlagt. Det är bara att sätta igång.

Likes

Comments

En ny era. Allting börjar kännas så mycket lättare nu. Är bara inne på dag 2 av jobb 7-11. Vilket innebär att vi behöver hänga på låset på förskolan 06.30,  och så långt har vi inte lyckats komma än,  men jag tar för givet att vi i slutet av veckan kommit ifatt igen med sömnen.  Arvid va inte lätt i morse men då somnade han inte förrän halv 9. Hoppas på lite tidigare idag,  och att jag inte somnar med barnen så man kan få lite gjort på kvällen. Det känns ändå så mycket lättare nu,  jag känner att orken börjar komma på riktigt, SÅ skönt.

Likes

Comments

Året närmar sig sitt slut. 
När man ser tillbaka inser man ofta att man kommit betydligt mycket längre än vad det känns som. Jag började året ovetandes.  Lite hade jag kommit in i att printa mina målningar men jag visste inte alls vad jag sysslade med egentligen.
Jag har haft mina allra första utställningar.  Vet inte om man kan räkna Bomässan då vi ju faktiskt mest hängde där för att utsmycka vita väggar men kontakter fick jag och det va givetvis väldigt roligt att träffa allt folk. Sen var det lite lugnt ett tag,  jag skulle vara med på Allekonsten under skördefesten i Mariestad men under sommaren tillkom även en utställning i Odensåker och en skördefest i Hajstorp. Ett tag blev det väldigt hektiskt då allt låg 3 veckor i rad och mitt i allt la jag mobilen på biltaket och körde iväg. Den fick jag aldrig återse men vi hittade iaf nästan alla betalkort och körkort mm.
Under sommaren kom jag även i kontakt med Patrik på Artorama i Skövde så numera kan man beställa prints direkt från deras webbshop och få printet på posten. Mina prints hittar du här
Men det går givetvis bra att beställa via mig också. Några av dom nyaste finns ännu inte där.
Jag har under detta året även börjat tillfriskna så pass att jag börjat jobba lite och är upp i 50% nu. 😁
Nu försöker jag få ordning på mina prints,  så allt finns ordentligt i datorn,  det tar sin lilla tid men jag hoppas det är väl värt det när jag kommit ikapp.

Elefanten ovan heter Erjon.
Finns i storlek:
10x15 100:-
18x24 130:-
21x30 150:-

Likes

Comments