Header
View tracker
Allmänt

Går tillbaka till blogg.se men mitt gamla namn. Som jag skriver i det första inlägget, drömmer om att bli webbdesigner och är på en portal just nu när jag inte kommer i närheten av HTML eller CSS. Så känner att jag ska vara där för att stanna nu om jag byter igen då är det nog till egen domän men det blir i framtiden....

HÄR hittar ni nya bloggen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Awesome Life

Somnade om igen på förmiddagen. Känner mig helt slut i både kropp och själ. Blev inte mycket gjort när vi kom hem från affären. Bakade paj och gjorde middag. Omar tycker tydligen inte thaimat. Nudlar och thaiwok med andra ord. Så han tog andra rester. Efter middagen högg jag inte på pajen med hallon och blåbär. Så mumsigt, dock kan jag inte rekommendera coops vaniljssås, den är mer som kräm eller pudding och lite brist på smak. Får börja göra min egna sås snart så att jag inte kan klaga på någon annan än mig själv....
Så det blir någon form av pajmys idag. Eller Omar sitter framför The Walking Dead som jag har orsakat beroende av för honom. Funderar på om jag ska orsaka mig själv ett beroende av någon serie.... Ni får gärna tipsa!

Blev två nya header idag, men den sista blev jag riktigt nöjd med. Tror den kommer få stanna. Kanske byter ut bilder. Får se. Men temat på den gillar jag.
Jaja ska väl leta rätt på en bra serie...

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

View tracker
Awesome Life, Deep Thought's

Vaknade tidigt idag. Vakna till 05.00 sprang upp på toa och somna om en kort stund med konstig dröm. Gick upp officiellt 05.30. Trött, ont och helt förkyld och cirka fem timmars sömn. Började bli förkyld dagen efter missfallet. Säkert en reaktion från allt. Känns som det bara blir värre dock.

Det jobbigaste för mig nu är att se andra gravida om jag ska vara ärlig, se bloggare som har magar som växer. Jag vill vara glad för deras skull men tankarna kommer, det är inte jag längre och då blir jag arg för att jag inte få ha den lyckan längre. Det kommer lägga sig efter ett tag eller att en liten del kommer finnas kvar tills vi blir välsignade igen. Vet att vi tar oss igenom detta tillsammans som familj. Omar, Enzo, Luna och jag. Vet inte om det är en arabisk eller muslimsk mentalitet eller bara Omar som har lättare att släppa taget. Han tar allt mycket bättre än mig psykiskt. Det är dock tur att en av oss har lättare att släppa taget. Stackars djuren om vi båda gick runt som vrak. Jag har insett att jag vill också detta mer än nånting annat och vi ska troligen försöka men samtidigt vet jag inte om vi ska vänta. Har ju mitt navelbråck och gallsten som kanske måste göras något åt. Väntar på en ny tid hos kirurg eftersom jag i torsdags både fysiskt och psykiskt inte vara kapabel till att åka till Eskilstuna. Får se vad den läkaren säger.

Ser ut som att det kan bli sol idag. Sitter och spanar på soluppgången. Magiskt!

Eftersom jag är uppe innan tuppen tänkte jag försöka vara kreativ på något sätt. Tänkte knåpa ihop en header som skriker DENISE! Får se vad jag hitta på. Fick lite idéer nu.
Sen när gubben är vaken och morgonen är över ska vi bege oss och handla. Ska köpa hem bra mat för mig just nu och saker och ting som man kan ha i frysen. Lite grönsaker o.s.v...

Likes

Comments

Awesome Life, Ride or Die Style, Kameran är Framme

Hur jag såg ut idag!

Jag släppte bomben till er på ett snabbt sätt. Men ville inte göra ett blödigt inlägg om det först insåg jag. Får gå in på djupet när jag själv har släppt detta mer. (Förra inlägget)

Hur var min halloweenkväll då, jodå kall vill jag lova. Inte bra planerat av Strängnäs kommun alls! Första gången jag tänkte gå och jag kommer inte ens våga gå igen. Jag har fortfarande ont sen mitt missfall i onsdag och mår inte så himla bra men kände jag ville göra något roligt iallafall. Blev lite väntan på Mimi och hennes systerdotter med vän. Men vi var inte beredda på väntan efter. Vi var på plats vid 18.30. Fick väl våra biljetter senast 19.00. Vi väntade och medan vi väntade köpte vi varsin kaffe. Eftersom vi stod stilla och väntade så länge började jag få ont. Ska helst hålla mig varm. Började även oroa mig för att Enzo skulle börja yla hemma i lägenheten. Var inte planerat att vara borta med än 2 timmar. Slutade med att jag och Omar spenderade 80 kr för sedan bli trötta på väntan och för kalla och knata hem. Vi gick inte på spökvandringen.
Möttes av en olycklig Enzo som inte hade haft kul med Luna tror jag. Han såg väldigt olycklig ut men ändå tacksam över att vi var hemma igen.
Pratade precis med Mimi och hon kom fram till att hon och barnen sammanlagt väntade 1 timma och 54 minuter på att få gå tills hon gick fram och gav biljetten och sa nu går vi vandringen.
Dom hade även något som skulle kallas eldshow tror jag men jag var inte imponerad alls.....

Det enda jag blev nöjd med var bilderna och fina sällskapet. Annars var det inte mycket att ha.... Aja jag får vara glad för det lilla.
Kände dock att fåglarna hade halloweentema idag. Dom kanske lekte egentligen med vindarna men det såg lite och kändes läskigt när dom var så många och flög över en. Men blev snyggt på bild.

Likes

Comments

Awesome Life, Deep Thought's

Har försökt skriva två långa inlägg om detta men nu tänker jag bara säga vad som har hänt utan att dra ut på det..

I onsdags fick jag missfall. Vi hade försökt i 7 månader. Sen äntligen blev det vår tur. Vissa tycker det gick snabbt för oss men i stunden kändes det som en evighet. Kom in i vecka 9 när jag fick mitt missfall. Åkte såklart in till akuten när det började. Under undersökningen var det på väg ut.
Jag är nog den som har tagit det värst. Det är ju både psykiskt och fysiskt för mig. Känna hur kroppen blir det normala igen.
Nu arbetar jag på att acceptera det som hänt och försöka gå vidare. Kanske någon dag går in på den känslosamma delen och mer på hur allt har gått till. Ska avgöra om vi ska försöka igen eller åtgärda min gallsten och navelbråck. Då måste vi vänta ett år till nästan gång efter operation.

Likes

Comments

Awesome Life

Jaha då är det Halloween. För en gångs skull ska jag utsätta mig för lite skräck kanske. Om jag mår bra i eftermiddag/kväll ska jag gå spökvandringen som Strängnäs anordnar varje år. Jag har dock aldrig gått den. Men i år planerade vi med Mimi och sen dessutom Mimis systerdotter ska vara med och skrämmas så det kommer verkligen bli roligt eller skräckinjagande. Får se om jag kissar på mig av rädsla.

Tror även jag ska tända ljus ikväll för alla jag har förlorat. Hedra dom och skänka dem lite extra tanke. Gråta om jag behöver. Mysa med karln också. Får se vad kvällen bjuder på helt enkelt. Men nu är det dags att göra frukost.

Likes

Comments

Bli Inspirerad

Idag känns det som mina bilder bara är collage. Aja kanske lite inspirerande.....

Jag har börjat funderat på min framtid en del. Känns verkligen som att jag är på funderarspåret idag. Men saker som händer sätter igång rörelser i hjärnan.
Jag har sökt kurser till våren inom webbdesign, foto och kreativt skrivande. Men jag börjar komma in på spåret att jag vill lära mig mer om hundar. Även om jag kanske inte startar företag inom det så tänkte jag att det kan gynna relationen mellan mig och Enzo, även framtida hundar. För efter Enzo har jag blivit en riktig hundmänniska. Jag spånar även hela tiden på om vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill arbeta med för att kunna dra in någon form av inkomst, jag har insett att jag kanske inte fungerar för att ha ett normalt arbetsliv. Så jag och mannen spånar lite på idéer som vi kanske kan göra tillsammans. Bland annat kanske starta uppfödning, det drar inte in några stora pengar men eftersom jag vill ha en valp efter Enzo och det får mig att bli sugen. Får se den dagen det blir av. Vet att Omar har fallit för Afghanhund också. Om jag kommer in på webbdesignkurser ska jag satsa mest på det och kanske starta något företag inom det. Men om jag skulle vilja ha uppfödning då vill jag veta mer hur hundar fungerar. Ha kött på benen helt enkelt. Kunna läsa av att den hunden kanske inte tycker om att vara med andra hundar eller om någon får problem med en valp i så fall kunna hjälpa och ge tips. Bara spånar på vad jag kan trivas med helt enkelt. Om uppfödning ens ska bli aktuellt då ska vi ha ett hus med en stor (då menar jag gigantisk) tomt. Får se helt enkelt. Kommer försöka söka lite kurser inom hundbeteende nästa år. Om inte annat kan det bara gynna relationen mellan mig och mina hundar.

Mitt intresse för hundar började när jag var hundvakt. När jag och mor flyttade in till Strängnäs började jag ut och gå med grannens hund. Zigrid "Ziggan" som är en pitbull. En himmelsk go tjej. Som jag nu insåg börjar bli gammal. Jag började genast trivas med livet att ta promenader med en hund när jag började ut och gå med henne.

Sen blev det att vi köpte Amasoneland's Sohrab "Enzo". Enzo är en utmaning det går inte att förneka. Jag tycker nu mer än någonsin börjar vi göra mer framsteg med honom. Har jag godis bryr han sig knappt om hunden på andra sidan gatan. Han vill helt enkelt ha det gottiga istället för att hetsa över en hund. Nu vill jag komma igång och träna honom med att gå inne i stan, så fort min kropp har blivit bättre.

Vill helt enkelt komma på idéer som jag kan arbeta med och som jag samtidigt mår bra av. Man kan alltid drömma stort och drömma skadar ingen.

Likes

Comments

Bli Inspirerad, Deep Thought's

Varning för långt och kanske svamligt inlägg!

Tittade på Therese video och blev inspirerad till att skriva detta inlägg nu på morgonen. Detta med jakten på att finna lyckan.
Jag känner att jag har kommit en bit på vägen men inte tillräckligt för att inte brytas ner totalt när saker och ting blir jobbigt och helt enkelt sorgligt. Jag har hittat några pusselbitar. Djuren ger mig otrolig glädje och är alltid en tröst i vardagen, djur har alltid varit en stor del av mig enda sen vi fick vår första katt, Kattzki. Han hade vi i smyg för pappa av någon anledning. Han var så nojig med brorsan allergi. Djur kan fylla mitt hjärta med sådan kärlek. Sen har vi min underbara man Omar. Direkt när jag träffade honom fick jag inspirationen till att leva. Han blev anledningen till allt, att fortsätta kämpa. Hade även precis blivit diagnostiserad med ätstörning då och på något sätt fick han mig att äta. I hans sällskap försvann ångesten. Han såg mitt hjärta och inte mitt utseende. Visst han uppskattar att jag har gått ner i vikt nu och tycker jag har blivit ännu vackrare. Så djuren och Omar är två stora pusselbitar. Vännerna hjälper till att fylla mig med lycka också, vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner som verkligen finns där.

Känner dock att jag måste finna lyckan i mig själv. Verkligen vara nöjd med den jag är. Vara lycklig med den jag är. Tvivlar jämt på hur Omar kan älskar mig när jag ser honom som den mest perfekta varelsen som går på denna jord (tillsammans med Enzo). Även fast han säger varje dag att jag är den vackraste som finns och att han älskar mig mer än allt annat. Känns som det är ett tecken på att jag inte är helt lycklig i mig själv. Ett tag tänkte jag att jag kanske måste må bra och finna lyckan på egen hand, fast ne kan göra det med honom. För tänker inte förlora honom när jag väl har hittat honom. Det finns risker och risker, detta är inte en risk jag tänker ta. Jag har inte slutat älska honom sen första gången mitt hjärta slog tusen volter på en sekund när jag fick ögonkontakt med honom.

Jag och min psykolog pratade om ens pelare som håller upp en som ett hus. Att det går inte att hänga upp sitt liv på en pelare, för det ju så om ett hus hålls upp av en pelare och den går sönder då rasar hela huset. Förut för mig handlade allt om hur ja såg ut och lite om annat. Trodde de enda som skulle betyda något var om jag var smal. När jag inte blev det rasade hela jag. Nu när jag har en normal kroppsform är jag fortfarande inte 100% nöjd om jag ska vara ärlig. Kan det ha att göra med att jag vill hela tiden förbättra mig, jag är inte nöjd oavsett vad jag gör. Tror jag måste hitta mina pelare som gör mig glad och lycklig. Tror det är viktigt för alla. Jag har fem hittills men känns som man kan behöva minst 10, beror ju såklart vad det är för något som bygger upp en.
Mina pelare är: Omar, Djuren, Familj/Vänner, Fotografi och Bloggen.
Vill ha mycket som bygger upp mitt liv. Måste utforska livet mer. Testa nya saker. Något som jag alltid har varit sugen på är kampsport. Kanske inte är för sent för att börja nu? Va fan det är inte det. Ska låta min kropp bli bra och sedan göra allt jag vill testa. Kanske utforska världen lite. Dock är det lite krångligt med djuren men det går säkert att ordna på något sätt kan jag tro. Fast dock hatar jag att vara utan djuren....
En väns mamma sa att man ska ta en sekund i taget. Låter som något väldigt vettigt. Just nu kan jag inte planera mitt liv så mycket men tror när allt med migrationsverket har löst sig kommer förhoppningsvis livet bli lättare och vi kommer kunna planera vårt liv mer, oron som jag går runt med kommer försvinna.

Tänker satsa på 2017! 2016 fick jag mitt livs kärlek men sen mycket sorg och oro har det bjudit på. 2017 ska jag följa drömmar tillsammans med min familj jag har bildat.

Likes

Comments

Awesome Life, Deep Thought's

En dag som denna var det inte helt fel att beställa hem mat. Tröstmat. Väntar tills hamburgaren har lagt sig och sen åker glassen fram. Håller på och formulerar ett inlägg om vad som har hänt men vet inte vilka de rätta orden är. Det enda jag önskar nu att allt är en hemsk mardröm som jag vaknar upp från när som helst.
Får se hur aktiv jag kommer vara på bloggen resten av veckan. Måste bara ta hand om min kropp nu och mitt psyke. Kan iallafall säga att jag inte åkte in till kirurgen idag. Ska ringa dem imorgon och boka ny tid.
Kan säga att hamburgaren var god iallafall. Det finns även hopp för mänskligheten också, skulle köpa balkongmöbler idag, ett bord som jag har varit ute efter plus två stolar som var riktigt skön, slutade med att jag fick dem. Berättade vad som hade hänt eftersom jag sköt upp det hela två dagar. Hon hade riktigt mycket sympati. Jag var så tacksam.
Nu ska jag bestämma mig för vad jag ska titta på för något. Har Hunger Games på men det lutar att se om någon säsong av True Blood nu. Får se helt enkelt.

Likes

Comments

Awesome Life, Enzo

Japp en mysmorgon har det varit. Rejäl frukost som jag inte orkade äta upp. Åt upp frallorna och halva skålen med crunchy och mjölk. Omar öppnade brieosten och kollade snett på mig, funderade på om det var papper kvar eller om den var dålig, det vill säga det vita. Jag sa glatt nej, detta är riktigt mumsigt. Han smakade lite och tyckte väl det var okej. Så en del med brie och den andra med vanlig ost. 
När frukosten hade lagt sig tog vi en lagom promenad med Enzo. Jag är så glad över att solen skiner idag, av alla dagar är jag glad över att den skiner just idag. Precis vad vi alla behövde i vår familj behövde. Så ni som har sol, ut och njut!
Nu ska jag även försöka satsa på att träna Enzo så mycket jag bara kan. Känner mig verkligen motiverad och tror det är både bra för mig och honom att aktivera hjärnan så mycket som vi kan. Men nu ska han få slappa några timmar innan vi beger oss ut igen. Jag sak försöka göra något vettigt i lägenheten. Plocka lite i sovrummet kanske..... Får se helt enkelt.

Likes

Comments