Jag bloggen ju inte här något mera men har kvar bloggen för att minnas och kika på de som jag följer ibland.

Men tänkte bara ge er en update på att jag börjat med youtube.

Klicka på länken här under för att komma till min video.

https://youtu.be/ZE41Lz8zvkY

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En riktigt jobbig dag idag.. fick första mensen nu efter missfallet, exakt 33 dagar efter. Jag har varit väldigt känslig, tårarna rinner oavsett om jag inte ens är ledsen ibland. Jag känner bara att det gör ont i hjärtat. Det jag oroar mig för lite är att jag har som stickningar under magen. Jag har tidigare upplevt dom värsta mensvärkarna man kan ha, har svimmat spytt osv men nu känns det helt annorlunda. Känner inte riktigt igen den här mensen eller vad man ska säga. Den är seg på att komma igång ordentligt, kom igårkväll och ökar sakta mer och mer i flödighet så att säga haha. Så har det inte heller varit tidigare, jag känner mig lite öm i kroppen men det är ju normalt. Men någon annan som upplevt som stickningar under magen? Kram.

Likes

Comments

Ni vet när man själv druckit så mycket vätska så att magen klunkar, låter när man rör sig alltså. Så har Nathalies mage varit hela dagen, hon har nämligen druckit minst FYRA fyllda vattenflaskor med saft idag och dagen är inte ens slut. Fyra fulla sådana flaskor som på bilderna, flaskan är från bästa @herobility och är hennes favorit. Denna brukar hon dock mest dricka välling ur men hon har varit så törstig idag så hon fick ha stora flaskan. Dricker era barn såhär mycket? Haha

Likes

Comments

Har inte visst er dessa grymt söta jeans som jag beställde från Next för ett tag sedan. Super billiga, älskar deras hemsida! Sen är det som slitet längst ner vid byxkanten, färgen är mer neonrosa i verkligheten, har väldigt svårt för sådana färger men dessa var så coola.

Likes

Comments

Sovrummet är i princip det rummet vi inte kommer att göra något annat i än att byta till vitt golv. Det är vita tapeter, vår säng i mitten och i andra sidan av rummet mitt emot sängen är väggen fylld med garderober. Jag funderar på att måla väggen bakom sängen i en väldigt mörk färg, liknande som på bilden ovan (från Google). Älskar känslan på bilden och vill ha likadant. Allt är vitt, golvet, tapeten men en mörk vägg kanske blir fint?

Mörkgrå, mörkblå eller vad ska man ta? Vad tycker ni? Skulle vara jätte hjälpsamt om ni vill kommentera ❤️

Likes

Comments

Migrän, migrän och migrän har hela dagen bestått av så jag har inte fått något gjort alls. Hatar att jag snart ska försöka sova, i princip omöjligt med ett pulserande huvud. Ville mest bara kika in och säga hej och visa hur söt Nathalie var i håret idag. Satte allt i en tofs och ett diadem för att få bort luggen från ansiktet. Hon har så stort, tjockt och lockigt hår så jag ser hur glad hon blir när jag sätter upp det och får bort det från ansiktet. Tofsen ser ut som en boll, det lockar sig super mycket men det är så himla gulligt! Nu ska jag ta bort smink, borsta håret.. tänderna och försöka komma i säng. Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon, nu är det ny vecka och jag försöker göra en rolig grej av min måndag. Jag älskar listor, speciellt att få bocka av dom för då känner jag mig så duktig. Jag tänkte göra en lista idag på saker jag ska göra idag och även under veckan.

- Mäta bänkskivorna i huset
- Beställa dekorplast
- Tvätta!!
- Dammsuga
- Hänga in mina kläder i garderoben i huset
- Beställa kläder till Nathalie
- Åka bort till huset med fler flyttsaker
- Sätta upp lampor
- Även sätta upp gardinskenorna
- Fixa naglarna hos salong (har för mig det är denna vecka haha...)


Lite små saker, listan kommer nog att bli vääldigt lång hihi.

Likes

Comments

Nathalie är i stort behov av en stor garderobs rensning och i princip en ny garderob, byta ut allt innehåll iallafall. Hon har bara sommarkläder och några få tjocktröjor. Jag är ingen sådan som köper för mycket kläder utan lagomt är bra, men nu var det ett tag sedan vi shoppade åt henne så får bli mer fokus på det nu. Hon behöver både fleece jacka, mjukisbyxor, koftor, långärmade, strumpbyxor, höst skor osv osv

Tre favoriter från H&M!!

Likes

Comments