Jag har äntligen kommit hem, mamma var så snäll och skjutsade hem oss. Borta bra men hemma bäst, att få sova i sin egna säng är svårt att slå. Jag ska strax äta smörgåstårta då Marcus fyller hela tjugofyra år! Grattis igen älskling, jag ville inte vara med och fira dock. Jag hatar kalas och försöker till varje pris att undvika det.
Nathalie sover, jag och Marcus ska eventuellt kolla en film tillsammans och sedan försöka lägga oss.
Godnatt hjärtan

Hjärta dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Älskade lilla Nova, bara ett år gammal och min yngsta syster. Gissa om hon är perfekta lek kompisen till Nathalie. Hon kan dock inte gå än, men då kommer det vara fullrulle med dessa små. Nova har precis vaknat, passar på att mysa med henne då Nathalie inte tillåter det annars. Tänk att det skiljer 19 år mellan mig och min syster, häftigt!

Likes

Comments

Just nu sitter jag med två babyvakter i famnen. Dottern och lillasyster sover och jag passar båda två när mamma skulle göra ett snabbt ärende. Får se vem som vaknar först och undertiden passade jag på att sminka mig. Idag ska vi äta tacos och i eftermiddag ska jag hjälpa mamma med håret, skulle ha gjort det igår men ingenting timade alls. Man får anpassa sig efter de små liven.

Likes

Comments

Finns inget bättre.

Likes

Comments

En Miss Lola - Mrs Mighetto är påväg hem till oss, den fina postern till höger på bilden. Kommer bli så fint i Nathalies rum sen när det är klart. Dessa är dyra dock, men så söta.

Likes

Comments

Strax ska Nathalie få i sig lite middag, korv med bröd. Vad jag ska äta är en annan femma då korv är det VÄRSTA jag vet. Idag är vi på besök hos min mamma och ska stanna här över natten. Jag ska hjälpa mamma att göra henne lite fräsch i håret, slinga lite blonda slingor. Jag duschade förut efter att inte ha gjort det på SEX dagar (håret alltså). Kroppen duschar jag varannan dag men håret ungefär var fjärde dag, det blir liksom aldrig fett och att duscha håret ofta är INTE bra. Men nu hade det gått sjukt länge, har stressat senaste dagarna och helt glömt bort mig själv..

Likes

Comments

Nya soffan vi fick hem igår och monterade upp i huset!
Vi är supernöjda och den passade verkligen perfekt. Vi satte även upp två tavlor på sin plats också, bara väldigt väldigt många tavlor kvar.

Likes

Comments

Undertiden Marcus nattar Nathalie har jag förberett soffan inför lite seriemys. När jag var klar fastnade jag inne hos HM i deras app. Älskar deras app och är där i princip dagligen och kikar. Tänkte bara tipsa om att det har kommit en hel del nyheter både i klädväg och i inredningväg för barnrummet. Blev som besatt i deras nya "tema" med ugglor, jag ÄLSKAR ugglor hihi. Mycket pastellfärger som också är populärt, ovanför på bilden är en supersöt kudde! Gissa och jag markerat mycket i favoriter hehe..

Likes

Comments

Ursäkta att jag utrycker mig så i rubriken MEN jag blir så trött på människor ibland. Bara för att jag är "normal" det vill säga tar mig igenom vardagen med ett leende så menar ni att jag mår bra? Om du frågar mig hur jag mår får du ett ärligt svar, ena dagen kanske jag mår jävligt dåligt och andra dagar är det helt okej. Men det här "du verkar inte må så dåligt". Hur tänker du egentligen som säger så? Bara för att man mår dåligt så betyder det inte att man MÅSTE stå och gråta eller göra något skadligt mot sig själv. Visste du att de tysta som oftast inte visar något är de som mår värst? Oftast är det så iallafall. Jag har ett liv, en dotter att ta hand om samt delvis ett hushåll, skolan börjar snart, jag kan INTE trots att jag många gånger vill gråta mig igenom dagarna. Man får helt enkelt bita ihop, men vad tror ni egentligen? Shit

Likes

Comments

Jag älskar att fota henne, trots att det är fruktansvärt svårt. Kanske tre av trettio bilder blir bra ibland men det är det värt. Dessa bilder är ifrån igår, när vi för en gångs skull hade en solig dag.

Likes

Comments