​Jag var med dig när du inte längre fanns kvar, när jag såg rädslan i dina ögon och mitt hela hjärta brast, jag fanns med även när jag inte längre visste vad jag skulle göra för att det skulle gå bra. Jag fanns med och tiden gick så fort och nu är det bara ett tomt hål kvar. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Där ett tag så förlorade jag mig själv. Jag visste inte längre vad jag eller vem jag var. Jag kommer ihåg den sorgen och hur jag fortfarande känner en sådan stor sorg, ilska i mitt hjärta en stor frustration, varför blev det som det blev? Varför hade jag aldrig ens ett val? det känns inte som att valet gjordes av mig det känns som det redan var förutbestämt. Det var aldrig mitt öde och min chans att välja. 

Likes

Comments

Med tanke på något annat så tänker jag skriva om någonting annat idag. Jag känner mig inte bra i kroppen jag är ledsen hela tiden och deppig, känner mig arg och besviken och så otroligt trött. Varför jag känner såhär vet jag ej. Jag har egentligen inget att vara deppig över. Jag känner som att jag går runt på moln och är bara som ett bomulls huvud.

Likes

Comments

​Det var den 14 maj 2009 och jag åkte in på morgonen till sjukhuset för att påbörja min abort. Det var en hemskt jobbig och traumatisk ska att göra för mig. Det hade gått över 13 veckor och jag fick göra en sen abort. En sådan där man inte längre kan skrapa eller göra en medicinsk abort utan jag fick födda ut min egna abort. Jag minns det som igår när jag kom in till sjukhuset och skulle meddela att jag ville göra abort och sjuksköterskan ställde frågan om jag var säker? och hon skrev ut en bild på mitt foster precis så som man gör för en person som faktiskt ska få sitt barn. Hur kunde jag vara säker? hur kan jag idag vara säker på att jag gjorde rätt? Jag gjorde min abort och efteråt frågade dom mig var jag ville begrava mitt eget barn.  Ska jag kalla det mitt eget barn? I många år efter aborten så såg jag det som att jag förlorade ett barn. 


Likes

Comments

​Jag har startat denna blogg för att skriva av mig om mitt liv, jag skriver egentligen i en annan blogg men känner att vissa inlägg vill jag inte lägga upp i den bloggen. Detta är min stora hemlighet.

Det har gått 8 år nu, 8 år sedan jag som 15 åring stod inför det stora valet ska jag behålla mitt barn? Jag hade mått illa ett tag men trodde aldrig att graviditets testet skulle visa positivt.. När det gjorde det rasade hela min värld samman, jag visste inte vart jag skulle ta vägen men kom överens med min pojkvän om att det rätta valet var att göra abort. Hur vet man ens vad man vill göra när man är 15 år? Jag gick i 9an och detta var det största valet som jag någonsin stått inför. 


Fortsättning följer.

Likes

Comments