Godkväll vänner!
Jag har jobbat natt fredag och lördag så här har det verkligen fått eka tomt. Idag när jag vaknade så var jag i chock! Detta är första natten på gud vet hur länge, som Simon sovit utan något uppvak! Alltså ni hör ju! Att gå från typ 5 uppvak till inget. Så han var riktigt pigg och glad i morse och han och Anton var på förskolan mellan halv tio och klockan två. & även det gick bra!! Jag är verkligen helt förvirrad haha. Jag håller verkligen tummarna för att det fortsätter såhär nu ett tag. Jag orkar inte mer sömnlösa nätter och sjukdomar.

Vad tycker ni om dessa sköna? Jag satt igår kväll och sydde ett par harem slim byxor till Simon med en halsbuff till. Jag blev riktigt nöjd👌 älskar tyget med.

Idag hann jag dock bara sy en mössa till pappa och nu blir det att sova. Imorgon väntas jobb igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja som sagt. Allt såg "bra" ut för Simon hos vårdcentralen, halsen var fin och öronen med. Så antagligen bara ett virus eller tänder!

När vi kom tillbaka så hittade vi Anton och Elisabeth sittandes vid sovrumsfönstret med lite kafferep. Anton som fullkomligt älskar kaffe haha! Galenpanna.

Nu har jag jobbat hela natten och skall väcka Robin så att han kan ta över Anton. Ni kan ju gissa att han redan var vaken när jag kom hem haha!

Likes

Comments

Simon vaknade upp med feber i måndags, den låg nästan på 40 grader! Sedan har det hållit i sig sen dess. När han får febernedsättande så blir det lite bättre men febern kommer tillbaka hela tiden. Han har mått riktigt kasst och nu vill han knappt få i sig välling. Han verkar ha så himla ont i munnen och bara skriker ibland för att han har så ont. Vi vet inte om det är tänder eller vad det kan vara, men jag skall nog åka upp med honom till vc imorgon och kolla. Vi får köra uteslutningsmetoden. Det kanske bara är tänder ja, men då vet vi åtminstone det. För just nu har han det så himla jobbigt och detta gör att vi alla blir lidande här hemma. Sömnen är lika med noll på kontot just nu!

Har vi tur så är det något läkarna kan hjälpa till med, har vi otur får vi bara vänta ut det. Hua, fasar över bara tanken.

Likes

Comments

Tidigt i morse i mörkret när Anton skulle hämta sin kudde, så gjorde han en rejäl vurpa och flög rätt in i sin säng kant med kinden före. Han blev så satans ledsen! Robin rusade in och tröstade och sen var det bra. Han hade lite ont men gissa om jag blev ställd när jag såg detta senare när vi vaknade! Jisses.

Likes

Comments

Idag har världens snällaste svärmor varit här och hjälpt till att rensa i Simons rum, möblera om och ställa in den nya hyllan. Det blev så himla bra! Nu har han inte bara ett sovrum, utan även ett perfekt lekrum. Ett ställe där han faktiskt får lov att leka med sina leksaker utan att Anton skriker "NEJ SIMON DEN ÄR MIN". Stackarn lär ju ha fått men för livet haha. Så nu slipper han att alltid hänga i Antons rum, utan kan leka i sitt egna med SINA leksaker ifred. Förhoppningsvis så blir kommunikationen mellan barnen lite bättre när Simon blir lite större hihi.

Likes

Comments

Hej kompisar!
Igår hade vi så jäkla dåligt med folk på jobbet pga sjukdomar, så jag fick jobba över från 02 till 04. Det blev alltså ett pass på 11 h sammanlagt. Puh! Som TUR VAR, så var elain och Lisette på bio och kom förbi med en stor redbull till mig! Snacka om evigt tacksam, jag hade inte klarat mig annars.

Så idag har jag i princip sovit hela dagen. Jag kom inte i säng förrän vid sextiden då Anton höll på att strula när jag kom hem. Jäkla unge!

Så idag har vi tagit det lugnt. Elain och Lisette var här förut och lämna en hylla som elain köpt till Simons rum! Tusen tack. Så imorgon blir det röj där inne för fulla muggar.

Vad tycks om vädret förut? Det åskade massor men regnet har inte kommit än så länge.

Likes

Comments

Anton skulle natta Svennis tyckte han, det slutade med att hela Sven hamnade under filten.

Simon tränar hela tiden på att stå upp. Just nu ställer han sig mot precis allting han kan nå. Det vill säga, han får även tag i precis ALLT! Ganska svettigt.

Anton och Siri chillade i soffan tillsammans. Hon passade på att sno alla kakor som Anton lade ifrån sig haha!

Anton med hans älskade kaplastavar. "titta mamma en stjärna".

Simon vill helst vara med Anton hela tiden, helst ha samma leksaker och helt samma mat också. Anton skriker i panik när Simon blir för närgången så det är inte riktigt lika uppskattat från hans sida🙈

Robin köpte en trumma till Anton idag. Jag har aldrig sett en så nöjd och exalterad kille någonsin! Lilla gurkan hihi.

Likes

Comments

När man vaknar klockan fem på morgonen, ja då blir det fruktstund reda klockan nio på morgonen. Barnen börjar bli riktigt trötta redan nu, och jag vet inte riktigt hur jag skall kunna hålla Simon vaken åtminstone till elva! Det kommer bli ganska kämpigt alltså haha. Önska oss lycka till!

Likes

Comments

Lite försenat var vi på läkarbesök hos bvc för 1 års kollen på Simon och 3 års kollen på Anton. Det gick kalas! Anton var så nöjd när han skulle mätas och vägas hihi.

Anton har växt nästan 4 cm över sommaren och det är ju inte konstigt att alla kläderna numera är lite för trånga och korta haha!
Simon väger över 12 kg och är nästan 82 cm lång. Stora killen!

Likes

Comments