Hej vänner!
I morse var det minus 6 grader ute. Jag frös nästan näsan av mig. Jag kände verkligen att vi behövde uppdatera barnens vinterförråd. Förra vintern var det inte alls lika kallt ute. Så det blev nya varma mössor, vantar och halsduk. Plus lite nya kallingar till Anton!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så sanslöst glad att barnens moster och kusiner tillfälligt bor nere hos pappa och Elisabeth. Jag älskar att Anton och Simon får leka varannan vecka med Neah och får komma både henne och My närmre. Jag älskar att jag kan få krama min syster varje dag och istället för att ringa och snacka skit, så kan vi bara springa en trappa upp eller ner. Jag älskar att vi kan hjälpa varandra och jag älskar att jag får ha mina bonusbarn nära mig. Att få finnas till på ett sätt som jag saknat. Att få känna den där känslan jag hade när My växte upp och hon alltid var med mig, när jag fick vara med vid varje utvecklingsstadie i livet. Jag är så nöjd!

Även om detta bara är en period i livet så är jag så himla tacksam ❤️

Likes

Comments

Hej vänner!
Jesus vad det har varit mycket idag känner jag. Inatt var Simon helt jävla galen. Han sov så sanslöst dåligt och vaknade hur många gånger som helst. Anton vaknade tidigt också och till slut fick vi 2 timmars sammanhängande sömn.

Som ni ser så vägrade plutten att sova och ville hellre stå upp och leka. Jag satt i fåtöljen och ville bara dra en filt över huvudet haha.

Lotta kom och hämtade mig i lindome hos Elain runt halv fyra tiden, barnen fick stanna kvar och jag och Lotta samt girlsen drog till Ullared för att shoppa lite nödvändigt. Jag köpte en limpa bröd och juice! Lotta däremot fick hur mycket bra saker som helst med sig hem. Himla skönt!

Tusen tack till Tobbe med som orkade passa hundarna under tiden vi var iväg ❤️

Likes

Comments

Idag fick världens bästa pappa Robin en present ifrån barnen. Ett eget whiskeyglas med tre olika nivåer: snälla barn, trotsiga barn och #gemighelaflaskanförfan hihi. Där kanske det är jag som är jobbig? Den var lite lurig och kul i alla fall.

Barnen har busat hela dagen och vi vuxna har försökt se till att pappa och bettan fått med sig allt och sig själva till flygplatsen haha. Idag far dom till tenetiffa i två veckor! Men vi ska nog hålla ställningarna här hemma med 3 hundar och 7 katter 🙄😂

Likes

Comments

Hej vänner!
Dålig uppdatering här. I torsdags följde jag med Emelie och körde lite tabata, jag ville kräkas när det var över! Haha. I vilket fall, på fredagen så vaknade jag upp med en förkylning. Även Anton var riktigt förkyld med hosta utan dess like. Igår var min förkylning helt galen så det blev varken jobb eller kalas för min del. Så därför är vi lite låga här för tillfället. Det blir ingen jobbnatt idag heller utan bara vara hemma och kurera. Simon har precis lagt sig för att vila så jag och Anton skall också passa på.

Tur att denna solstrålen mår hyfsat okej. Bara näsan som rinner på honom!

Likes

Comments