Header

Igår var det ett halvår sen jag låg på BB och födde mitt första barn! Sex månader sen jag fick upp mitt livs kärlek på bröstet för första gången. Endast 3430 gram och 50 cm lång, ren kärlek! Tiden går så fort, det är fan läskigt! Tänk vad du har lärt dig på bara ett halvår! Prata, krypa, skratta, sitta, greppa är bara en del färdigheter du lärt dig. När jag kollar på gamla bilder så saknar jag faktiskt gravidmagen en hel del även om jag också  minns att det var grymt jobbigt ibland. Egentligen borde jag inte klaga eftersom jag hade en relativt lätt graviditet jämnfört med andra! Bara för det så blir väl nästa super tuff, men det återstår att se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått hem mina Kylie matte liquid lipstick och lip liner! Har väntat sjukt länge och jag bara älskar färgerna som hon har i sin kollektion. Jag köpte tre stycken olika färger som jag tyckte såg finast ut, och jag kommer med all säkert köpa fler! Sitter super snyggt på och kladdar inget alls!
Färgerna jag köpte heter:
Den till vänster, Dolce K
Mitten, Candy K
Höger, Koko K

Kan bara säga love love love!

Likes

Comments

Jag är fortfarande helt slut efter gårdagen! Som tur är så har Theo sovit hela natten så jag har faktiskt fått sova riktigt bra inatt,  vilket verkligen behövdes!

Det bästa som finns måste ju vara att få vakna upp bredvid sitt barn och morgongosa tillsammans hur länge man vill! Älskar sånna här morgonar när solen lyser, det är klar blått ute och man ligger kvar i sängen och bara myser till en film! Loove it!

Likes

Comments

Idag har vi haft dop för lilla Theodore, i Norrtälje kyrka. Super nöjd med hela dagen, hade faktiskt inte kunnat gått bättre! Theo var på jätte bra humör hela tiden och super duktig i kyrkan. Jag fick hålla tillbaka tårarna flera gånger under ceremonin då mammahjärtat smälter av lycka!  Sen fick vi så fina presenter av alla, som Theo och vi kommer ha stor glädje av! Jag är så jäkla nöjd över dagen, så lyckat! Både jag och Christian är helt möra nu i kroppen och liten har redan gett upp för kvällen. Tack till alla er som varit med oss idag och firat Theodores alldeles speciella och underbara dag, och speciellt tack till Theos fina gudföräldrar (Robin Holst, Amanda Lundqvist) som var helt fantastiska idag! Bättre gudpäron finns inte! 🌸

Likes

Comments

Idag har vi varit ute på gräddö hela dagen och myst i solen. Christian passade på att fiska medan jag och Theo satt och myste under parasollet. Så jäkla härligt att bara sitta och titta på vattnet och alla båtar som åker förbi! Jag lyckades också få till riktigt fina bilder på Theo när han tok ler! Älskade unge, tiden går så fort men skönt sen när han kan hjälpa sin pappa och fiska. Nu blir det att äta middag hos svärföräldrarna!
Ha en fin kväll alla!

Likes

Comments

Här är före och efter bilder, efter C9. Det kanske inte syns så stor skillnad på bilderna, men jag själv känner stor skillnad och det är väl ändå det som räknas?
Här är alla mått jag har tagit på mig själv under tiden.
Dag 1.           Dag 3.     Dag 6.     Dag 9.

Bröst: 94      93,5          92           91
Arm: 27,5     26,5          26           25,5
Midja: 75      75             74           73,5
Höft: 93,5     93,5          91           90
Lår: 59,5       58             55,5        54,5
Vad: 36         36             36,5        35,5
Vikt: 67 kg    66             64           63,5

Allt jag kan säga är att jag verkligen kan rekommendera C9 programmet, eftersom man mår mycket bättre och man ser faktiskt resultat! Om ekonomin tillåter så ska jag försöka ge mig på nästa program som heter F1 men jag får se, är rätt nöjd över C9 resultatet!

Ha en fin dag alla!

Likes

Comments

Yaaay, äntligen är det sista dagen i C9 programmet! Herregud vilken tuff tid, det har varit sjukt jobbigt men samtidigt så jäkla spännande att få se ett resultat! Jag är så stolt över mig själv att jag har fixat det här, och resultatet, resultatet är helt sjukt! Jag kommer lägga upp bilder ikväll på hur jag såg ut innan och hur jag ser ut nu samt alla mått jag har tagit på mig under den här tiden. Så spännande att se svart på vitt hur kroppen har förändrats på nio dagar!

Likes

Comments

Dag ett av nio är avklarad! Jag trodde inte att det skulle vara såhär tufft! Men det är bara att stå ut en dag till innan jag får börja äta mat igen! Kämpar på..

Likes

Comments

Idag ska jag äntligen börja med C9!  CHANGE 9 är en nio dagars kost program som gör att man kan kickstarta ett hälsosammare liv! Jag känner nu efter graviditeten att jag verkligen vill försöka komma i närheten av den kropp jag hade innan. Jag kommer ju kombinera C9 med min Waist trainer för att få yttligare resultat. (Har haft den på mig nu en och en halv vecka ungefär och jag ser faktiskt redan lite resultat). Hoppas nu bara att jag kan lyckas hålla mig till C9 programmet och inte fuska som jag har gjort förut när jag provat andra kost program. Det svåraste är ju när man är hemma med barn och försöka låta bli skafferiet! När barnen sover så har man ju inget annat att göra än att småäta typ. Kan tillägga att vi oftast har godis eller annat gott hemma, och som den godisråtta jag är så kommer det här verkligen att bli en utmaning! Jag kommer att lägga upp före och efter bild sen när jag avslutat C9.

Likes

Comments

Tänke att jag skulle haka på trenden med Waist trainer! Jag köpte en när jag var gravid för att snabbare kunna få tillbaka min kropp sen efter graviditeten. Lättare sagt än gjort kan jag säga! Den har typ legat längst in i garderoben i flera månader, men nu ska jag faktiskt ge mig på att prova! Hoppas ju på att få se resultat men man kan nog inte förvänta sig en jätte förändring! Den är väldigt skön att ha på sig eftersom den stödjer upp både rygg och mage! Kommer lägga upp en för och efter bild om en månad så får vi se om det fungerar!

Likes

Comments