Innan jag träffade Meow Meow Tinder hade jag hyfsat höga förväntningar ändå, han var från Taiwan (men hade bott i USA de senaste sju åren), hade långt hår (som vi ju lärt oss är min svaga punkt) och lite rockig stil. Dessutom gillade han katter och verkade vara både lättsam och öppen, vilket även det tilltalade mig. Innan vi träffades frågade han vad jag var ute efter på Tinder och jag svarade ärligt att jag mest ville träffa folk, men finns attraktionen där säger jag väl inte nej till att ligga heller, även om inte det är mitt huvudsyfte. Ställde sedan samma fråga till honom och det visade sig att han hade ett öppet förhållande där hans flickvän bott utomlands ett tag men nu var tillbaka och ”things are slightly unclear”. Här ringde min varningsklocka ganska ordentligt, men när han föreslog att vi skulle ses och ta en öl tackade jag ändå ja. Jag kände fortfarande inte särskilt många i staden jag bodde i och tänkte att vänner är alltid najs. Han föreslog att vi skulle åka till ett ölbryggeri ungefär 10 minuter bort och erbjöd sig att plocka upp mig, eftersom det var bökigt att ta sig dit med buss. Jag skulle alltså sätta mig i en bil med okänd snubbe i ett land jag befunnit mig i cirka tre veckor. Självklart! Bad honom hämta mig vid ett gathörn ett kvarter bort från där jag bodde dock, för jag tyckte tydligen att det ändå var viktigt att inte visa exakt vart jag bodde.


Meow Meow Tinder plockade upp mig och vi åkte den lilla biten till ölbryggeriet. Han hade längre hår i verkligheten än de bilder han hade på sin profil och hade övre halvan uppsatt i en knut. Snyggare i verkligheten tänkte jag, men lade band på mig med tanke på hela den struliga flickvänsituationen. I övrigt hade han skinnjacka, svart linne och kamouflagemönstrade byxor. Helt godkänt. Ölbryggeriet var stort och hade en innedel och en utedel, det var dessutom tillåtet att ta med sig egen mat så folk hade stora picknickkorgar vid sina bord. Vi beställde varsin bricka med fyra smakprover på, ungefär lika med två öl. Detta är för övrigt en grej jag uppskattar extremt mycket med åtminstone den här delen av USA, all god öl! Tji fick jag som hade förväntat mig vattnig Budweiser, känns nästan jobbigt att behöva återgå till svensk öl igen. Hur som helst, Meow Meow Tinder och jag hade mycket att prata om, då även han var ute och reste mycket. Vi pratade länge om platser vi varit och platser vi ville åka till, konversationen flöt på bra utan obekväma pauser eller överdriven nervositet. Efter att vi varit på bryggeriet någon timme och avslutat ölen frågade han om jag ville följa med och köpa pumpor (detta var någon vecka innan Halloween). Han skulle nämligen köpa en hel drös till —>KATTCAFÉET<— han var delägare i. Fattar ni?! Delägare i ett kattcafé? Dog litegrand pga älskar katter! Jag hade inget bättre för mig så följde alltså med och köpte pumpor. När vi fyllt hela bagaget åkte vi vidare till kattcaféet för att lämna av dem och under tiden han bar pumpor fick jag gå in i kattrummet och gosa katt. Ja, jo, den här killen visste precis hur en ska få mig på fall. Någon halvtimme senare var han klar med allt han behövde fixa med och frågade om jag ville ta en öl till, och lyrisk efter allt kattgos tackade jag ja av bara farten.


Vi hamnade på en riktig dive bar som luktade kiss och var, av någon outgrundlig anledning, ändå fullproppad med hipsters. Jag antog att de var där för att se bandet som spelade den kvällen, det var inget jag hade hört talas om och kanske var det just därför alla hipsters var där? Min Tinder och jag slog oss ner vid baren, beställde varsin öl och han berättade att han var uppvuxen i Taiwan, hade bott några år i Kina och sedan hamnat här. Tycker det är så intressant med personer som levt i olika kulturer och få höra vilka likheter och skillnader de upplevt på olika ställen de bott på. Det är ju så vi lär oss förstå mer om världen och varandra, och det är ju viktigt och bra. Innan vi gick därifrån tog jag en tur till toaletten och alltså, jag fattar inte vad grejen är med att inte ha ordentliga lås (om det nu ens FINNS ett lås) på toaletterna? Fick sitta på toaletten och liksom sticka foten under dörren och hålla fast den så att den inte skulle åka upp. Det var seriöst den dagens träningspass. Efter att jag tagit mig igenom toalettpärsen gick vi tillbaka till bilen och väl där frågade han om jag hade lust att röka lite weed. Vid det här laget hade jag lärt mig att faktiskt uppskatta det och tänkte att det kunde vara trevligt så sa att visst, det kunde vi väl göra.


Vi åkte en liten bit tills vi kom till en parkering, som var ganska mörk, och han bad mig vänta i bilen medan han sprang upp och hämtade en joint. Jag satt alltså ensam i en fortfarande ganska okänd snubbes bil, på en mörk parkering ungefär klockan elva på kvällen. Jaja, han låste åtminstone dörrrarna. Flera veckor senare berättade han att han och hans syster blev rånade just där bara någon vecka innan han lämnade mig där i bilen. Eh… tack? Det gick i alla fall bra och vi åkte till en annan avlägsen parkering som låg helt i mörker och satt i bilen och rökte weed i flera timmar. Jag frågade honom lite mer angående situationen med flickvännen och han förklarade att det var därför vi inte kunde vara i hans lägenhet, utan var tvungna att sitta i bilen och röka. Just då gjorde det mig inte så mycket, det var ganska mysigt att sitta där och lyssna på regnet som vräkte ner. När han böjde sig fram och kysste mig blev det dessutom ännu mysigare, även om jag till en början blev lite förvirrad eftersom jag trodde att han inte var intresserad på det sättet. Här skulle kanske det etiskt korrekta ha varit att avbryta och säga att nej, stopp du har ju flickvän. Men å andra sidan hade de ju någon sorts öppet förhållande och jag resonerade helt enkelt som så att han fick ta ansvar för sina beslut. Jag ville bara hångla.


Han skjutsade mig hem efter ett tag och vid det här laget lät jag honom köra mig ända hem pga ville inte gå ensam mitt i natten ett helt kvarter. Väl hemma var jag fortfarande rätt gött hög och hade extrema munchies (beskrivna som ”jag har ett HÅL i magen, ett HÅL!!!”), varpå min rumskompis fixade en fryspizza till mig och jag meddelade högtidligt att det var den godaste jävla pizzan jag ätit i hela mitt liv.

Likes

Comments

När Ding Dong Tinder övergav mig började jag alltså svepa igen och matchade med en kille som verkade söt och framförallt hade en tilltalande presentation (tänk, jag sätter faktiskt vikt vid presentationen). Han var uppvuxen i olika länder och forskade inom det område jag själv studerar, han såg dessutom väldigt söt ut på sina bilder. Även om en av dem var av honom och random hund. Fattar ej vad grejen är med att ha bild på sig själv och en hund, seriöst, minst 90% av alla killar här har bilder tillsammans med en hund. Jag undrar mest vems hund det är, när det inte är deras egen? Är det en hund de träffat på gatan och bara ”tja, får jag låna din hund och ta en bild till min Tinderprofil med?”. Hur som helst, jag valde att bortse från den biten och vi började chatta lite. Dagen efter vi matchat skulle jag och min vän på ett stort Oktoberfestevent och jag nämnde lite casual att vi skulle dit och frågade vad han hade för planer. Det visade sig att även han skulle dit med sina vänner. Jag frågade då om han kanske ville ses och skickade mitt nummer (hade vid det laget fixat en amerikansk telefon) och han smsade mig när han kom dit. Min vän och jag hade då redan varit där ett par timmar och fått i oss X antal öl, och var på väldigt glatt humör. Oktoberfest Tinder hade med sig två vänner och vi hängde med dem tills området stängde och alla våra ölpoletter var slut (en fick köpa ölpoletter och ett plastglas som kunde fyllas på för en polett). De frågade om vi ville följa med till en bar och vi var vid det laget regelrätt fulla och tyckte att ja, det var klart att vi ville. Sagt och gjort satte vi oss i Oktoberfest Tinders väns bil och åkte till området med bäst uteliv i staden vi var i, ungefär 15 minuter bort. Ingen av oss ifrågasatte att vi satte oss i random människas bil med tre killar vi inte kände, inte heller funderade vi över om vår förare var nykter eller inte. Tjejer, jag försöker inte sätta exempel här, var säkra därute.


Vi kom fram till baren och mitt minne sviker mig något men jag är ganska säker på att jag enbart drack vatten för att nyktra till och bli lite mer människa igen. Mitt nästa minne är att vi återigen sätter oss i Oktberfest Tinders kompis bil och åker hem till Oktoberfest Tinder. Han bodde i en flashig lägenhet i ett hippt område och jag tänkte att den här killen har det nog ganska gott ställt. De andra rökte vattenpipa och jag och min Tinder hånglade i hans kök. Min vän hamnade i något sorts drama där hon var typ intresserad av en av min Tinders vänner, men han var intresserad av en brud som anslutit sig till oss tidigare och nu låg däckad inne på min Tinders sovrum. Dessutom var Tinderns andra vän intresserad min vän och de andra frågade hela tiden om hon inte var intresserad av honom alls. Hon var dock inte ett dugg kåt på honom och helt ärligt kändes hela situationen ganska knäpp, jag menar, vi hade inte umgåtts mer än några timmar! Det hela slutade med att jag fortsatte min hångelsession med min Tinder och min kompis slocknade på soffan efter att ha rökt alldeles för mycket vattenpipa. Vid fyra-tiden nyktrade jag till och väckte min vän och frågade om hon ville åka hem, vilket hon väldigt gärna ville. Killarna försökte få oss att stanna, särskilt min Tinder var väldigt mån om att jag skulle bli kvar, men min vän ville hem och sova i sin säng och jag ville inte ligga med den här snubben. Han var söt och så, men när jag tänkte på det insåg jag att nej, jag ville inte. Sagt och gjort satt vi i bilen igen och Tinderns vän skjutsade oss snällt hem. Väl hemma slocknade min vän på soffan (ironiskt nog, hon ville ju hem och sova i sin säng).


Morgonen därpå fick jag ett meddelande av min Tinder där han frågade om jag ville ses under dagen. Jag var sjukt bakis och svarade att kanske senare eftersom jag inte direkt var i skick att ta mig någonstans. Dessutom hade jag definitivt blivit förkyld och kände bara att jag i ärlighetens namn inte hade någon lust alls att gå ut den dagen. Det hela slutade med att jag avböjde hans inbjudan helt och stannade hemma och åt pizza och kollade på Disney-filmer hela dagen. Oktoberfest Tinder fortsatte smsa mig ett par veckor efter detta och bjöd ut mig, men jag kände mer och mer att jag inte var intresserad så tackade nej. Såhär i efterhand kan jag känna att jag borde ha sagt mer rakt ut att jag inte var intresserad, istället gjorde jag ungefär samma grej som Ding Dong Tinder gjorde mot mig. Hoppsan. Ungefär två månader senare hade han unmatchat mig på Tinder och jag tyckte bara det var skönt.

Likes

Comments

Jag träffade Ding Dong Tinder (ett smeknamn mina vänner delvis gav honom eftersom det rimmar med hans namn) igen bara någon vecka efter vårt första möte. Han skrev spontant en tisdagkväll och frågade om jag vill kolla på presidentdebatten tillsammans med honom (Hillary Clinton och Donald Trump). Eftersom jag inte hade några planer tackade jag ja och han föreslog att vi skulle ses på en pub i området där vi båda bodde, då de med största sannolikhet skulle visa den där. Jag är inte mycket för traditionella ”dejter” och blev nästan lite extra pepp av det någon okonventionella upplägget, presidentdebatt och öl liksom. Det var slutet av september men fortfarande ganska varmt ute så jag hade en blå klänning med vita prickar och en jeansskjorta på mig, han hade en batikfärgad t-shirt i alla färger, bruna shorts och flipflops. Den här gången hade han håret utsläppt och glasögon, och var inte alls jobbig att se på, om ni förstår vad jag menar? Inne på baren rådde en nästan kuslig stämning, jag var i en del av landet där majoriteten är demokratisk och det märktes att folk var mycket illa till mods gällande Trump och hans deltagande i debatten. Min dejt var även han mycket upprörd, vilket jag tyckte var ett attraktivt drag. Det är alltid attraktivt med personer som är passionerade, åtminstone när det gäller sådant jag själv håller med om. Detta var för övrigt debatten som genererade i cirka en miljard klipp där herr Trump utbrister ”WRONG”. Bottom-line, den var ordentligt disturbing att bevittna… Efter debatten gick vi vidare till ett mexikanskt hak i närheten och beställde in dubbla margaritas och nachos, och försökte lätta upp stämningen efter den mycket obehagliga debatten vi just bevittnat.


Vi hade även den här gången mycket att prata om, och det märktes att han var intelligent och allmänbildad. Ännu en margarita senare var vi båda hyfsat påverkade och kom fram till att köpa ett sexpack öl och gå hem till honom var en utmärkt idé. Sagt och gjort gick vi till snabbköpet och köpte öl, som jag betalade för - någon måtta får det vara, är definitivt mer bekväm med att dela lika än att någon annan ska betala åt mig. Hemma hos honom hängde vi först i vardagsrummet igen. Den här gången lade jag märke till den hemska gråbruna heltäckningsmattan i lägenheten, klarar ej heltäckningsmattor. Han rökte weed och jag välte hans bong typ två gånger och lämnade brännmärken i heltäckningsmattan. Sorry, typ. Tydligen hade han kommit över sitt ex lite mer vid det här laget och vi hade sex, och han visade sig vara väldigt aktiv när han kände för det. Till en början funderade jag lite över om det skulle vara krångligt att ligga med någon som är nästan en halvmeter längre än jag. Det var inga problem. Vi somnade och han var lika klängig som jag i sömnen, jag gillar när de är klängiga. Jag är världens klängigaste när jag sover och får alltid dåligt samvete när jag sover med okända (typ ons) för att jag är som en blodigel på dem. Brukar dock förvarna och säga att det är helt okej att vända bort mig när det blir för varmt eller jobbigt. Morgonen efter vaknade vi återigen sent och han fick skynda sig iväg till jobbet och jag promenerade hem, och tänkte att jag gillar nog den här killen litegrand.


Vi sågs flera gånger under tiden han fortfarande bodde i mitt område. Sedan flyttade han 45 minuter bort med buss och det blev mer sporadiskt. Tror jag var där tre-fyra gånger. Han introducerade mig till weed och första gången blev jag hög som ett hus. Alltså så hög att jag inte kunde prata engelska längre, hade ingen aning om vart mina kroppsdelar var och vandrade runt i hans lägenhet i vad jag trodde var flera timmar men som visade sig vara ca 7 minuter. Jesus. Till slut lyckades jag sätta mig ner bredvid honom och lugna mig. Vi kollade på Smala Sussie och jag lade märke till en massa nya detaljer jag aldrig tänkt på förut och tänkte att det var en hyfsat absurd situation jag befann mig i. Han var sjukt fin med mig hela tiden, även om han skrattade åt hur otroligt väck jag var. Sista gången jag träffade honom kunde jag känna att det var… urmjölkat. Vi rökte weed, kollade på film och låg. Morgonen efter hade han som vanligt bråttom till jobbet och jag tog bussen hem och tänkte att det inte riktigt kändes som innan. Fick det även bekräftat när han svarade mer och mer sällan på Messenger och svaren dessutom var ganska svala. Jag är ändå väldigt glad över att min första Tinder var Ding Dong, att det fick vara en vettig kille liksom. Såklart kan jag önska att han istället för att awkwardly sluta svara hade sagt rakt ut att han inte vill träffa mig längre, men vi var å andra sidan inte seriösa så jag klagar inte direkt. Fine, tänkte jag då och började svepa igen.

Likes

Comments

Jag hade varit i USA ett par veckor och kände att det var dags att ge sig ut i Tinderdjungeln. Skaffade därför ett konto och börja svepa, första intrycket var att hiking och hundar verkade vara grejen här. Matchade med en kille som verkade nice ganska snabbt, han hade långt hår och var två år yngre än jag. Jag tycks alltid falla för dem med långt hår, alltså jag menar, vem kan egentligen stå emot manbuns?! Det visade sig att han bodde i samma område som jag och vi bestämde att vi skulle ses och dricka öl på en bar i närheten. Innan jag gick hemifrån svepte jag en öl tillsammans med några vänner för att lugna nerverna lite, eftersom det här var min allra första Tinderdejt och jag var, helt ärligt, lite nervös. Eftersom vi bara skulle ta ett par öl lade jag inte ner särskilt mycket energi på kläder utan nöjde mig med svarta jeans, Converse och en t-shirt med bandtryck på. Jag hade ännu inte skaffat något amerikanskt telefonnummer och skrev därför till min Tinder att jag inte skulle kunna kontakta honom efter jag lämnat lägenheten, och han svarade att han skulle vänta på mig utanför baren. När jag kom dit kände jag igen honom direkt, han satt på uteserveringen och vinkade när han såg mig. Mitt första intryck var att han var lång, nästan två meter, och hade håret uppsatt i en låg knut. Han hade en orange Lacoste-piké, jeans och sneakers och såg bättre ut i verkligheten än på sina bilder. Jag tog initiativet till en kram och tänkte igen att shit, den här killen är typ dubbelt så lång som jag. Vi kikade på menyn och bestämde oss för att gå in och sätta oss vid baren, eftersom han ville konsultera bartendern och beställa in flera olika sorter. Vi hade pratat lite om öl på Tinder (det står i min profil att jag gillar öl) och jag hade nämnt att den enda amerikanska öl jag smakat tidigare mest påmint om vatten (Budweiser…), och han ville visa mig hur fel jag hade.


Han frågade mig vilken typ av öl jag brukade dricka och beställde in några olika, och tja, min bild av amerikansk öl ändrades drastiskt. Mikrobryggerier och IPAs säger jag bara! Konversationen flöt på bra och vi hade mycket att prata om, det visade sig att vi hade liknande syn på politik och delade värderingar kring det massa viktiga grejer. Till en början var jag övertygad om att jag bara skulle stanna några timmar och absolut inte följa med honom hem. Några öl i kroppen senare hade jag dock ändrat mig fann mig själv bli mer och mer flörtig, söka mer kontakt, se honom i ögonen och le onaturligt mycket. När baren stängde var vi båda ganska påverkade och bestämde oss för att gå vidare till ett annat ställe på andra sidan gatan. Här börjar mitt minne svika mig något men jag tror att vi tog en eller två öl innan även det stället stängde. Han betalade för allt hela kvällen, vilket kändes väldigt ovant men inte direkt så att jag klagade. Jag kommer inte alls ihåg om han frågade eller om jag bjöd in mig själv men det slutade med att vi begav oss mot hans lägenhet. I vår fylla och villa stannade vi flera gånger längs vägen och tog selfies, jag har inget minne av detta alls utan hittade bevisen i min telefon dagen efter.


När vi väl kom till hans lägenhet hängde vi i hans vardagsrum och lyssnade på musik en stund. Är ganska säker på att jag tvingade honom lyssna på massa svensk musik och försökte övertyga honom om vilket geni Thåström är. Inte helt säker på att han höll med. Efter en stund avancerade vi till hans sovrum, han bad om ursäkt för att lägenheten var stökig och sa att han skulle flytta två veckor senare. Jag brydde mig inte ett dugg, vid det här laget hade jag ett mål. Ett sexmål. Vi hånglade en stund och vi blev successivt av med mer och mer kläder. Han var välutrustad, vilket alltid är trevligt (sorry för ej pk-statement), och efter lite mer förspel började vi ha sex. Mitt i meddelade han plötsligt att nä, han var nog inte redo att ha sex än (jag påpekade dock att det var lite för sent för det). Han hade alldeles nyligen brutit upp med sitt ex efter flera år tillsammans och jag var den första han var med efter henne. Det hela var väldigt odramatiskt och inte på något sätt pinsamt eller obekvämt och efter att ha pratat en stund bestämde vi oss för att sova istället. Vi somnade ihopslingrade och jag sov inte ett dugg bra, han ryckte och pratade i sömnen och var allmänt orolig. Men det gjorde inte så mycket, att slippa sova ensam var värt så mycket mer just då.


Nästa morgon vaknade vi ganska sent och han var tvungen att skynda sig till jobbet och jag gick den 10 minuter långa promenaden hem, med sminket utsmetat i ansiktet och håret i en enda röra. Väl hemma skulle jag tvätta ansiktet och såg i spegeln att jag hade ett mycket praktfullt sugmärke på halsen. Härligt. Jag tror inte att jag någonsin i mitt liv tidigare har haft ett sugmärke men nu, nästan 30 år gammal, var det tydligen dags. Den kvällen skulle dessutom jag och min kompis äta middag tillsammans med hennes mamma och morfar så det var bara att täcka så gott det gick med en scarf. Jag skickade ett meddelande och sa att jag inte var jättenöjd med ”the hickey situation” på min hals. Fick en ängel-emoji tillbaka och han bad mig lägga till honom på Facebook, vilket jag gjorde. Han verkade vara en bra kille och jag kunde definitivt tänka mig att träffa honom igen. 

Likes

Comments