Hej! 

Jag blir så jävla frustrerad!  varför all denna gay hat i sverige? varför har folk annan syn på gay människor? jag ser alla människor som människor vilket jag tycker alla borde göra då vi är alla människor med känslor, Alla är rädda för att bli sedd på ett sätt som man inte vill att folk ska se en på, thats the truth. anyways Det går inte ens en enda jävla dag utan att någon trycker ner någon utav mina gay vänner! vad fan, ska vi alla gay människor börja trycka ner alla straighta för att ni gillar motsatta könet? Tänk om världen såg ut på ett helt annat sätt som tillexempel homosexuella förhållande var "rätt" och straighta förhållande var "fel" hade inte ni då mått dåligt ni som är straighta? tänk er det som vi homosexuella får stå ut med varje dag? att folk kollar på oss med äckliga blickar eller skriver näthat mot oss samt att folk kallar en både det ena efter det andra, vissa blir ju för fan misshandlade! varför i helvete ska man bli nedtryckt bara för att man vågar vara sig själv?! det gäller även människor i almänheten! jag har så sjukt mycket åsikter om detta som jag kommer ta upp ofta! 

skriv gärna i medelanden vad ni vill att jag ska svara på osv om ni har några frågor. kram på er<3


Likes

Comments

Hej alla läsare!

Ikväll har varit en riktigt awesome kväll med mina finizar! Jag och mina 2 bästa vänner hade inget att göra o vi funderade helt ärligt att skjuta oss själva i huvudet av tråkhet hahah men så fick jag ett samtal av min syssling som sa att det fanns en lokal fest i stan!! och vi blev ju såklart så himla glada och spralliga och sprang in i varandra och flög som kråkor runt i hela huset haha! anyways, Denna kvällen var riktigt härlig! imorn ska ni få veta lite saker om vad som hände :D ni kan ej tänka er något konstigare scenrio som hände!

lägger även upp en bild på mig och min bästiz! iknow that the camera sucks! ska börja ta fler bilder med min Canon kamera!

Tack och hej madam misiur!

Likes

Comments

Hej! 

Idag har lilla jag varit på en dejt som var lyckad! först träffades vi på stan och sen så gick vi till Alstar och åt lunch, så himla mysigt! dock var jag väldigt missnöjd med mitt klädval idag men förtusan om man dejtar någon så ska den ju få se den riktiga jag i början haha. 

Ikväll kommer jag börja skriva om mode och trender, hade varit jätte glad om ni kan läsa om det idag, jag lägger även upp bilder på olika kollektions osv. 

var bara tvungen att skriva lite kort om min dejt haha. ha det awesome! puss

Likes

Comments

Jahop! då var man här igen. kände för att börja igen!

Jag heter Denniz Kristiansson och jag är en 17 årig kille som fyller i maj och jag älskar mode! alltså mode är mitt liv! jag går på ett stylist gymnasium med helt sjukt grymma stylist lärare. Där jobbar vi mycket med hår,makeup, naglar och kläder! minna favoriter är makeup och kläder då jag brinner för detta! som alla kanske redan har förstått så är jag homosexuell och letar efter "The One" som om det någonsin kommer hända haha. Jag hade tänkt med denna blogg att uppdatera mode och nya trender samt blogga lite om mitt liv också, så det kommer bli lite gott o blandat hehe. Men har ni några frågor så kan ni kontakta mig på Kik- dempann_97

ha det gött!

Likes

Comments