Songs

Shoo shoo.


Jag gillar hur folk frft kmr in o checkar min blogg även fast jag nt uppdaterat på ett tag, jag verkar vara fett intressant (HOST HOST)

Så whats up yall?

Själv sitter man med en sträckt nacke... skit...

Om ni kmr ihåg så sträckte jag nacken också för njaa runt två månader sen o efter de så har jag alltid gjort nack övningar o typ stretches ba för att slippa få samma sak igen men ändå så fick jag det igår..... men jag vet vrf.... jag körde vikt chinups o tror jag tryckte huvudet för långt bak o typ aah, fick nacken att vara i en keff position tyvärr....

Kefft också att jag precis hade typ avslutat min warmup o sen händer det där.... aja.. får väl vila ett par dagar.... ELLER INTE.... nä men jag kan nt röra huvudet så vafan.

Men i september börjar jag jobba igen, WOHO. Efterlängtande pengar är på G.

Har en lista fullt med saker jag vill köpa, NR 1: NY FUCKING TELEFON.

Sen min samsung gick paj fick jag använda en reserv telefon vilket var typ samsung 1... ni anar nt hur mkt den fastnar o laggar.... kmr kasta in den i väggen så fort jag får en ny asso.... utan o överdriva...

Min insta är lika torr som min blogg tyvärr o ja vet de.... men de kmr bli changes yo, TRUST.

Men sen är frågan vilket telefon man ska köpa?

Jag diggar nt iphones.... jag gillar androids men det finns en hel massa nya telefoner som verkar sköna, Nokia 8 presenterades här om dagen o den verkar också sjukt nice.

Eller one plus 5, elr honor 9? elr kanske essential ph1?

Svårt val.... får väl ta min tid o bestämma mig tills pengarna rullar in manneeeeeeeeeen.

Aja, dags o... ja venne... ligga ner? fhan kan man göra med en sträckt nacke? förutom o vilja bryta den :))

Näe men får väl vila i guess o smörja in den.

Xoxo.

PLACEBO - RUNNING UP THAT HILL

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Songs

Shoo shoo.


När jag var yngre så brukade jag alltid säga att när jag blir äldre så ska man kunna söka mitt namn på google o att jag skulle vara någon oavsett om det var för fotbollen elr ba allmänt. Men nu när jag fattat att jag ba spelade fotboll för att det var jävligt mkt pengar i sporten så fick det mig att sluta då jag nt va glad med o spela längre.

O nu vet jag nt vad jag vill göra... har alltid sagt plugga är min sista utväg och det är ingen utväg jag vill ta... vill nt jobba tills jae 65... vill nt slösa mitt liv som en slavarbetare ti någon jävel....

Men jag börjar sakta förlora hoppet om att kunna göra något annat än o plugga o de gör o får mig o må kefft... nt för att jag är en puckad jävel men jag vet vilken cirkel jag kmr hamna i om jag pluggar o vilket liv jag kmr ha.

Tänker också på att om jag kmr ångra mig sen i framtiden o hur de kmr fucka mig mentalt...

Vet också att när jag pluggar elr typ fokuserar på något och det är tyst så börjar mina tankar snea.... jag brukar ofta lyssna på musik elr försöka prata medans jag gör de för att slippa tänka..... venne om jag förklarar så man kan förstå...

Aja... vettefan vad jag ska göra...

xoxo

NATHAN GRISDALE - SMOKING ON YOUR LOVE

Likes

Comments

Songs

Heeey peeps.


Vet att jag har börjat seg uppdatera med ett inlägg per vecka eller så men aah, ni som läst ett tag vet nog vrf och vad jag väntar på.

Men så fort det är fixat kmr ni se en hel del, så mkt så att ni kmr tröttna (hihi)

En till grej är att jag måste tbx ti turkiet föro kolla upp näsan.... sen jag var liten så hade jag typ en pajad näsa, asså den va helt crooked...

Så jag hade kontakt med typ Turkiets bästa näs läkare och vi typ snackade o jag fick skicka bilder o vi typ fixade tid föro fixa den. Efter undersökningen så vare tydligt att mitt näsben på ena sidan va helt crushed då jag fick ett slag på näsan av brorsan när jag var liten men man märkte inget då för näsan va så liten men när den började växa så började det bli mer o mer tydligt. Han sa även att tippen hängde lite för långt ner då den nt hade något näsben att sitta kvar på. Så planen var att ba göra näsan rak, lyfta tippen lite och typ ba fixa det som var trasigt, men nu sisådär 1 år o ett par månader senare så är jag faktiskt nt heeelt nöjd med resultatet, visst näsan är rakare än vad den var men tippen stannade rätt rund vilket gör mig nojig.

Vet nt heller om han gjorde min näsa mindre? för när jag själv kollar så tkr jag näsan ser lite för liten ut för mitt ansikte medans folk säger "nej nej den är fin" -.-.

Så tog kontakt med han igen o han typ sj sa att den var lite rund och att jag skulle komma tbx föro typ få en spruta först föro se om det skulle ta ner själva rundheten på tippen....

Så ah, det blir väl o spara igen föro åka dit.. för jag själv har sagt att om sprutan ej hjälper så vill jag fixa tippen om jag ej blir nöjd så måste nog spara en hel del.

Förr vågade man nt ta bilder för näsan såg helt fked ut på bilder men nu äre typ frft samma, kanske LITE mindre för den är ialf rak och typ halvt gullig men om jag ändå har betalat så vill jag ialf ha den som jag hade tänkt mig elr hur...

Skit nojig.... ba jag som får sån här fucked up shiet faktiskt hahah....

Men tror ändå de kmr bli bra, kanske den kmr vara fixad innan jag fixar ny kamera/telefon så bilderna kmr så 10/10 ut.

Så yezzz, det var en liten snabb update.

Xoxo.

RUDIMENTAL - SUN COMES UP FEAT. JAMES ARTHUR

Likes

Comments

Songs

Wäsäääääääääääää.


Its ur boy, from down town mofokin cityyyy.

Hoppas ingen blir nojig över hur jag skriver cuz i dont give a foooook.

Välkommen tbx till min vackra blogg heheh..

Venne exakt vad jag vill skriva om, är rätt tom i skallen at the moment.

Har inte gjort något speciellt som fått mig o ba eyy de här måste jag säga.

Det är typ samla gamla visa för mig, väntar på att jobbet ska börja o medans tränar man. Har så fucking mkt jag vill köpa o de ja behöver köpa. Tex en ny telefon och trådlösa hörlurar.

Hatar o springa utan musik.... helt ärligt att träna utan musik är tråkigt... jag känner att jag har mkt mer energi om jag har musik i öronen, är det ba jag?

Man får typ en kick av o höra en låt man diggar o man typ trycker hårdare.

Hade ett par headsets men dom gick sönder så att springa har blivit 10x tråkigare....

Annars har jag helt ärligt nt gjort något.... önska jag hade något intressant o skriva om, men tänker att det har gått ett tag sist jag skrev o folk undrar säkert vad jag gjort "host host host host"

Ska åka o träna strax.. o de e typ allt,

Ni får hare, Xoxo

RAFFER - HOW YOU LAY

Likes

Comments

Songs

Shoo shoo.


Ville ba skriva om Chester Bennington, för er som nt vet vem det är så vare Linkin parks huvud sångare som tog sjmord för några dagar sen.

Sen jag va liten så brukade jag alltid lyssna på deras låtar o jag diggar frft en hel del fastän jag nt gillar rock speciellt mkt men vissa av deras låtar är ba så min stil.

Men det finns en intervju där han pratar om att han nt mår bra o hatar livet o det är typ som man själv känner. Han sitter o slåss med sig sj i sitt huvud o jag kan förstå vad han menar för man själv brukar göra så.

Men folk tror nt det är så allvarligt... han sitter o pratar om sånt här i intervjuer nt bara 1 eller 2.. utan han pratar om sin depression i flera men ingen gjorde shit.... han mådde nt bra men folk såg nt de fast han gav 10000 signaler... kolla ba på deras nya album.... kolla titeln på låtarna... man ba uhhhh.... skit synd.... han hade 6 barn också....

Folk måste börja fucking bry sig om folk asså.... de e sjukt hur vissa människor får signaler om att någon ej mår bra men de pallar nt bry sig...

Skiteri hur kefft ja mår elr hur trött jag än är o någon ber mig ställa upp elr prata så kan jag släppa allt o försöka mitt bästa cuz fuck it.... jag kanske nt kan hjälpa mig själv men jag kanske kan hjälpa någon annan....

Vissa bryr sig om tex vad som händer i deras hemländer men de kan skita i någon som är framför deras ögon... de kan gråta över att någon kändis som nt vann ett pris men skita i någon som ba önska de kunde stötta dom o försöka vara där förom

Allt fler kändisar är deppade.... pengar kanske nt alltid är svaret....

Att någon säger ti mig "Bry dig inte för de kmr nt bry sig"

Ba såna tankar får mig o ba snea må kefft för de e fucking sant

ni som läser de här kmr säkert skita i de man skriver elr säger för nie vana med o skita i, sen näre väl drabbar er så sitter ni o förväntar er stöd o hjälp o när ni väl nt fåre kmr ni snea ännu mer.

Visst jag ber nt om hjälp elr stöd för ja har gjort de här sen ja va 14-15 men vissa gånger så har det varit folk som fått mig o må bättre o som man snackat ut med men i slut ändan så har jag alltid varit där för mig själv o det är faktiskt sjukt svårt ibland.

Jag sitter nt o skriver de här föro få "stöd likes" elr "stöd comments" fk that shit men människor får mig o må illa som fan.

Men det jag skriver spelar ingen roll, vet ni vrf? för jag nt är känd elr jag har nt status. Nu för tiden lyssnar man o gör allt kändisar elr ens idol gör för det är "rätt"

Som en person jag brukade kalla vän gillade o säga "dennis sluta lek offer" "du är inget helgon" "sluta vara drama"

Jag själv tkr nt jag är något av de där, jag är alltid ärlig.... den enda gången jag nt är ärlig är om det skulle såra personen elr skada dom. Men vad är det folk vill att man ska göra? stänga av sina känslor föro göra vad? Bara bry sig om sig själv och sin partner o familj?

Fuck it, om någon jag nt ens känner kommer ti mig o ba vill prata elr säger att de mår dåligt så skulle jag aldrig ba "ey vilket offer bree" eller "abow, eyy kolla dramaqueenen"

Men det jag tkr e mest fucked up e när man väl skriver ti vissa o ba vill prata o de gör allt föro undvika o ens börja konversationen elr försöker ba byta ämne... man ba... okej... tack för den.... jag vänder mig ti dig för ..... ja jag behöver höra det från dig? nt ens jag sj vet vrf jag vänder mig ti vissa personer.. kanske för jag vet att jag skulle göra allt för dom o jag kanske hoppas att de skulle göra detsamma för mig?

Men när det väl nt händer så äre som en bubbla som spricker o de leder ti flera tankar...

Så nu för tiden försöker jag nt ens skriva "deep" med någon eller prata med någon för jag får ingen respons eller att de nt engagerar sig i samtalet? venne om ni förstår vad jag menar men aah...

Kanske för mkt paranoia vad vet jag hehe...

Aja, länkar en av chesters intervjuer

https://www.youtube.com/watch?v=ZC_-zeWYMYo

Xoxo

https://www.youtube.com/watch?v=NOml4oFTx1A

Likes

Comments

Songs

Jag är nt en person som drömmer ofta o jag vet att folk säger "alla drömmer men man kmr ba nt ihåg dom" Shut the fuck up, jag drömmer ba nt.

Men när jag väl drömmer så känner jag att det är tecken elr nånting som jag måste typ tänka mig för.

Ibland kan jag drömma något o sen händer det några veckor/månader senare?? o nej, det är nt deja vu eller va de nu heter... ja svär på allt att jag drömmer de o sen typ sekunden innan de händer så vet jag att de ska hända o sen händer de men jag hinner nt säga elr reagera för jag blir typ frozen o ba ey !!!! det här har jag sett förr o sen blire typ aa, värsta chock attacken.

Som tex när jag gick i skolan drömde jag om att min kompis skulle kasta en sån där lagbok som e skit feta på en annan smal kille i vår klass o att han skulle börja grina, o ja såg det hända innan de hände men ja ba uhoh men fick nt ur mig något.... hänt skit många ggr.

Elr att jag drömmer om en person också, försöker förstå vad det innebär för ibland äre nt happy utan de kan va sad elr något som får min attention o något ja behöver tänka på elr ändra... äre ba jag som är psykiskt störd eller?


Näe men sanning de e skit skumt asso.... fuckar ur ibland när jag vaknar före känns så äkta o den personen som jag ser o pratar med i min dröm ger mig skuldkänslor elr glädje elr ba aah allmänt känslor ba....

Något läkare som vet vad det här innebär? är jag mentalt störd elleh?? hahah nee men vafan.... fett jobbigt....

Aja, ska nog åka o träna snart... ni får hareeeeeeeeeee. XoXo


RYANSTAR - LOSING YOUR MEMORY

Likes

Comments

Songs

Shoo shoo.


Jag vet att jag inte har uppdaterat på något år nu men de e just pga att jag inte kan lägga upp bilder med mina inlägg o det blir ba så mkt tråkigare att nt kunna se mig eller det jag gör....

Tror folk också tkr så för det ger en bättre känsla av att se och samtidigt läsa om ni förstår vad jag menar.

Har faktiskt nt heller uppdaterat instan på ett tag för det är samma sak där, har inget o uppdatera med, måste fucking fixa en ny lur snabbt asso.

Ni hittar mig i centrum vid hörnan sälja mig själv snart.... snälla kom o köp mig? jae skit billig just nu tills jag får en ny lur sen stiger priset jävligt snabbt (HAHA).

Näe men ta nt mina skämt på allvar o ba (VAFAN SÄGER HAN??? INGEN RESPEKT)

Jag väntar frft på att det ska bli varmt heheh.... sveriges sommar är så FUCKING.... :)) har lust o hugga mig i benet när jag kollar ut genom fönstret, like bro... kan vi få du vet.... något som heter sol? vet att sverige gillar moln o regn o dom där grabbarna men hallå? plz... vae de här.

Jag klippte mig igår, önska jag kunde visa er men ni vet kamera problemet så tyvärr... fint blev det ialf men det vet ju ni nt för jag kan nt visa men ni kan ju tänka er hur det ser ut men de kan ni nt heller för det är nt så lätt och även om jag förklarar så kommer ingen förstå men aja (Jag snear)

Annars tränar jag ba ni vet de vanliga. Börjar lära mig muscleups på ringar vilket har tagit en hel del tid att lära sig och träna upp, när jag väl fixar kamera så kmr jag lätt filma o göra en tutorial för de flesta tutorials out there är fhan nt enkla o göra, dom börjar redan som om man typ redan har tränat i flera år och man typ redan är rätt stark i kroppen, min tutorial kmr va lite annorlunda där den kmr börja från basic ti avancerad liksom.


AJA, jag bjuder på en gammal bild från när ja va runt 16 må jag tro, kan nt göra mer än o bjuda på old pics.... men det kommer <3 Xoxo

LUKE CHRISTOPHER - LOST

Likes

Comments

Songs

Shoo shoo.


Sorry för skit sega uppdateringar.. men märker att det blir skit tråkigt utan bilder o jag kan nt ta bilder med min CURRENT telefon då min telefon gick sönder så jag måste använda mig utav en väldigt VÄLDIGT seg och dålig telefon för tillfället... Har jobb igen i augusti tyvärr då det är sommaruppehåll och jag har ej lyckats hitta något sommarjobb...


Så det är paraknas just nu så det blir nt mkt uppdateringar heller.... vet att ni vill se mitt gorgeous ansikte och vad jag äter och gör (säkert ingen som vill) men aah... ni får chilla lite.. om ni kollar min insta så ser att den har blivit en MEME sida, ba såna där roliga bilder vilket också är... tråkigt hehheheh.

Näe men fyfan vad jobbigt det är utan en telefon?? asså hallå? mitt liv gick från 5/10 till 2/10 utan en BRA telefon? herregud vad man är telefon beroende nu för tiden...

Alla vill att man ska snapa bilder man ba uhhh, jag har 0.2 fram kamera på den här telefonen så om du vill ha en suddig bild på något som ska se ut som ett ansikte.. SURE... o sen när man väl skickar säger dom "VAFAN ÄR DET HÄR??" hahah, folk vägrar tro att min telefon är bokstavligen en sten med knappar....

Om någon vill köpa mig så är jag till salu, jag kan tvätta, putsaaa uhm... STÄDA.... hmmm... aah... så hojta till ba, jag tar 100kr i timmen ba så ni vet o jag har axlar om ni kollar på sorgliga serier/filmer o ni vill ha något o gråta på (Kmr sluta upp med att jag gråter på din axel)

Aja, ett kort inlägg får ni ialf, bjuder på ännu en barndomsbild, XoXo, (PST, HYR MIG)

The Weeknd - Devil May Cry

Likes

Comments

Songs

Hellåw


Ni har väl märkt att jag alltid länkar en låt vid slutet av inlägget? Vet att min musik smak är awesome :).... sluta skratta bakom skärmen hallå? jae seriös.... (HOSTHOST)


Näe men seriöst, jag tkr ni borde lyssna på mina låtar jag länkar, de har alltid skön lyrics (Ska göra att alla blir som mig med mina låtar muhaha) och nej jag försöker nt hjärntvätta er (Ler bakom skärmen)


Okej slut skojat nu vafan bli seriös dennis. Nej jag är nt hög... JUST NU, sluta tänk på det.... ni tänker på det eller hur?


Så vad har jag gjort efter mitt senaste inlägg? abso fucking lutely NOTHING, samma sak ba, tränat ätit sovit. vad vill ni mer att man ska göra, sitter o ruttnar hära som ett äpple. Ni vet äpplen? visst tar ni nt den typ som börjar bli brun utan ni tar den som är grön och steeen hård o ba mmmmmmm..... ja, jag är päronet...... eller va?

hahahaha ey jag är fett rolig har jag märkt eller äre ba jag som skrattar? om ni nt skrattar... nie fett torra...på tal om torr, min gröt smakar röv...... LÖV mena jag, oj... (tänker hur löv smakar)

Jag lackar på dom här som ska ni vet blåsa bort löv? dom börjar sådär 9 på morgonen och ba BIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ man ba uhh???? jag har bockat tid med min säng till klockan 11?? kan du fucking låta mig sova eller ska ja stoppa upp..... andas dennis andas....

Skit irriterande man ba blås löv sen vafan. Btw han är fortfarande här o de känns som han är närmare nu... ni kmr se på tidningen imoron, lövblåsare fick bord kastad på sig från balkong. Han testar mig tror jag... testa mig en gång till bitch...

Igår gjorde jag min en maträtt som jag gjort ett par ggr nu, dene nice faktiskt, du gör en krydd mix, jag brukar lägga typ en matsked av cayanne peppar, svartpeppar, kycklingkrydda, vitlökspeppar, vitlökspulver, lökpulver okej? ja efter det ska ni börja steka kycklingen o sen hälleru i mixen "OBS ha minst 2st kycklingfileer, annars kan de bli för mkt kryddor", ialf, sen steker du dom o lägger i jordnötter :) ja jag sa jordnötter.. stek dom tsms o lägg vispgrädde i, så det blir såsigt, jag brukar ta .. ah det beror på hur såsigt man vill ha de ba, sen smakar du av såsen om det är good enough, ät med ris elr pasta. Bra med protein o nyttiga fetter av jordnötterna, visst grädde är nt världens nyttigaste men vem sa att jag är nyttig?? Om jag fick välja så skulle jag käkat pizza varje dag men vill kunna gå frft.


Aja, ska fucka ur på blåsgrabben här ute, vi hörs, PS, bjuder på ÄNNU en gammal bild på pengarna för telefonen NT är här än TYVÄRR så kan jag nt ta några NYA fräscha BILDER än.............. Min insta har blivit en meme page asså... gråter...


XOXO

The Weeknd - House Of Balloons

Likes

Comments

Songs

Shoo shoo.


För vissa äre skit lätt o ba gå o hitta någon ny o sen switcha efter ett par månader utan o ba känna något efteråt eller att de ba har någon för stunden o sen går vidare, lika lätt som o byta kallingar.


Men för mig gåre nt, jag skulle aldrig kunna vara med någon jag nt känner något för o ja skulle aldrig bli tsms med någon om jag typ nt ser att det blir långvarigt (Har ba varit tsms med en person HAHA). Näe men även nu tex, när jag träffar någon som jag känner att vi kanske klickar så äre alltid något som jag blir tveksam på, men det jag också märkt att jag jämför alla med mitt ex.

O sanning ingen kommer upp ti hennes nivå. Före första så har jag lärt mig mycket av mina misstag jag gjorde, tex vara envis, för mycket stolthet o att jag ibland kanske inte försökt mitt bästa vilket ger mig ångest o att jag ibland snear på mig själv när jag tittar tbx fast jag är en person som EJ vill titta tbx så gör mina tankar alltid de ialf tyvärr.

O om jag tittar tbx har jag typ bara gillat 2 personer, den ena va en klasskompis som jag verkligen diggade men jag fuckade där också då jag va för nervös/blyg o ahh, men jag hade ju aldrig känt såhär för en person o de gav mig nerver fast jag alltid har lätt o prata med tjejer o människor allmänt. O den andra va ju mitt ex då jag verkligen gick all in men som jag fuckade...

Visst kan ju ba säga ti folk "ah hon dissa mig" men det hade ju byggts upp för henne kan jag tänka mig, varje gång vi typ små bråkar eller tjafsar över onödiga saker elr att jag ibland nt gjorde saker hon förväntade sig av mig si o så och det äter mig för jag har svårt o ba glömma o gå vidare för jag sitter o små hatar mig själv i mitt huvud hela tiden. Jag venne om de misstagen jag gjorde hade räddat oss, hon kanske ba ville ha något nytt men i mitt huvud så tänker jag nt så utan det blir ba att man skyller på sig själv o ibland ser man misstagen i huvudet spelas upp om o om igen o man tänker ba fuuuuck.

One night stands funkar nt heller för mig (inte för att jag försökt) men själva tanken äcklar mig ba, att man ska vara med en person man nt känner något för? yani sen då? o tänk om du nt känner något men den personen gör? då blire ju som om man utnyttjar människan... venne fett disgustin.

Näe men har varit oskuld länge nog föro ba slänga bort den ti någon random, softar hellre till ett nytt förhållande då jag vet att jag är fett petig så när den personen kommer så kmr jag nog ändå va redo i guess.

Det är inte the pleasure jag saknar utan det är pirret i magen o ba glädjen man får, jae fett kram beroende också så det förstår också (HAHA). Går o kramar mamma hela tiden o hon pallar inte mera sanning, tom hon säger gå fixa flickvän.

Försökt o hata mitt ex men går ändå nt, försökt få henne o hata mig så det blir enklare för oss bägge oavsett vad hon känner så kmr de bli enklare för mig om jag vet att hon hatar mig, oavsett vad som händer va hon ändå min första real love o kmr nog ha svårt o glömma henne, de e nt så att när folk frågar mig "ey vrf gjorde ni slut?" o ja ska ba hon va största bitchen hit o dit som visa grabbar gör, kärleken tar slut för vissa, man kan nt hjälpa de, yani om jag hade varit en bättre pojkvän kanske..... ba gud vet.

Aja, XoXo

THE WEEKND - ECHOES OF SILENCE

Likes

Comments