Songs

Shoo shoo!


Så som ni vet har jag börjat gymma för fullt nu och börjat liksom lägga till övningar som jag inte brukade köra som tex squats o marklyft.

Klart man körde ben men de va mer typ stepups, walking lunges o såna övningar. Så jag har övat in squats och marklyft efter varje pass jag kört bara för att få in formen och det började faktiskt kännas riktigt bra.

Så jag körde ett helvetes benpass för 3 jävla dagar sen och kan fortfarande inte gå.

Så det jag körde va

Squats: 60kg 4x 12 (kände att jag kunde ta tyngre men tänkte ta det lätt tills formen känns bättre)

Romanian deadlift: 50kg 4 x 12 där med. Blev ju jobbigt men kunde lätt klarat mer.

Leg extensions: Här körde jag runt 40 eller 50kg. De va den man lägger på själv. Men körde först att jag lyfter med bägge och håller emot med ett ben. Så 10 på varsitt ben och sen 10 med bägge bena x 4.

Körde vader direkt efter i ett superset och körde runt 15kg tills jag nt orkade fler x 4.

Sen vare walking lunges med 12kgs kettlebells på varsin hand vilket va runt 18 steg, 9 på varsin sida.

Och sista övningarna var ett tripple superset. Första var den där maskinen för ljumsken som man stänger bena på, venne vad den heter, men de va ialf runt 60kg på den x 12-15 och sen hoppa jag direkt till den andra för rumpa som man öppnar bena på, där vare 65kg x 12-15 och sen direkt över till legpress men körde vader så la fötterna längst ner på maskinen och hade 50kg körde tils vaderna ej orkade mer. Körde denna superset x 4 gånger.

Vet ej om jag förklarar bra (HAHAH) men de va ett fucked up benpass ialf. Så nu sitter jag här 3 dagar senare med värsting träningsvärk tjoshoo mannen.

Igår körde jag bröst och idag blire nog.... hmmm, antingen blire boxning/kroppsvikts övningar eller så kanske jag kör axlar beroende på om bena orkar röra sig. Känner att jag börjar komma igång med vikterna faktiskt.

Övningarna börjar kännas där dom ska dock försöker jag bulka just nu, köpte en gainer during black friday vilket va nice. Ni kanske sett den då den är rätt poppis på de flesta protein sidorna som finns för det är nämligen Mutant mass gainer.

Köpte 6.8kg (LOL) men den kostade ba 300 om jag minns rätt så det var iallafall ett bra pris. Den smakar faktiskt nice, den har små kakbitar i pulvret vilket är underbart. (Cookies and cream smaken).

Så hoppas kunna gå upp ett par KG iallafall, oroar mig inte ett dugg av fettet på magen som börjar sitta då jag vet att jag lätt kan träna bort de samt att jag fortfarande tränar en hel del kondis så när jag väl ska börja deffa så kmr de gå perfa.

Just nu är vikten runt 84kg. När jag började köra vikter (Augusti) så vägde jag runt 81kg? så de ialf progress och att jag börjar se lite muskler HOHOHO. + nu med min gainer kommer jag gå upp snabbare (hoppas jag). Siktar mig på runt 90kg föro sen träna inför sommaren. Men tänker om det visar sig att jag går upp rätt mkt rätt snabbt kanske jag kör på 95kg istället, måste ba trycka i mig mer food yo.

Aja, sorry för sega inlägg, tkr ba nt jag har nåt intressant o skriva but i try to atleast.

Xoxo <3

The Weeknd – Nothing Without You (Acoustic Live Session)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Songs

Day 24, i still dont know my name.... i try to remember and all i ge....


Haha ne driver ba, Shoo shoo mina fina fåglar.

Vad is UP!!! Det är fredag idag och vad är skillnaden på fredag och vilken annan dag som helst? Kan ni gissa? jo det är.... bambambam.... NAMNET! Äyyyy! Måndag kan ju inte heta fredag heheh.... jae skit tråkig jag vet men jag är rätt uttråkad så bare with me yall.


Black friday idag så det blir väl o kolla shiet som man kanske vill köpa. Men känns som ba för det är rea just idag så kommer man inte på vad man vill köpa men så fort rean är slut så kmr man ba abow jag borde köpt de här o de där... typiskt jag asså hahah...


Ne men vad händer idag annars då? själv har jag inga planer direkt, ska nog ba chilla, kmr nog åka o träna idag, får bli ett bröstpass som jag längtat efter muhaha.

Önska jag hade något intressant o skriva om men sanning kmr ej på något alls, känns som jag skrivit det mesta och mina dagar är nt speciellt intressanta :/

Aja, Xoxo.

LOSERS - This Is A War


Likes

Comments

Songs

Yoyo hunny boos.

Känslan när man kollar ut ur fönstret och ser snö..... snälla häng mig?

Fyfan vad året har gått snabbt asså?? Det var typ januari igår?? Fan redan jul snart, got dayuuum boiiiii.

Sitter i min morgonrock då jag inte jobbar idag och myser med min energi dricka. Försöker planera ut vad jag vill göra.

Fan vad jag ångrar min barndom asså, så många fel val jag gjorde.... sjukt asså.

Undrar vart fan man hade varit om man ba gjort annorlunda... hade nog varit lyckligare thats for sure hahah... Men man ska inte hata för i slutändan vare ju ändå mina val... men damn..... allt hade nog sett så annorlunda ut just nu....

Måste börja blicka framåt istället för bakåt... men det är bara så sjukt svårt... allt man gör påminner en om vad som kunde varit och nu menar jag karriär val sötisar nt förhållande (fook that bitch)

Nej men on the serious note, man vill ju börja plugga och använda sin hjärna.

Folk tror jag är hjärndöd men HEY! Så bränd är jag inte... ÄN.

Tror om jag skulle lägga ner tid på plugget skulle jag vara Einstein.

Men kan inte se mig själv som en kostym nisse... I just cant.... I hate thoose guys.... Men känner att jag måste börja göra nåt för att komma ur min vanliga rutin då det inte är så hälsosamt att snea varje dag heheh...

Aja, ska fixa frukost yo, peace out.

Xoxo (Lyssna på låten)


Pieces - Red

Likes

Comments

Songs

Yooo!!

Har ni saknat mig?

Sorry att jag varit borta så länge, men jag lovade att komma tbx när jag skaffat en ny lur och here i am.

Samsung sponsrade mig tillslut och skickade en samsung 8+ (Host host host host).

Fyfan va skönt de känns!! Om man haft en bra telefon o sen bytt ti en dålig i flera månader o sen få tbx en bra... asså de första dagarna va ba mindblowing.

Iallafall, nu har jag en good working phone, försöker ba tänka ut vad för bilder jag vill lägga upp.

Annars har jag inte gjort något speciellt faktiskt, va i turkiet en vecka o chilla kanten där, jobbat, tränat, ni vet, the good good.

Så nu är det dags och skriva igen känner jag, om ni har några tips på vad man kan blogga om eller vad för bilder man kan lägga upp, snapa mig! heter denniscakaro på snap för er som vill adda :*

Hörs imoron! XoXo.

Hurts - Devotion

Likes

Comments

Songs

Shoo shoo.


Så folk brukar klaga på sättet jag skriver elr typ att jag svär och typ skriver mkt förkortningar o typ mkt slang men grejen är att jag nt skriver för att folk ska ba "Det där va jätte fint skrivet" eller "Bra svenska där hörru pojk!!"

Nä jag skriver så som jag tänker o nt för att jag nt kan skriva FINARE SVENSKA UTAN FÖRKORTNINGAR osv.

Men fuck it, vrf vara som alla andra right?

Jag skriver för att titta tbx senare o ba damn jag va verkligen sådär fkt ett tag huh?

Jag skriver för att släppa ut ilska o typ ångest som jag känner för tillfället och har verkligen ingen lust o ba försöka skriva så fint som möjligt elr rätta det jag skrivit fel.

Iallafall, sho sho va händer yo.

Ville ba snacka om en hårprodukt som jag köpt och som verkligen gjorde mig besviken på företaget och produkten.

Vet ej om de flesta vet om Slikhaar TV på youtube, men det är ialf 2 grabbar som äger typ en hårsalong och har en massa hårprodukter och de gör typ hair tutorials online.

Iallafall, jag va typ intresserad av och testa en av deras produkter då de alltid fått fett med hype av folk.

Så produkten ska vara "Matte with a strong hold".

Produkten är också Water Soluble så den ska alltså kunna tvättas ur håret med vatten.

Så jag köpte den och jag testade den på först handdukstorkat hår och sen på fönat hår.

Så jag tvättade håret och torkade så det nästan va torrt och la vaxet i håret. La inte så jätte mycket bara för att se hur mkt som skulle behövas. Så efter det hade torkat ett tag så vare lixom som om jag nt hade nåt vax alls.... jätte svag hold och jag behövde ta en lite till så det ialf såg bra ut.

Men det ledde till att det började glänsa lite men alright fuck it tänkte jag.

Sen på kvällen när jag skulle tvätta ur det med "bara vatten" som SKA funka enligt dom.... så funkade det inte alls.. frft jätte klibbigt och typ ba en äcklig känsla så jag tvättade ur med shampoo och det var frft lite produkt kvar så det tog 2 shampoo tvättar innan jag kände att allt var borta.

Tänkte aah kanske jag råkade ta för mkt fast det nt va för mkt... men iallafall, nästa dag testade jag att föna håret för och sen ta pytte lite av vaxet och det var okej men nt nånting nytt för det var ju mitt hår fönande som va bra från första början så vaxet va ba föro hålla allt under kontroll.

Men fast jag tog så lite så vare frft skit svårt o tvätta ur....

Sen tänkte jag, men vrf står det inget om det på deras sida och deras reviews? dom har ju fan nästan bara fått 4-5 stjärnor hela tiden?

Så jag skrev en liten review och va rätt trevlig faktiskt och sa ba att de vart svårt att tvätta ur och typ gav dom 2 stars för den va OKEJ men inget jag skulle köpa igen... och tyvärr tog de nt med min review och då fattade jag ju att de bara accepterar reviews som hypar produkten....

Tkr de va skit fult gjort faktiskt och kmr nog aldrig köpa från dom igen.

Så om ni har planer föro köpa från slikhaar tv så gör nt det... kassa produkter för priserna faktiskt... Står att de är o gör saker som de faktiskt nt gör....

Rekommenderar hellre Hanz de fuko claymation (också lite svår och tvätta ur men märkt att 1 runda med shampoo tar bort allt)

Aja, XoXo


Muse - unintended
Likes

Comments

Songs

Why love?

Love is the best feeling in the world right?

But love is also the worst feeling in the world because love will break your heart.

So why love?

Why risk getting broken again?

Why open up when you know that tomorrow, a week from now, a month from now, that person will break you.

Without love there is no hate...

Without hate there is no darkness...

Without darkness there is no emptiness..

You love, you get broken and now you are surronded with fear...

Fear of getting broken again...

Fear of feeling like you mean nothing.

Fear of feeling unnecessary.

Fear of hating yourself again.

When you start hating yourself thats when the darkness starts..

Darkness that consumes you and makes everything little thing into something massive.....

All those small things starts to stack up and you start beliving that they are huge problems when they arent... but you arent urself right now... You cant think because you are already inside your thoughts hating on yourself making you feel like nothing in this world can make you happy again.

So why love?

Is it worth it? 3 years 4 years 5 years, the longer you love the longer the process to heal after you get broken.

How many hearts are we allowed to give out?

How many hearts do we have..

And how do i replace my shattered one when the only thing i can think about when i think about love is fear of going back from where i just got out...

So why love?

Why make memories when you wish to burn them all up when you break up?

Why laugh when you are gonna cry thinkin about those happy times?


Xoxo.

Birdy - Shelter

Likes

Comments

Hej allesammans!


Ville ba skriva om något som vi har fått reda på här om dagen.


Jo det är ju så att de flesta gamla byggnader har använt sig av fusk bygg och liksom inte använt det bästa materialen som finns.

O som flesta vet har vi typ renoverat om huset här och där o vi fick reda på att en av våra väggar har giftigt innehåll? Jag förstod inte exakt vad dom menade bara att väggen var giftig och att det bästa är att riva NER oc bygga upp igen.

Det är då inget cementvägg så det bör gå rätt smoothly.

Kan tänka mig att det fortfarande finns mkt fuskbygge o folk som använder sig av produkter som är billigare men sämre för miljön bara för att kunna få ut mest pengar utav situationen.

Så jag har letat efter bra kvalité och så miljövänliga produkter som möjligt för vårt bygge av nya väggen så vi slipper samma ramsa i framtiden och det slutade upp med en sida som heter https://www.weber.se/.

Deras produkt är miljövänliga och de använder naturmaterial som går att krossa och sedan användas igen som fyllnadsmaterial om byggnaden rivs vilket är ett plus i framtiden.

Så för er som gillar och bygga eller jobbar med bygg så bör ni checka in deras sida.

Xoxo

Likes

Comments

Songs

Sho sho.


Så ni som nt vet så vare comiccon i helgen vilket är typ en maskerad av olika serietidningar/series/mangas/animes o en hel del olika events si o så.


Jag fick jobba den dagen vilket va soft för de va kul o se folk all dressed up.

Tråkiga va att ja nt hade något... men nästa år kanske.

Här är ialf ett par bilder från eventet

Hon är från ett spel som heter league of legends och cosplayar Janna.

Hone från overwatch o heter widowmaker. Sen vare också ett par actors där oxå, som tex

Den första är Manu Bennett från serien spartacus/arrow o han spelade en orch i hobbit filmen o den andra är Cobie Smulders aka Robin Scherbatsky. Iain Glen va också där o de e han som spelar Jorah Mormont i game of thrones.


De va ialf ett par bilder, kanske lägger upp resten senare.


Xoxo

Hollow/Let It Go - Tori Kelly & James Bay

Likes

Comments

Songs

Yoyo.


Dags o såga lite hatare känner jag.

Dags o såga dom här smyghatarna som sitter i varje hörn o är avundsjuka på shit dom nt kan göra elr kan lyckas med, era falska bitches.

Man kan hitta glädje oavsett om det är du elr din vän som gör det, vrf ska folk hata för det nt är dom som är i mitten av all attention?

Like bitch lyssna, det kan nt alltid vara du, försök vara glad för någon annan oxå hello?

Vrf ska folk va bittra för de nt kan de ena elr andra men när ens kompis göre så skarom ba "fyfan va mobbat" eller "va onödigt" istället för o ba "Skit duktig ju!" men verkligen mena det....

Vi alla känner såna, ni kan ju säga ni har världens bästa kompisar men ni vet att dom sj har gett er the "treatment" därom trycker ner er i smyg.

Skiteri vad ni säger, alla har ett par såna "vänner"

Fuck vad alla börjar bli Paradise hotel wannabes asså... man tror dom är bra elr nåt, dom e smutsiga o folk som "vill vara såna" like hello? vrf får barn kolla på såndär? man tror de e hälsosamt o se folk packade varje avsnitt o att dom knullar runt på TV.

De vi visar på TV bygger upp vårt samhälle mer än vad ni anar, för om folk gör som på TV o du nt göre så äru utanför gruppen o föro joina måste du va en sån.

Fucked up kallar jag det, tack gode gud att jag aldrig kollat på piss showen helt ärligt, fyfan vad tråkig serie, vill ni se folk knulla runt, finns en hel del sidor online boyz n girlz, vill ni se folk vara falska, gå igenom er kontaktlista

Xoxo

Booba - DKR x Keblack - Bazardé x Jul - Tchikita

Likes

Comments

Songs

Shoo shoo.

Så nu har man börjat jobba igen och helt ärligt så vet jag ej vad jag känner..

Tkre fucking piss helt ärligt, har alltid känt att jae gjord för nån fucking ting och nt slava som jag fking alltid sagt att jag inte ska göra....

Vilket skit asso... vad kmr hända när jae 30? hamna i fucking super depression för jag kmr ångra att jag nt satsa? kan jag fucking få tbx kärleken för nånting jag tappat o äre värt o försöka elr ska ja ba försöka nöja med mig o slava o va ingenting i den här fucking världen??

Jag blir lak på mig själv men ja venne vad fk ja ska ta mig till ialf....

Känner redan nu att mitt liv kmr vara en evig ångerfull tid sanning, känner mig fett hopplös oxå för ja venne vad jag ska göra föro ändra skiten...

Vad är min purpose???? asså paoskdopaks jag snear

Känner någon som mig elr äre ba ja some fucked up som ba är girig o vill ha mera?? ska ja ba fucking sätta mig ner o ba japp, this is my life from now on ?

Stryp mig långsamt asso

Aja, xoxo loves

ZAYN ‒ Dusk Till Dawn

Likes

Comments