Header

Familj, Helg

God morgon!
Sitter med mitt kaffe och Molly grejar med sin djurbok hon fick i julklapphär brevid.
Snart ska vi klä på oss och äta frukost sen ska vi ta en promenad och sen ska vi göra ärenden på stan.
I morgon fyller jag år och på söndag kommer det gäster så då blir det tårta :)

Fredag idag igen. Ska snart ställa mig på vågen och se vad denna vecka gett för resultat men jag förväntar mig inte så mycket då jag inte gått så mycket. Men vi får se.

Hoppas ni får en bra start på helgen

Kram J

Likes

Comments

Adhd, Funderingar, Vardagen

Hej!
Idag äntligen fick jag brev om infoträffen för oss föräldrar med barn som har ADHD. Det ska bli intressant att gå på.
Tandläkaren kom han iväg till i morse tack vare min pappa. Om inte morfar hade åkt med honom så hade det aldrig gått. Världens bästa pappa har jag. C följde med honom hem sen och slapp faktiskt skolan idag. I morgon ska han till stora kb och vara med rektorn. Och så hoppas vi på en bättre vecka nästa vecka.

Idag har det faktiskt inte blivit någon promenad för jag känner mig inte helt 100. Hoppas det går över så att det inte bryter ut i något annat. Eller så är det för att det snart är den tiden i månaden för oss kvinnor jag känner mig såhär nere och lite hängig.
Så Molly och jag har myst inne idag och tänker fortsätta med det.
Snart ska hon sova en stund med så jag kan plugga lite.

De har ändrat studieinfon till oss på distans så nu läser jag ett ämne fram till v6 sen fortsätter nästa ämne i några veckor och så fortsätter det så. Anledningen var att det var många som inte kunde hålla reda på 4 olika kurser på samma gång. Men bara man har en bra planering på hur man ska plugga så funkar det ju. Det funkade bra för mig med 4 kurser samtidigt i alla fall. Men men det funkar lika bra med en kurs i taget.

Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka hitta ork till att damsuga..
Hoppas ni har en bra torsdag, i morgon är det Äntligen gottefredag!
Kram J

Likes

Comments

Adhd

Innan jullovet så har Casper gått på stora KB och undervisas av lärare, pedagoger och rektor. Nu efter jullovet så skulle han tillbaka till klassen eftersom det gått så bra för honom. Men det gick bra en vecka i klassen och idag kom utbrotten.. han vill så gärna vara i klassen men förstår inte själv att han inte klarar av det och blir arg på grund av det.. jag vill så gärna kunna hjälpa honom.. vi väntar på medicin och jag ligger på och tjatar på bup men det går segt. All denna väntan.

Det är hemskt att se sitt barn såhär och inte kunna hjälpa honom. Jag skulle ta hans problem alla dagar i veckan om han fick slippa. Men nu går inte det. Han kommer att få leva med det här men förhoppningsvis lära sig hur han kan hantera det på bästa sätt och som funkar för honom.

Just nu känns allt som en berg och dal bana. vi vet ingenting och man måste tjata för att det ska hända någonting. Det tar på en och man måste orka för caspers skull.

Jag önskar allt detta bara kunde gå smidigt någon gång..

Likes

Comments

Bilder, Vardagen

Hej!
Vi gav oss ut på en promenad på 5,5 km idag trots att det är grått och tråkigt ute. Mata ankorna gjorde vi med :)

Nu sover molly en stund och jag passar på att plugga. Har gjort två inlämningar klara (de ska bara renskrivas på datan) så nu har jag två kvar.
Igår fick jag reda på att jag klarade första inlämningen i psykiatrin med :)

Nu ska jag ta min kaffe kopp och fortsätta innan skorpan vaknar.

Kram J

Likes

Comments

Vardagen , Funderingar, Adhd

Hej!
Idag gick vi promenad äntligen :) blev inget igår då jag storstädade och jag hade sån ångest på kvällen sen att jag inte hade gått ut. Men idag så! 5 km blev det och i morgon ska vi gå och mata ankorna :)

Nu ska det göras lunch sen ska skorpan sova och jag ska plugga.

C skulle må bra av att ta promenader med men han vägrar.. han är inne i en sämre period nu och är som ett bi hela tiden.. man känner sig ganska hjälplös och villrådig när han mår såhär. Hoppas det går över snart.

Kram J

Likes

Comments

Helg, Familj, Bilder

Hej!
Nu sitter jag i soffan efter en lugn men rolig helg.
Igår tog vi en promenad på nästan 7 km och storebror sov över hos en kompis från i fredags till igår.
Sen på kvällen gick jag och Emelie bort till Marie där Malin och Jenny var. Vi pratade, drack gott och lyssnade på musik. Det var mysigt! Men vi fick hem ganska skapligt och det är skönt idag att inte må dåligt.

Idag åkte vi ut till långskogen och lämnade C som ville vara där över dagen, sen åkte vi och handlade och sen hem. Väldigt skön och lugn söndag. Sålt vårat köksbord nu med så nu blir det att leta efter en skänk så det är ganska tomt i köket!

Nu ligger barnen i sina sängar och om inte allt för länge ska vi göra det med.

I morgon tänkte jag ta en promenad över bron och sen besöka vc för mitt utslag i ansiktet har blivit värre.. så vi får se vad domen blir för det. (Kiwin är det inte, då skulle jag haft fler utslag än bara ett.)

Hoppas ni haft en bra helg
I morgon väntar en ny vecka.

Kram J

Likes

Comments

Helg, Familj, Funderingar

Äntligen fredag!
Precis hemkommen från en kortare promenad med skorpan och Emelie, det var skönt.

Annars idag har vi inte gjort så mycket, jag har pluggat och sen har vi lekt molly och jag.
Storebror ska sova hos en kompis ikväll.

Fått utslag i ansiktet av kiwin! Jag tål inte kiwi men det är så gott så jag äter det ändå meeen vad fick jag för det! Jo utslag... så nu låter jag bli kiwin.. fick skäll av mamma med 😂

Ha en skön fredag där ute
Kram J

Likes

Comments

Vardagen , Familj

Hej!
Emelie gick för en stund sen. Vi gick 4,5 km i dag i blåsten! Men skönt när det är gjort. Sen gick vi hem hit och åt lunch och bara va.
Nu sover skorpan och jag ska börja tvätta och plugga. Och förhoppningsvis hinna städa så mycket som möjligt idag också.
I morgon är det gym igen och jag hoppas det går bra trots denna jävulska träningsvärk! Haha

Fick godkänt på första inlämningen i medicin med så det känns bra :) det är nog det enda ämne jag tycker är svårt. Eller svårt är det inte det är intressant men så mycket! Men det ska nog gå bra. Jag har fått in en bra plugg rutin så jag är nöjd.

Ne nu sätta igång med alla måsten.
Hoppas ni har en fin torsdag

Kram J

Frukosten bestod av en smoothie Bowl i morse. Mums!

Likes

Comments

Vardagen , Funderingar

Hej!
Kom hem för en stund sen från gymmet! Var där med Emelie och det var väldigt skönt. Så nu ska vi gå två eller fler gånger i veckan dit och promenader på dagarna :) skönt att ha kommit igång äntligen.

Förut på dagen så blev det 8 km promenad och nu ligger jag i soffan. Hoppas inte träningsvärken känns allt för mycket i morgon. Ska på info träff i morgon för utbildningen med så då får Molly vara med mormor så länge.

Ikväll blir det plugg.
Hoppas ni haft en bra dag
Kram J

Likes

Comments

Familj, Funderingar

Som rubriken lyder så har jag haft en oroskänsla i kroppen några dagar. Vad det beror på vet jag inte. Jag har ingenting att vara orolig för.
Tänker mycket på allt som händer i världen och det gör mig rädd. Är rädd att det ska hända mina barn eller mina nära någonting. Kanske konstigt att gå och tänka på sådana saker men jag gör det. Jag vet inte vad jag skulle göra om något hände dem.

C och jag är ihop kopplade på många sätt. Han är med orolig av sig nu och vi brukar känna samma känsla. Han kan heller inte säga varför han är orolig, han bara är det.
Jag känner även av om något är fel med honom när han inte är hemma. Det är inte så att jag känner "oj nu hände det där C" utan det är en konstig känsla jag har och när jag känner det så ringer oftast telen. Det hände när C blev påhoppad, om han blir utsatt i skolan osv. Jag känner det direkt.
Det är konstigt och en väldigt obehaglig känsla..

Men den här gången har ingenting hänt.. än och jag hoppas inte det händer någonting.

Det är konstigt med känslor. Man kan inte stänga av dom eller ändra på dom. Känslorna kan man säga styr oss och visst kan man välja bort en känsla men hur mår man då?

Ne jag hoppas denna oro försvinner snart.

Likes

Comments