Såhär ligger det till, som dom flesta vet har jag gjort slut med min kille. Jag tänker inte nämna namn men tänker ändå berätta vad som hände och hur jag bearbetar detta, så folk ska sluta fråga. Det tog slut mellan oss pågrund av att dels vi bodde långt ifrån varandras men det va inte det som va det största hindret, det va så att han tappade lite för mig pågrund av distansen säger han, vilket jag inte tror på. Jag va verkligen så kär i denna killen, det va min "första" kärlek för mig, och det vet jag att det va för honom också. Just nu försöker komma över honom så som han har gjort. Han känner inget alls längre vad jag vet, ska vara ärlig så känner jag inte inte så mycket, visst jag ledsen men det funkar faktiskt. Jag har legat och deppat och sagt till mig , jag kan inte hitta någon som han, jag kommer inte komma över han, finns ingen lika bra som han och jag trodde helt seriös jag aldrig skulle kunna komma över honom att jag fortfarande skulle älska han lika mycket tills mitt hjärta säger stopp men, nej. Så e det inte, jag kommer hitta någon ny, jag kommer kunna hitta någon som älskar mig på det sättet, jag kommer gå vidare.. Varför ska jag sitta och gråta varje dag över honom? När han sitter hemma och har kul med sina vänner & tänker inte alls på mig? Visst det finns olika saker att "bearbeta" känslor visst det finns det verkligen & inget fel på det. Men känner liksom varför ska jag gråta över nån som inte ens tänker på mig? Och tappade känslor 5 dagar efter vi gjort slut? Visst människor har enkelt att släppa folk, men det har inte jag. Men känner ändå varför ska jag va ledsen & vill det ska bli förr? När det finns en där ute som älskar mig på det sättet jag kände för honom? Eller kanske tillochmed bättre? & hur det ser ut nu D vi vänner och har fortfarande kontakten då vi både kände att vi inte ville säga upp den och det känns väldigt bra att vi e vänner fortfarande. Allting har ju förändrats men han finns kvar ❤️

MINA BÄSTA TIPS ATT KOMMA LVER NÅN/ HUR JAG GJORDE:

Sätt dig ner och skriv en lista om alla grejer som va dåligt & alla grejer du inte tyckte om med honom & varför det inte skulle funka mellan er.

Skriv en lista på vad du vill ha i ett förhållande, hur du vill må & hur du vill känna.

Det e inget fel med att vara ledsen, det e mänskligt att vara ledsen. Sög en tid där du får vara ledsen, där du ska prata om han hela tiden, för att få ut allt du känner om honom & gråt varje dag även om du inte kan, sätt på en film som du kan gråta till eller vad som helst. Tro mig det känns så mycket bättre efteråt.

Gör en arg spellista på Spotify eller vad som helst, du har rätt att vara arg/ledsen. Tro mig Arg musik is the bomb när du e ledsen!

Och något du verkligen inte borde göra e att blocka personen överallt. Nej gör inte det, då framstår du som omogen och ditt ex har vunnit.

Ta fram din dagbok eller vad som helst och bara skriv, ta bort ditt smink sätt dig i sängen och bara skriv allting du känner för honom/henne, saker som du skulle sagt men du inte sagt, bara skriv. Jag lovar du kommer gråta sönder och vara så jävla arg men efteråt kommer du känna dig tom & stillhet.

Låtsats verkligen inte att det e okej, säg inte när folk frågar att det e inget att du e okej för då får du fetaste klumpen i magen. Nej gör inte så, stäng inte in dig prata om han/hon hur mycket du vill få ut dig ALLT. Så du bara e tom, målet e att vara tom istället för att vara flygförband eller skeeetledsen.

Gör saker som gör dig glad, tänk på dig själv, gör saker som du tycker om! Saker du vill göra! Skrik, gråt, prata med dina kompisar, förstör saker, hypa i skogen gör what a fuck ever som gör dig glad.Fokusera på din egna glädje.

Och den bästa sättet va med vänner & familj. Gör roliga saker med dun familj/vänner. prata med din familj om hur du känner. Och ta inte ut något på din familj eller vänner dom har inte gjort så att mi har gjort slut.

Det värsta du kan göra e att sätta dig ner och tänka Vafan gjorde jag för fel? NEJ du har inte gjort något fel!!

Det var hans förlust att han släppte dig. Och efter nån månad ska det inte finna något ben som bryr sig om honom längre. Du ska kunna se han i ögonen och säga att jag e över dig.

Jag kände att jag va tvungen att få ut allt detta och att folk ska sluta fråga mej vad som hänt. Och vissa vet säkert vem killen är men vissa gör inte det och tänker inte säga hans namn för vill inte göra något hat mot honom, han gjorde verkligen inget fel.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

nu sitter jag i sängen med Albin och kollar lite på bloggar och lyssnar på Albin och på musik. idag har vi inte gjort så mycket vi har typ sovit hela dagen, och så har vi varit ute och åkt longboard och varit i affären. Nu ska vi se film, pöössss

Likes

Comments

​Idag är det så varmt det är 28 grader ute, men ska inte klaga. Blir alltid så att jag går ut och solar men går in 10 min efter för det är alldeles för varmt och har inget tålamod alls. idag har jag solat och dammsugit hela huset för imon eller i övermorgon kommer Albin, äntligen. som jag längtat efter han det är helt  sjukt seriöst, att man ens kan sakna någon så mycket. Ska passa mina småsyskon snart för mamma ska jobba så ska sola lite nu, pöössss 

Likes

Comments

idag har det varit en sån seg dag... sov hos min förra fosterfamilj inatt så jag vaknade ungefär 1 idag och duschade och åt frukost och va med Amelia och pratade bort nästan hela dagen så åkte jag hem ungefär vid 18 tiden någon gång. Sen träffade jag en kompis och självklart åkte vi och åt pizzaaaa hahahah, sen har jag inte gjort så mycket har haft så ont i min mage så nu ligger jag i soffan och kollar på the girl with seven mums och läser lite bloggar ska snart lägga mig tror jag. pöössssss

Likes

Comments

Här är lite saker på must have för mig!
1, real techniques borstar
2, odd molly kofta
3, Kylie jenner läppstift
4, Calvin Klein sett
5, michael kors väska

Likes

Comments

jag vet jag inte bloggat på länge men liksom allt tar över just nu, livet e iaf på topp jag & Albin han 1 månad tillsammans på söndag <3 så han kommer hit på måndag ❤️ Det har varit en väldigt jobbig tid det senaste. denna veckan har liksom varit koas mycket med familj och privatliv och min mobil har gått sönder och det är också en stor anledning varför jag inte bloggat också... Men ska iaf ta tag i det nu :)))Likes

Comments

Heeeej!
Här är lite bilder från Orust, det har varit så himla skönt vädret har varit toppen förutom i lördags då det var lite blåsigt men det funkade! Hoppas ni har det lika bra som jag!:)
Puss på er <333

Likes

Comments

Hej!
Ja, jag vet är jätte dålig på att upptadera så här är lite bilder från helgen då jag va ensam hemma :) hoppas ni haft en trevlig helg som jag!
Puss på er <333

Likes

Comments

Hej.
Jag vet jag har inte bloggat på längeeeee. Men händer mycket i mitt privatliv vilket gör att jag verkligen inte orkar men ska ta tag i det nu!!! Varför jag inte mått så bra är för att igår den 21 maj va det 1 år sen min pappa dog, min förebild. Mitt allt. Jag saknar han enormt mycket & tror ingen kan tänka eller föreställa hur det är att förlora sin hjälte & förebild. Pratar inte för alla nu men dom som inte har förlorat en förälder kommer aldrig kunna beskriva eller tänka sig den känslan. Jag saknar min pappa så himla mycket att det är sjukt & därför bloggar jag inte så mycket längre för jag har inte haft ork t att göra något :(( aja nu vet ni iaf hur det ligger till och det ska bli bättre nu, jag lovar!!! <33

Likes

Comments

Heeej!
Är så dålig på att upptadera. Säger liksom till mig själv Denize gå & blogga nu men d blir lixom inte av utan jag glömmer av det. Men iaf i helgen så träffade jag jätte många & gjorde massa saker. Här e lite bilder
Pusss <33

Likes

Comments