Valborg.

Idag är det valborg och jag ska bara vara hemma, Mammas kille har köpt hem räkor och kommer bara vara hemma hela dagen, har ingen ork och ta mig ut. Vill bara vara med familjen idag och kolla på TV.

Kvalitets tid med familjen tror jag är viktigt för det händer inte mig så ofta. Hoppas alla får en bra och rolig kväll så hörs vi senare vänner.



Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit igång hela dagen, efter skolan jobbade jag, sen fixade jag mat. Tog en promenad med mamma, vi handlade och sen när vi var hemma förberedde jag maten tills imorgon.

Tog en snabb dusch och ligger här igen. Har insett att dom kommande helgerna så har jag fullt upp! Vet inte ens hur jag ska få plats med allt.

Fredag - jobba
Lördag - jobba, bröllop, stan
Söndag - jobba, kalas

Måndag - fyller 16 år.

Kommande helgen

Fredag - Tjejmiddag
Lördag - provjobba (sommarjobbet), resturang m pappa familj.
Söndag - förmodligen jobba (vet inte)

Jag hoppas att få vila ut inatt, behöver verkligen det efter dagens brottningsmatch som grannpojken vann.

Likes

Comments

Ahhh... Så skönt att krypa ber i sängen! Nyduschad och konstigt nog rätt taggad på skolan. Min Söndagsångest försvinner för varje söndag jag går igenom, Haha ibland undrar jag om jag är frisk eller inte.

Men Blondie ligger här tätt intill mig som vanligt, så vi ska bara mysa hela natten.

Likes

Comments

Helgen har varit jätterolig, men väldigt stressigt för att hinna med allt. Fredagen var jag i stan med mamma och och kollade runt, köpte inte något speciellt utan det var mest mysigt.

Igår fyllde min bror 26år och det var en kidnappning planerad, efter vi ätit tårta så tog min syster, hennes kille och några kompisar tag i honom och tog honom till bilen.

Han skulle få dansa poledance! Haha jag fick också testa, blåmärken finns det gott om på benen fast det var det värt! Bemästrar ju "fireman" nu.

Efter poledance så var jag bjuden på kalas hos Ebba, hon fyllde 16 för ett tags sen så vi firade henne, kom sorgligt bog senare men skrattade så jag höll på och dö. Så den korta tiden var guld värt!

Har idag bara tagit det lungt, har inte orkat sminka mig utan haft det riktigt skönt! Tog en långpromenad till byn på med lite jogging och powerwalk inkluderat.

Likes

Comments

Eftersom att jag inte skrev igår så skriver jag idag.

Efter skolan så gick jag hem och åt. Solade ett tag innan jag gjorde ett försök till müsli, men den blev inte alls bra. Sedan tog jag en lång promenad i skogen. När jag kommit hem hade mamma köpt Ananas som jag förberedde.

Hackade dom i fyrkanter och la dom i en burk, sen har jag det till frukost med turkisk youghurt och hallon.

Men när jag var ute och gick så fick jag panik för det stog en älg 4m ifrån mig! Sen när jag skulle hem igen så ser jag en älg igen! Trodde jag skulle dö typ.

Likes

Comments

Hej! Har varit ute på en lååååång promenad. Det är så sjukt skönt ute så jag ville verkligen bara iväg och filosofera eller något. Men jag tappade bort mig i skogen ett tag så med endast 10% på mobilen fick jag söka på google maps för att hitta rätt. Ska inte springa fel nästa gång.


Likes

Comments

Jag tänker inte gå all in på ett extremt sätt och börja gå på en diet utan det ska vara kul och inte kännas jobbigt.Jag tänker inte röra på mig varje dag för jag orkar inte när man varit i skolan 7-8h och studerat, så ''Min Plan'' kommer vara min plan 

går på promenad, kanske 20-40 minuter nu när det är så fint väder

- Äter bara gott på fredagen (kalas osv) 

- Mindre portioner.

- Följa recept och förslag från viktväktarna.

- Skriva vad jag har ätit men det kommer jag skriva privat.

Det är 5 enkla saker som jag kommer försöka gå efter, det är snart bal och kommer vilja se så bra ut som möjligt i balklänningen. Men det är framförallt för min egen skull som jag gör det för jag har ett mål att leva hälsosamt som jag orkar och liksom små bäckar små. 



Likes

Comments

Som sagt så bloggar jag när jag känner att jag måste få lite avlastning eller vill börja med något men behöver motivation. Då anser jag att när jag bloggar om det jag gör eller bestämt mig för att börja med så blir det genast mycket enklare. 

Pratade med mamma igår och frågade om jag fick börja i viktväktarna, hon sa nej men det var för att det kostade pengar. Jag får ''gå med'' i viktväktarna fast utan att anmäla mig. Min pappa och hans tjej är med i viktväktarna så pratar med dom om tips osv. Ska dit på fredag och kommer få reda på mer. 

Nu är det äntligen vår och jag har införskaffat ett par riktigt snygga träningsbyxor som jag älskar! Använder gärna dom vilket är rätt obvious. Har en plan som jag kommer skriva i nästa inlägg så håll utkik. 

Ska laga mat nu så hörs vi!

Likes

Comments

Har varit i Göteborg utan bra internet och dator så har inte kunnat blogga men ikväll efter träningen så kommer skriva om Göteborg.

Likes

Comments

Har inte berättat detta men jag har en hund ''Chippen'' han är en berger des pyrénées à face rase som är ca 3.5 år.

I fredags ringde en tjej från Stockholm och sa att hon hade försökt hitta flera han hundar, som var svarta. Det var något hinder med alla hundar som hon sökte upp dom hade precis blivit kastrerade, ryggont osv. Men hon försatte söka och hittade Chippen. Ringde mamma som glatt svarade ''åk nu på en gång vi är hemma hela helgen'' Hon åkte från stockholm till oss med sin tik, en bilresa på 5h. Det tog 2 dygn för hundarna innan det blev något.

Det var riktigt stressigt för detta var sista chansen att få valpar med Itchi pga att hon är 6 år och det är sista året man får avla med tikar innan dom blir för gamla.

Så nu hoppas vi på valpar i början på sommaren, får reda på om det blev något om ca 3 veckor!! runt min födelsedag den 4 maj.

Itchi matte har tävlat i Talang ett flertal gånger och förra året kom hon till semifinal, tycker det är så coolt! Hon är jättetrevlig och jag älskar den lilla hunden. Myst hela helgen med Itchi när dom åkte på fest.

''Hon behöver en svart han hund pga hennes hund ''Itchi'' är arlequin färgad. För hon kan inte para med en annan färg för det kan orsaka fel i generna. Valparna kan få ledfel, ryggproblem. osv. Man får bara para med svarta hundar om man har en arlequin. -

Förstog inte riktigt allt, om hur gener reagerade så rätta mig om jag har fel.''



Likes

Comments