Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tröja- Mango / Kjol- Zara / Tights - Hm

Slutade Vid 12 tiden idag och har haft en väldigt lugn dag i skolan. Började dagen med matte sedan hade vi redovisning i svenska och slutade dagen med idrott teori. Väldigt skönt.

Just nu sitter jag med en kaffe på balkongen och lyssnar på Daniel Redgert's nya podd avsnitt med Jenny Strömstedt, så bra avsnitt!! Kram

Likes

Comments

Hur bra har inte vädret varit idag? Började dagen med att gå ut och gå med pappa vid 10 tiden. Så skönt att vakna tidigt och ta vara på dagen. Efter promenaden satt vi oss på ett café med uteservering. Har faktiskt bränt mig lite i ansiktet ett bra vår tecken.

Annars har jag bara varit hemma och städat och nu sitter jag framför en film. Hoppas ni haft en bra söndag kram

Likes

Comments

Tog dessa bilder på min syrra idag hur fina? 

Likes

Comments

Hur härligt väder är det inte idag? Slutar vid 1 tiden idag och har inte alls några jobbiga lektioner. Efter skolan ska jag hem och byta om till träningskläder för att sedan gå ut och springa (promenera) i solen, så skönt när solen är framme. sedan ska jag bara hem laga nån mat och sedan plugga. hoppas ni får en toppen dag Kram

Likes

Comments

Hur fin är inte denna färgen? Äger nästa bara svarta och vita kläder och känner att jag vill införskaffa mig lite mer färg till våren. Denna är från Gina och kostar 249:- så fin och skön

Perfekt till skinnbyxor

Likes

Comments

Favorit bloggare?
En ny favorit är Sandra Beijer älskar så härlig och håller med i hennes åsikter. Men även Josefin Dahlberg blogg
Men kollar runt på så många bloggar
Favorit podcast?
Jag älskar Daniel Redgert's podcast "tankar med" han är väldigt rolig och lyssna på och han ställer annorlunda och bra frågor och har massa intressanta gäster. Rekommenderar så mycket!

Favorit Instagram?

Har verkligen så många kan inte välja men här är några favoriter

•Bysarahgrunden 

•Carolinagynning 

•Angelicpicture

 •Petratungården

Hur snygg är inte Sarah Grundén? En väldigt insparande kvinna.

Likes

Comments

Äntligen Sportlov!! Söndag och ingen söndagsångest.
Har ni haft en bra start på lovet? Jag har det jättebra, jag och min familj är på landet hos min morfar och bara tar det lugnt, tar promenader och äter god mat, så himla mysigt.

Vill verkligen åka lite skidor nu på lovet har inte åkt på typ 2 år, men saknar det så mycket. Vill verkligen ha detta snygga Skidstället. Hur snyggt är inte moonboots!!
Kram

Likes

Comments