Header

bloggandet för mig var en avbelasting när jag mådde dåligt hade förmycket innom mig som behöves komma ut när jag inte hade nån att prata med. Men nu har ja de inte lika som förr, för min kille har varit där och fått mig på andra tankar och stöttat mig, så ja då försvann bloggen ifrån mig.

Men har nu fått en hel del som tjatat att jag ska dra igång med bloggen igen. kan börja skriva lite då och då igen men lovar inget och har mycket som händer just nu så de är därför jag inte skrivit sen i november å de kommer bli kanske max 2 inlägg i månaden. inläggen kan handla om vad som helst så förbered er på allt mellan himmel å jord!

Likes

Comments

I snart 17 år har du varit min pappa! Vi har bråkat, vi har skrattat, vi har haft både bra & dåliga stunder & jag kanske inte har varit den lättaste dottern att ha heller men oavsett vad så har du alltid varit min pappa & alltid funnits där för mig! Tack vare dig så kom jag till världen & får upptäcka världen & lära mig av mina misstag, dock hitintills så är de en massa misstag men ja de blir nog bättre snart! Oavsett hur vår relation har gått genom åren så älskar jag dig & du kommer alltid att vara min pappa & de kan ingen ändra på! Finns så mycket jag kan skriva men vill inte göra detta till sveriges bibel, Men de du måste komma ihåg är att oavsett vad som händer & jag säger så kommer jag alltid älska dig & du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

Grattis på farsdag pappa!❤

Likes

Comments

Ja han är ju lite speciell denna katt! Man hade lite hopp för han ibörjan men nu är de kört han vart ju som dom andra!🐈

Likes

Comments

När livet, skolan, typ allt känns depp. Man inte har nån ork kvar man vill inte göra nåt typ, att man inte kan hantera sina känslor om man ska vara glad,ledsen,sur eller typ så ni fattar. När det känns som att allt är imot en, man bara ligger i sängen tankarna snurrar om och om igen i huvudet sen att du är helt totalt vilse vet knappt vad du ska göra eller nåt att din kropp är här men inte din själ typ. Du har sömnbrist/sömnsvårigheter du är ständigt trött men su kan knappt sova, du känner dig ensam, Du vill igentligen bra försvinna ett tag!

Det är så jag känner/är just nu!
Det enda som får mig att vilja kämpa fortfarande, gör så jag vill vakna om dagarna och den enda som får mig att må bra just nu när han är med mig, den som får mig att känna mig starkare & så när jag är med han! Det är min älskade pojkvän som verkligen förstår mig, jag behöver inte säga nåt för att han ska förstå vad som är fel eller vad jag vill, han behöver bara kolla på mig när jag är ledsen så känns det lite bättre i mig! Jag vet inte vad han gör men han är speciell,han får mig att må lite bättre när jag igentligen bra vill ge upp och ja ni vet. Men vad det än är med mig så finns han där oavsett och han älskar mig för den jag är och det är därför jag kämpar fortfarande med allt! Jag älskar han så otroligt mycket det finns knappt ord för det!

För att förstå vad jag menar. Den senaste tiden har jag mått som jag skrev i början och de blir bara värre och värre men när jag är men Jesper så känns de som att allt de försvinner lite. Men när de gäller skolan jag kommer inte va i skolan den här veckan för de går inte, jag ligger just nu i min säng och bara vill ha jesper här hos mig så jag får lägga mig och gråta i hans famn.
Det är typ ett enda kaus i mig just nu jag vet inte vad jag ska göra för att få allt att släppa och bli bra igen!

Neh de är för svårt för mig att skriva jag ser knappt vad jag skriver för tårarna kommer men jag ville bra skriva av mig lite få ut en del i mig. Nu ska jag slå på en film och vänta på bättre tider typ.

Kram Denise!❤

Likes

Comments

Hej ja som ni kanske läste på mitt förra inlägg så åkte jag och Jesper till Karlstad i fredags.

Fredag!⤵
Ja fredagen började som vanligt me att jag åkte till skolan va där i ca 1 timme sen sluta jag, då va de bara att åka iväg till min lillasyster skola va med henne den sista lektionen och sen få med henne hem till henne. När vi väl kom dit så vart de och stressa in i duschen och försöka bli klar fort men när jag kommit ur duschen och fått i halva löshåret ringer jesper och vill att jag ska komma ut för han har slutat. Så de va bara packa ihop och ner ut i bilen. Vi åkte hem till mig och paka sen hem till han när vi väl va klara så börja resan ner till Karlstad till hans kusiner.

Lördag!⤵
När vi väl vakna så kändes de som att min rygg skulle gå av, Men de va bara att gå upp sminka sig och äta frukost. När vi va klara med allt sånt där satt vi oss alla i soffan och fundera på vad vi skulle göra, efter ett tag kom vi på att vi skulle åka in till Karlstad och spela bowling och äta. Jag typ förlora på bowlingen men endå va gör det!? När vi va klar med allt åkte vi hem och jag hjälpte små killarna med att klippa bort lite tovor och klippa klorna på deras kanin som va envis, Jesper lärde sig samtidigt att en kanin e ganska lätt!
På kvällen åt vi tacos och nörda på telefornerna allihopa men den är ju typ som vanligt nästan

Söndag!⤵
Den förfärliga klockan ringde 20 över 6 i morse och de va dags att gå upp å fixa mig och paka ihop allt, de va dags att åka till Gälleråsen på saab träff/bankörning. Men jag försökte va så tyst dom möjligt när jag fixa mig för att inte väcka alla andra i huset men de va redan förkent dom vakna endå och ville säga hej då 😄
När vi sagt hej då och pakat in allt i bilen va de bara att åka iväg mot Karlskoga. Jag kände de när jag kolla på klockan och den va 7 på morgon, lixom va gör jag vaken nu på en söndag? Det va helt av banan men de va värt det, när vi kom fram vid 8 så träffade vi nåra där nere, vi kolla på alla saabar och när dom körde olika saker. Åkte även med 2 gånger på familjekörning de va rätt kul roligare än va jag trott. Hela dagen gick och lite efter 2 eller om den va 3 åkte vi därifrån och hem så de va ca 2 timmars bil resa hem.
Nu är jag hemma och ligger i sängen och bara pustar ut å tänker på att jag har nu en hel skol vecka som kommer.
Nej men den här helgen har varit spännande och kul, fått varit i Karlstad och träffat Jespers släktingar och fått varit på saabträff saken på Gälleråsen.
Men en sak som är helt säkert är att jag verkligen vill flytta till Värmland de är så sjukt fint och jag älskar värmländska finns nästan inget bättre än de! Så får se när de väl händer om jag flyttar ner dit.

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på en film och sova. Får se när de kommer ut ett till inlägg men ha de så bra så länge!

Kram Denise!!❤

(Tack älskling för en underbar & rolig helg med dig! Älskar dig Jesper!)

Likes

Comments

Ja som rubriken leder från lugnet till stress.
I morse så vakna jag vid 6.30 och va klar vaken och tänkte vad gör jag vaken nu så jag försökte somna om, sen vakna jag vid ca 9 och de va strömavbrott men de regna å de förvåna mig inte. När jag väl og mig upp ir sängen börja min mamma tjata på mig att vi skulle ut och gå i spöregnet man bah vilken planet lever du på va? Men hon fick väl med mig ut i regnet, när vi väl kom hem åkte vi ner på stan och handla och när vi väl vart klara där drog jag med mig thomas och övningskörde (ja de gick bra).
Dagen vart rätt lugn efter de satt mig och jobba med matte lite sen gick jag och la mig i sängen med mens värk sen vart klockan 4 och Jesper kom och gjorde min dag lite bättre! När Jesper åkte hem satt jag mig vid tv och tänkte på hur helgen skulle bli. Nu när jag typ skulle lägga mig och sova får jag reda på att jag och Jesper åker till Värmland i morgon så de vart och börja stressa för att få fram kläder och hitta ett par torra skor, nu ska jag försöka slappna av och försöka sova ta mig till skolan i mon och stressa som en idiot.

Ja så har min dag varit, hänt en del kan man ju säga!
Nej nu ska jag fixa de sista och försöka sova! kanske skriver nåt inlägg i helgen..
Kram så länge -> Denise!

Likes

Comments

Hej vet att jag är sjuukt dålig på att uppdatera här men de är ju iaf inte helt dött här ännu och förhoppningsvis kommer de aldrig bli helt dött här heller. ✌
Nej men ja jag känner att jag behöver skriva av mig lite, så ni som e nyfikna på vad jag har att skriva förtsätt bländra ner och läs allt och ni som inte vill veta kan sluta läsa nu för här kommer allt! ☺

Ja vart ska man börja har inte skrivit på ett tag så ni har ju missat en del, sorri för de! 😞 Men vi kan börja från igår och forsätta fram till idag och vidare till imon så kan jag skriva ut ett inlägg i morgon oxå. Jo till sak ->  igår åkte jag till skolan och kämpade med engelskan (enkelt sagt jag suger på engelska) men jag lyckades skriva en text och den vart faktiskt rätt bra hoppas bara min lärare tycker samma sak sen så jag inte behöver göra en ny. fattar verkligen inte hur folk klarade nationella i engelska ja jo att dom fattar ju vad se står till skillnad från mig men endå hallå hur tänkte dom ens med att ge de till mig dom kunde ha gett mig underkänt på en gång ist. Nej men ja när jag va klar i skolan åkte jag som vanligt till mig älsklings jobb och satt mig i hans bil och vänta tills han sluta jobba, väntan i den bilen är inge kul de kan va mellan 4-6 timmar... Nej jag har inget bättre för mig om dagarna än att gå i skolan sen sitta i hans bil och vänta klaga inte.. 😜 på kvällen där när jag kom hem åt jag mat kommer dock inte ihåg va jag åt men efter de duckade jag och smartot jag tappa rakhyveln på min lilletå och skar upp den "aj", sen vart de att lägga sig i sängen och mysa med mitt marsvin framför idol. 😍
Idag ja de va nästan en lika tråkig dag, förutom att Jesper och hans familj bjöd mig på tacos och helt otroligt nog tog han med mig till ikea. När vi va klara med allt ködre han hem mig så jag fick göra kladdkaka och kolla på idol så nu ligger jag i sängen och väntar på bättre tider som kommer i mon för jag är ledig! Men jag måste göra klart matten och börja på min andra engelska sak i mon så de blir att plugga i mon sen måste jag oxå se på dom paredise hotel avsnitt jag missat sen vid 4 förhoppningsvis så får jag kärlek av min älskade pojkvän!🌸

Jo jag sitter även varje dag och letar praktik plats men de går så däe för jag hittar inget som passar.  ☺
vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så om ni kollar tillbaka här i mon kväll så kommer de ut ett till inlägg! ☺

Kram Denise!❤

Likes

Comments

Det ligger en hel del sanning bakom allt detta! erkänn nu tjejer de är så här!

1. Håll om henne runt midjan och få henne att känna sig trygg.

2. Lyssna på henne när hon vill berätta något. 

3. Öppna upp dig, dela med dig av ”hemligheter” och behåll dom mellan er. Tillit!

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt. En klassiker och alltid lika givet. Ge henne jackan!

5. Kyss henne med klass. Då menar jag, med känsla och kärlek. 

6. Skratta med henne. Humor är något som värdesätts högt. 

7. Bjud ut henne på middag. 

8.  Umgås med hennes och dina vänner tillsammans. Livsviktigt och samtidigt väldigt kul!

9. Ligger ni i soffan så klia henne med dina fingrar i hennes hår. Att bli kliad 😍!

10. Kyss henne när hon minst anar det.

11. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan. Gör det spontant och mysigt!

12. Krama henne bakifrån och pussa henne på halsen/nacken, bom flesta tjejrs svaghet!

13.  Berätta hur du känner för henne oavsett hur lång eller kort tid ni har varit tillsammans. 

14. Om du märker att något är fel, så fråga. Förnekar hon det så häll bara om henne utan att säga något. Hon förstår att du alltid finns där då, oavsett vad. Trygghetskänslan!

15.Saknar du henne?  Smsa eller ring henne på kvällen/natten och berätta hur mycket du saknar/älskar henne.

16. Kollar ni på film? Håll om henne!

17. Titta ALLTID henne i ögonen när du säger att du älskar henne.

18. Försök bilda en bra relation med hennes nära och kära.

19. Överraska henne med ‘frukost på sängen’ en eller flera gånger i veckan.

20. Har hon klätt upp sig lite extra och ska i väg på något partaj? Berätta hur fin du tycker att hon är.

21. Var inte otrogen!

22. Håll henne i handen när ni går på stan.

23.Planera/tänk dig en framtid med henne. Barn, hus, hund och Volvo. 

24.När hon har mens, gå och köp tamponger. 

25. Köp en dyr klänning till henne, lägg den på sängen ( överraskning ) och boka sedan bord på en fin restaurang.

26.Ge henne 40 minuter massage varje fredag.

27.Kyss henne på pannan innan ni går och lägger er. Varje kväll!

28. Ta henne till en plats som du vet att hon älskar. Kanske ett ställe ni gemensamt känner lite extra för? Stället där ni ni officiellt blev tillsammans, kanske?

29. Ta med henne på SPA en söndag. Söndagar känns ofta tråkiga och allmänt trötta. Ta därför med din BAE på en romantiskt Spa-söndag. Succé!

30.LJUG ALDRIG FÖR HENNE! Sanningen kommer alltid fram och då svider den ofta ännu mera. Ut med språket DIREKT om du har gjort bort dig.

31. Följ listan så utlovas ett bra förhållande med BRA sex!😉

Likes

Comments

Har haft en sjukt underbar helg med min älskling!! Först så tar han med mig på bio i fredags, vi kolla på Jurassic world den va faktiskt bra jag trodde i början att den skulle va så där men den va bra! sen i lördags så åkte vi till Kupolen och min älskling köpte sjukt snygga kläder åt mig😍 TACK älskling! (har dålig cam så kan tyvär imänte lägga upp bilder på kläderna) Hela lördagen va bra och jag fick ju va med Jesper så jag e ju nöjd hur de än hade varit. Så kommer vi till idag han tog med mig på restaurang å han va sjukt gullig. När vi hade ätit klart så fick vi lov att åka hem till mig å släppa in min mamma som va smart nog att åka ifrån sina nycklar så jag får lov att komma till undsättning! resten av denna dag så åkte vi bara runt å kolla på deverse saker å bara va med varan. När han lämna av mig hemma börja jag rensa min garderob för typ 150 gången ,kasta de som va för gammalt och inte min stil längre och in med de som va nytt så nu får de plats med nytt där inne. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och göra mig taggad in för astma koll i mon sen ska jag ju självklart tänka på min underbara pojkvän oxå!!

(Tack älskling för den underbara helgen & för kläderna!!!❤❤)Likes

Comments

Det finns många där ute som mår sjukt dåligt går runt med ständig depression, ångest, självmordstankar mm. Ni går till psykologer,kutatorer mm men det hjälper inte. Vet ni varför för att ni inte tar imot deras hjälp! sen tror ni att genom att skära sönder sig, börja med droger, ta livet av sig och vad alla nu gör att de hjälper.. NEJ DET LÖSER INGET!! Nu sitter du/ni och tänker vad vet hon om mina problem eller nåt om mig eller något överhuvudtaget hon är bara ännu en sån där idiot som tror hon vet något. Jo jag vet faktiskt vad jag snackar om för jag har gjort samma sak själv och jag har varit på botten en hel del gånger men jag har rest mig igen! jag var skärt mig jag har tagit droger och försökt tagit livet av mig men allt va bra för stunder och inget vart bättre, allt vart sämre tills jag hitta folk som fatta hur de va med mig och fick mig att se saker från ett annat håll och stöttade mig genom allt. Just nu har jag min kille som gör allt för att jag ska må bra och slippa all den skiten han får mig att börja om allt på nytt. Men nog om mig tillbaka till er, läs detta och tänk igenom allt en extra gång!

Vill du ta ditt liv?

Föreställ dig detta...

Du kommer hem ifrån skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är redo att bara ge upp. Så du går till ditt rum, stänger dörren och tar fram det självmordsbrevet du har skrivit och skrivit om och om och om igen.

Du tar ut de rakblad och skär för den allra sista gången. Du tar flaskan med piller och tar dem alla. Du stänger dina ögon för allra sista gången. Några timmer senare, Slår din lillebror/lillasyster din dörr för att komma och berätta att middagen är redo.

Du svarar inte, så han/hon går in ALLT han/hon ser är att du ligger på din säng, så han/hon tror att du sover. Han/hon berättar för din mamma. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något är konstigt.

Hon greppar tag i papperet i handen och läser det. Snyftande, försöker hon att väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din Bror/Syster, så förvirrad, går och berättar för pappa att '' Mamma gråter och han/hon inte kommer vakna.''

Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma, gråtandes, håller hon brevet intill sitt bröst. Det slår honom, vad som händer och han skriker. Han skriker och kastar något på väggen. Och sedan faller han på knä, han börjar gråta.

Din mamma kryper över till honom, och de sitter där och håller om varandra och gråter. Nästa dag i skolan, finns det ett meddelande. Rektion berättar för alla om ditt självmord. Det tar några sekunder för det att sjunka in, och när det gör det, blir alla tysta. Alla skyller på sig själva.

Dina lärare tror att de var för hårda mot dig. De genomsnittliga populära tjejerna/killarna, de tänker på alla de saker som de sagt till dig. Tjejen som brukade reta dig och kalla dig namn, Hon kan inte låta bli att hata sig själv för att hon aldrig berätta hur vacker du är.

Ditt ex flickvän/pojkvän, den som du sa allt till, som gjorde slut med dig.. Hon/han kan inte hantera det. Hon/han bryter ner och börjar gråta, och springer ut ur skolan. Dina vänner? De snyftade oxå. undrar hur de aldrig kunde se att något var fel, och önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent.

Och din bästa vän? Hon är i chock, Hon kan inte tro det. Hon visste vad du gick igenom, men hon trodde aldrig att de skulle gå så illa... Illa någ att du skulle avsluta det. Hon kan inte gråta. hon kan inte känna någonting. Hon ställer sig upp, går ut ur klassrummet, och bara sjunker till golvet.

Skakar och skriker, men inga tårar kommer ut. Det är några dagar senare, på din begravning. Hela staden kom. Alla visste att du var killen/tjejen med det ljusa leende och fina personligheten. Den som alltid fanns där för dem. Massor av folk pratar om alla de goda minnen de hade med dig, det var en hel del.

Alla gråter, din lillebror/lillasyster fattar fortfarande inte att du dödade dig själv. Han/hon är för ung. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont i honom/henne en hel del. du var hans/hons storebror/storasyster, du ska alltid vara där för honom/henne.

Din bästa vän, hon försöker att vara stark hela tjänsten, men så fort de börjar sänka din kista till marken, förlorar hon det. Hon gråter och gråter och slutar inte på dagar . Det är 2 år senare. Dina lärare slutade på sitt jobb. De * MEAN GIRLS* har ätstörningar nu.

Pojken som brukade reta dig skär sig själv. Ditt ex flickvän/pojkvän vet inte hur man älskar längre och bara leker runt med killar/tjejer. Dina vänner går alla in i depression. Din bästa vän? Hon försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte....

Din bror/syster? Han/hon fann till slut ut sanningen om din död. Han/hon skadar sig själv. ropar på hjälp om natten, han/hon gör precis som du gjorde åren fram tills ditt självmord. Dina föräldrar? Deras förhållande föll samman.Din pappa blev en arbetsnarkoman att distrahera sig från din död. Din mamma fick diagnosen depression och bara ligger i sängen hela dagen.

MÄNNISKOR BRYR SIG! Du kanske inte tror det, men det gör de. Dina val påverkar inte bara dig. Det har effekter på alla. AVSLUTA INTE DITT LIV, DU HAR SÅ MYCKET ATT LEVA FÖR!


Så tänk efter innan du gör något just du betyder något speciellt för alla! Avsluta inte livet hur mycket du än vill, ta hjälp istället och de du inte gillar ändra det och gör det bättre allt kommer att ta tid med du har alltid någon vid din sida som stöttar dig in i minsta ditalj!Likes

Comments