Gokväll mina vänner!
Jag måste bara säga att guuud vilken häst jag har! Heelt galet underbar, och klockren. Nu är jag superduper taggad på tävling som blir av på lördag. Vår första tävling för i år, lite segt men nu är vi pågång! På söndag flyttar hästarna hem till mig vilket kommer bli så spännande och roligt såklart!

Mer uppdatering kommer! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla!
Som ni kanske vet så håller jag på att bygga mitt egna stall, ett renoverings projekt från en gammal ladugård, som ska bli hälften stall hälften förråd.

Har hört mycket från olika håll hur folk impas på att jag har orken och energin till att hålla på med så mycket tidskrävande grejor samtidigt, rider två hästar, bygger stall, tränar och jobbar!

Men ska man satsa så ska man satsa hundra procent, tillochmed mer! Årets första tävling för mig och Filippa blir 29 juli pga av sjukdom och islorering i stallet men nu ska vi ut i sensommar/höst!

Likes

Comments

Hej!
Mina första dagar på jobbet har varit "tröttsamma" alltså man har blivit så himla trött efter allt nytt man måste lära sig! Ni som inte vet så jobbar jag på Marinan i Åmål. Ett jättemysig ställe!

Är ett roligt jobb och så himla kul att träffa så många olika människor varje dag! Eller åtminstone de dagarna jag jobbar! 🤗

Nu ska jag äta kebbabrulle och sen ska jag sooova 😋😴😴

Likes

Comments

Hej, som ni vet så hade jag dålig mottagning osv på Island, så jag kunde inte blogga de sista dagarna, men iallafall.

Jag gjorde inte så himla mycket speciellt de sista dagarna förutom bada i en varm källa och fick rida på en av Erlingurs hästar, så himla coolt att rida islandshäst på Island haha.

Nåväl kom hem i söndags kväll och la mig direkt. Jag är helt slut efter all bilåkning, vi har åkt drygt 240 mil på 6 dagar och tidsskillnaden gjorde mig extremt trött så jag har till och med haft svårt att gå upp på morgonen nu de här dagarna.

Men jag rekommenderar varmt att åka till Island för er som vill men inte kommit iväg! Åk!

Likes

Comments

Hej på er!
På grund av dåligt internet och dålig mottagning får det bli ett längre inlägg från dag 2 och 3 från Island.

I förrgår, alltså dag 2 😂 så åkte vi iväg vid kl 10 på morgonen mot stallägarens hingst uppfödare. Dock så hamnade vi vid deras förra gård som dom flyttade ifrån för ca 2 år sedan, och det var nästan helt öde där ute 😅 men vi fick se ett jättefint vattenfall. Vi åkte sen vidare till deras nuvarande stall som dom har på Ármót, där vi fick en rundvisning på Islands största stall, helt sjukt 👏🏼
Efter det åkte vi vidare upp till Erlingur i över 50 mils bilväg.. 😂 men vad mycket fint man får se på vägen! Ett helt fantastiskt land.

Efter vi kom fram till Erlingur typ kl 1 på natten så blev det sängen direkt! 😴

Dag 3 alltså igår.
Började vi med att äta frukost, sen blev det en rundtur på Erlingurs gård där han visade oss sina får och lamm, där vi fick se stallägarens hingst och Erlingurs hingstar.

Sen åkte vi till Husavik och gick på valmuseum, påvägen hem körde vi fel och hamnade vid Godafoss, ett jättestort och fint vattenfall, sen red Erlingur hingsten och stallägaren red sen, något såpass fin häst! Avslutade kvällen med grillning hos Erlingur och Malin och hade trevligt!


Återkommer ikväll om jag har tillgång till internet! ❣️ ha en bra dag!

Likes

Comments

Godkväll på er!
Dag 1 på Island
Klockan är 19,20 på Island så hemma i Sverige är alltså klockan 21,20 nu.
Inte konstigt att man är trött då när jag gick upp kl 03 svensk tid i natt och är trött nu😴

Har för den mesta delen suttit i en bil/buss/flyg denna dagen, men efter landning på Island börjades det med lunch i Keflavik. Sen åkte vi vidare till Selfoss där vi bland annat kollade på stallägarens ( där min häst står nu ) gamla skola, vilket var kul att se, vi åkte även vidare så vi såg vulkanen Hekla.

Imorgon är planen att åka upp till stallägarens hingst uppfödare och sen ska vi åka upp till norra Island för att hälsa på/bo hos min isländske instruktör erlingur, där vi blad annat kommer träffa stallägarens hingst.

Godnatt❣️
Fortsättning följer... 👏🏼

Btw.., inte jätte bra bilder ( tagna med mobilen genom en bil med fart )

Likes

Comments

Hello, hur är det med er?
Som rubriken lyder, spontan resa till Island.

Redan på söndag flyger jag till Island och ska vara där tills på fredag. Vi ska sova hos min isländska instruktör Erlingur Ingvarsson och på något annat ställe i två dagar. Ska bli såå himla roligt att komma dit, något jag alltid önskat mig! Ska försöka ta många bilder med kameran och uppdatera bloggen dagligen, ( om jag har tillgång till internet förstås )
Har ju såklart inte hunnit ta ledigt från skolan så jag får sjukanmäla mig men är ledig mån-tis så blir inte så länge.


Hej så länge 😊

Likes

Comments

Godförmiddag på er!
Vilket tråkigt väder vi har här i lilla Åmål, regn och rusk! 😴 hur är det med er?
Själv mår jag bra, har dock väääldans huvudvärk och är trött men annars är det bra. Är en såndär dag då man bara vill dra täcket över huvudet och vakna upp med strålande solsken, men man ska väll inte klaga? 😅

Eftersom vädret inte är roligt att vara ute i så vill jag ha film tips av er! Vad har ni sett för bra filmer som ni bara måste få dela mer av? Shoot!

Likes

Comments

Godkväll.
För ett tag sen så ringde jag in och frågade om jobb i sommar, berättade om mig själv och hur jag är som person. Var inne och presenterade mig för kanske 1 månad sen och häromdagen ringde dom och sa att jag skulle få jobbet.

Det är på marinan och ska bli såå kul, älskar att träffa nya människor och få uppleva nya saker så det ska bli så spännande!

Likes

Comments