Har suttit i ett tag och mixat med mina nya naglar. Känns bra men annorlunda 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

I lördags var det en stor dag för både mig och Gurkan. Nu undrar ni säkert vem Gurkan är, han är en 3årig shettis hingst, som inte beter sig som hingst.. haha det är nog den coolaste hingst jag träffats. Nåväl.. I lördags så hade hans matte bokat in mig som visar på en utställning, dock inofficiell, men ändå en visning. Visningen hölls på nuntorpskolan, och man kan kalla den för en drive in utställning. Var bara att komma, visa hästen i sin tur få poäng och åka hem. Smidigt. Speciellt med en så lätt häst! Gurkan fick iallafall 38p som motsvarar silver (2plats) och elit hästarna har runt 40 så till våren blir det en riktig visning! Så otroligt kul, då det är jag som ska vara visare igen! :D

Föressten följ mig gärna på Instagram: deniseofilippa

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej! Jag är en tjej på 16 år som bor i lilla staden åmål i Dalsland. Jag har 3 katter och en islandshäst. Jag är egentligen som vem som helst, går i skolan, är med min pojkvän. Och som vilken hästmänniska som helst så spenderar jag timmar i stallet.

Min häst heter Filippa och är ett 6årigt sto. Hon är gångare och en super häst efter allt jobb jag lagt ner! Som i kanske förstår kommer bloggen i första hand handla om henne och även annat jag gör på fritiden.

Hoppas ni vill vara kvar och följa oss! :D

Likes

Comments