Nu är jag tillbaks på bloggen! Tog några dagar innan ett inlägg lades upp, men jag har varit så upptagen!
Min helg har bestått av mys, utekvällar och såklart höjdpunkten... Cruising! I lördags for jag, min bror och några andra till cruisingen i Bergsjö, just i bilen på bilden. Är så kär i såna bilar, herregud! Får nästan orgasm på dem (haha)!
Och tusan vad mycket folk det var där, i lilla Bergsjö! Massa vackra bilar, gott folk och härligt väder, kom hem 01:00, tror jag!

Nu fortsätter skolveckan, som är kort.. För snart slutar vi! Kan inte vänta! Och imorgon far jag och min klass till Ljusdal.. Vet inte ens vad jag ska göra där..

Och detta hade jag nästan glömt, bilderna på mina nyinköpta kläder kommer senare ikväll! 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Herrejösses vad jag saknar min pojkväns pizzor! Helt gudomliga, min favorit är såklart Mamma Mia, som han gör så fantastiska! Just nu arbetar han inte, utan har sökt nytt jobb, som det lutar att gå bra för. Saknar tiden då jag bara gick upp till honom och han gjorde pizzor till mig, kände mig sååå bortskämd! Men roligt såklart! 😍

Nu ska jag snart påbörja matten, sen är det dags för No.. Sen kanske mitt paket kommit! Hoppas, hoppas, hoppas!

Likes

Comments

Något som jag är väldigt duktig på (förutom att säga vad jag tycker) så är jag ganska professionell på att somna vid svenska lektioner! Det händer ganska ofta, faktiskt. Men idag vart det en liten ändring, för jag höll mig vaken! Och det var långpass, helt overkligt.. Har aldrig hänt förut. Anledning var för att vi arbetat med dialekter, och Åselemål. Fick läsa en berättelse med den dialekten och ja, jag förstod kanske ett ord. Men roligt var det! Kalla mig töntig men jag är väldigt intresserad av det eftersom jag själv pratar en viss dialekt. Folk kan komma fram till mig på stan och säga "Men vad fan sa du?", från ingenstans. "Men nö snöger dä", är något jag oftast säger!

Hoppas ni inte blev uttråkad av min uppdatering men jag måsta få berätta! 😄

Nu ska jag snart ta bussen hem och vara med min kära pojkvän och hoppas på att mina paket har kommit! Bilder kommer!

Likes

Comments

Alltså dessa människor! Min älskade pojkvän Poya och min finaste vän Angelica, vi alla tre har gjort saker vi ångrar, riktigt ångrar. Men vi är fortfarande tillsammans! Och lever livet! Jag älskar er så obeskrivligt mycket, går inte att beskriva med ord.. Hoppas att vi kommer förbli varandras! Mina älsklingar! ❤️

Likes

Comments

Då närmar vi oss ännu en dag för min brors student. Kan man bli mer taggad? Tror jag spricker av längtan! Har tagit ledigt och allt från min egna skolavslutning, köpt presenter (som jag nämnde i förra inlägget) och ja, allt är i stort sett klart. Inbjudningskorten är skickade och nu är det beräknat att femtio personer kommer.. Hem till oss! Vi har bestämt oss för mat och Tobias uppvaktning. Vad jag ser emot mest är att se hans reaktion när han ser vilket kortet som sitter på planket..!
Han kommer ge igen på mig!

Och detta är bara 4 av de 50 inbjudningskorten.

Likes

Comments

Idag har jag spenderat min dag hemma och mest börjat handla inför min brors student. Vid 09:00-tiden började min katt Felicia att hosta och kräkas, och började virra runt i vardagsrummet. Orolig blev jag, så jag ringde till min mamma och berättade att Felicia inte alla mådde bra, så jag fick ge henne flytande föda, det gick inte helt enkelt att få i henne mat som behövdes tugga.. Det har varit otroligt jobbigt för henne eftersom det är årets period så fästingarna kommer, som Felicia verkligen inte tål! Och då menar jag inte att hon får "något fel" utan hon börjar låta.
Nu har vi bokat tid för henne och hoppas verkligen att hon blir okej, och att inget händer henne. Mår så dåligt av att inte kunna hjälpa henne, utan bara kolla.. Min älskade Felicia.. Må Gud göra så du blir bra! ❤️

Likes

Comments

Om bara några veckor ta min bror äntligen studenten! Ser fram emot de så otroligt mycket. Har fixat allt tillsammans med min mamma. Fest, student tavla, kort, mat och presenter. Tiden går så extremt fort för han, men inte för mig.. Han har hunnit med allt, medan jag ligger efter. Visst, jag är ju yngre, men det känns så konstigt..
Och visst ska han skämmas bort på festen!


Beklagar för dålig bild.. Men det är min käraste bror!

Likes

Comments