NY BLOGG - byter alltså till en helt ny där jag kommer uppdatera ständigt, alltså kommer den här läggas ner och jag kommer uppdatera ''from now on'' till min NYA -

 

som ni hittar - HÄR-

 

http://www.nattstad.se/Nati

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments 

Här är lite utav alla de låtar jag kommer spela flitit den här sommaren tillsammans med min älskling, han ska få fylla i resten av hans sommar låtar- favoriter nästa vecka när jag äntligen får träffa min älskling igen <3 ! 

Här är iallafall 1an på min topplista som jag kommer kötta sönder i sommar 24/7 ..

Dessutom stämmer texten in på mina känslor till min älskling, perfekt låt ! 

LOOVE IT ! <3

 


Likes

Comments
Rostbiff m. Aoli potatissallad och rödlök
Bästa !

Likes

Comments 

How many times we get here we always find the way back, 

What we have is true love and nothing can compare this., ever!

When we get in those moments and I think were done like forever, were not, and we will never be.. 

I know you love me, and u will always do.. you will never stop fighting for me, either wont I. 

Everytime I always trying to be hard to make u get the serious part of it, but you always makes me laugh and in the end we always find the right way back and it ends with I love you.. 

And I really do from the bottom of my heart, I just try to find at least million ways to show you babe.  

Nothing can destroy what we share and what we have will never dissapear..

I really love you, and you will always be the one for me <3 !

Likes

Comments

Kom precis hem.. varit iväg med mina systrar och spelat bowling samt varit nere i hamnen och käkat glass i solen! 

Ikväll blir det att grilla med allt sällskap och umgås.. 

 

Dagens fråga..

Vad anser ni om otrohet? 

Okej/Inte ?

Hur ska man hantera situationen om man vet att sin kille/tjej är otrogen mot dig men man verkligen inte vill lämna för man verkligen älskar sin älskling från djupet av sitt hjärta? 

 

Dagens låt, helt kär i den och den ger mig sköna sommarkänslor.. love it <3

 


Likes

Comments

I dont know where to begin, I dont know if i did loose or win?

I thought i was happy in all of your lies, I fooled myself but i really treid. 

Sometimes the truth is hard to see, the shadow fallows you even if you try to leave. 

I knew that everything were to good to be true, But I've never doubt when I said I love u!

Im just the broken hearted girl, that always was and would be faithful. 

You were the dreams in my life, you made me to the princess I always wanted to be,

I've lost and I were never good enough for you, I've learned my lession..

 when the truth comes out you will always open your eyes and see!

 

/ NathalieDet här e något jag skrivit själv och som kommer direkt från mitt hjärta..

Det ondaste av allting är inte sanningen utan hur jag ser när du inte bryr dig.

Det här var aldrig någonting jag trodde att jag skulle få reda på - men jag fick och skuggan förföljde mig tills jag insåg varför.. jag kommer aldrig glömma en enda sekund av oss för från min sida var det de bästa som hänt mig och även äkta.. du uppfyllde allt hos mig och du fick mig alltid att må som bäst vad som än hände och vart  vi än stod. Det jobbigaste är nu alla minnen, och mina känslor som jag måste lära mig hantera, dem kommer aldrig gå bort men jag måste hitta ett slags skal där jag kan förvara dem bakom skalet och få dem att stanna där vilket kommer vara en enorm process för mig och det kommer ta tid, lång tid!

Men ibland går det inte den vägen ut som man vill och man har inte så mycket val.. hur mycket man vill så kanske det ändå är lika bra att sätta stopp och ''inte'' 

 

-

Det här e inte första gången för mig då jag har en tedens att falla för ''bad boys'' , jag ska erkänna eftersom att jag e en väldigt öppen person och jag har faktiskt varit otrogen en enda gång i mitt liv (när jag var 14) och jag lovade mig själv att aldrig någonsin igen hamna där, och det e precis vad jag hållt, jag skulle aldrig heller kunna tänka mig att vara det heller. Man väljer ju att vara med en person för en orsak!

Men när man e väldigt ung som 14 år, har man itne direkt så mycket erfarenheter och man inser inte då vad kärlek e, man tror man vet mycket men man e så omedveten om grejer och främst är det ett stadie där man bara lever livet.. Men när man gått igenom mycket så lär man sig så sjukt mycket och vet bättre hur man ska hantera vissa situationer.

 

Jag kommer alltid älska dig, och jag uppskattar dig som person även fast du valde det här framför mig. 

Jag är riktigt ledsen och besviken, jag gråter ständigt och för tillfället kan jag inte hantera det jag precis fått reda på, jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte hur..

Jag vill aldrig mer höra din röst eller se dig, jag e borta för alltid.. jag lite ''rymmer'' min väg för att undvika alla dina bortförklaringar som du har till precis varenda liten grej som sker, och jag e ledsen att göra dem.. det får mig att må hundra gånger sämre just för att jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.

En dag kommer du ångra vad du gjorde mot mig, du kommer inse vilken bra tjej jag faktiskt var och vad du förlorade, samt vilket fin framtid vi hade haft tillsammans, jag var den som försökte så mycket och gav hundra procent men jag antar att det här var tacken från din sida, otrohet...

 

Likes

Comments

Har försökt att hitta en riktigt snygg jeans jacka vilket jag inte direkt lyckats med.. 

Jag söker efter något speciellt då jag vill ha en liknanade som Gina hade förra året.. en ljus kort modell (magmodell), lite sliten like trash men fortfarande riktigt snygg! Någon som har tips på vart jag hittar en liknande ?

Lite andra som jag hittade, men inte riktigt fastnat för på samma sätt.. 


 

Bilden i mitten skulle jag dock kunna tänka mig, riktigt snygg! Sökte egentligen efter en ljusare jeansjacka..

Någon som vet vart det finns riktigt snygga jeansjackor? Maila eller kommentera !

Likes

Comments

Hela familjen har precis samlats och vi håller på att grilla . Mys!

Imorse var jag iväg och kollade på villan och därefter i stan och shoppade..
När jag tillslut kom hem städade jag och drog sedan in i duschen.
Och nyss kom min syster och min bror med hans flickvän. Vilket är ganska roligt då min bror aldrig innan varit förhållande typen. Men e glad för hans skull att han äntligen hittat en bra tjej:)

Ikväll blir det filmer och imorgon kommer min andra syster så e hela familjen samlad och ska ha en stor fest för mamma som fyller 50.


Likes

Comments

Vaknade nyss och ska precis börja fixa håret, om lite mer om en timme ska jag iväg och kolla på en stor villa i nynäs, (dit jag ska flytta) 

Efter de ska jag vidare in mot centrala Stockholm där jag ska shoppa lite och sen vidare hem igen ochbåde städa och tvätta.. 

Idag får jag besök av min bror och hans flickvän, samt min äldsta syster och hennes kille som ska stanna hela helgen.. dessutom kommer min andra syster och hennes kille över fast då imorgon istället.

Då min mamma fyller 50 kommer det bli sjukt mycket folk som stannar här, kommer hit och en storfest på altanen i solen, fullt med mat och efterätter.. eftersom jag gått restaurang 2 år så får jag stå för den fina dukningen, (bilder kommer)

 

Nu ska jag fixa  håret och välja en snygg outfit för dagen, pallar inte sminka mig idag, fasktiskt ser jag nästan lika bra ut utan smink också.. 

 

Dagens låt - 

För att vara JB e den jävligt skön ! 

 

 

 


Likes

Comments

Jag kommer alltid ha dig som mitt starkaste minne, mitt hjärta blöder och mina tårar är oändliga. 

Jag kommer alltid minnas första gången på stationen när du nästan sprang mot mig, du nästan strypte mig när du kramade om mig och redan då som du själv sagt ''kärlek vid första ögonkastet'' .

Vi har bråkat ibland men det har aldrig förändrat det som vi kände för varandra, varje gång torkade du mina tårar och sa förlåt och vi blev sams igen ¨på bara några sekunder. 

Enda sen första dagen utan dig har det varit svårt, jobbigt att inte ha den vanan ..du höll om mig varje natt, vi spendera tiden tillsammans varje sekund i månaders tid. Jag brukade gråta när jag inte hörde din röst på bara några timmar, eller en dag. Men den här gången är allting annorlunda. 

Jag försöker spela stark som att allting är okej, som ett skal. Men sanningen är att mitt hjärta älskar dig från grund och botten.. men det förändrar ingenting. 

Ingenting kommer någonsin bli likt igen, inte heller jag som person, och ingen kommer kunna ersätta den plats du har och alltid kommer ha! 

Någonstans kanske det ändå inte var meningen att det skulle vara vi, men det e en del av mig som jag inte kan lämna.

 

Det här var ingenting vad jag ville............

 

Du kunde gjort allting annorlunda, du valde fel väg men du fick mig undra. 

Det var din sista chans, men det kanske var dumt men någonstans..

Fanns det vi tillsammans som var rätt, allting är tomt jag kommer aldrig glömma all kärlek du gett. 

Allting är ett minne som kommer leva kvar, de går aldrig ersätta den plats du har, i mina minnen men också i mitt hjärta kommer du förevigt leva kvar <3 Likes

Comments