En tur in till stan blev det idag för att shoppa (va ju tanken) men efter barna vart less rätt fort så for vi hem igen och avnjöt vädret och grillade hamburgare istället. En middagsträff med johans bror och kusiner, himla trevligt var det!
Belle stanna en stund extra så då passa Elis på att länsa vinbärsbusken.. hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har vi landat på mysigaste platsen i Piteå! Här skulle jag kunna bo faktiskt OM jag skulle behöva flytta till en stad. Trots det är en stad så trivs jag de stunder vi är här och hälsar på.
Så igår gick vi över på ica och köpte nå fika och festis och satte oss ute i solen på kvällskvisten.

Likes

Comments

Idag var vi ner till stugan en stund och åt middag. Har ingen bild men altanen börjar vara klar! Trots att vädret inte varit på vår sida i sommar så ha vi åtminstone hunnit hjälpas åt och bygga ut altan i stugan. Nu hoppas jag vädret kan bli bättre så finliret kan göras och bli invigd!

Jag och barnen for under dagen till Rusksele och Vindelälven också, så det har varit myclet bilkörning idag. Vi fika hos mamma och moster i stugan och husvagnen, sen in till Rusksele för en glass och hälsa på min kusin Josef med respektive och barn. Himla kul att träffa dom! E&E var då himla förtjusta i hönsen och vaktlarna de hade på gården.

Likes

Comments

Då det inte blev någon Malåfesten i år så tog vi ändå och roade oss lite. Kubbspel och en massa skratt en lördagkväll!

Likes

Comments

Nyligen blev min farmor 70 år, storkalas med mycke tårta och mat. En underbar dag och jag fick träffa min 20:e kusin, lilla Lydia!

Likes

Comments

Midsommar var verkligen underbar! Ute i skogen med nära och kära. Dock kunde vädret ha visat sig från sin bättre sida.. men får hoppas det blir sommarvärme på semestern istället. Jag ha en stor plan, så jag ska bygga vidare på en koja som är uppe i träden. Byta ut lite och sen bygga på, men för det ska gå så får det gärna INTE regna som det gjorde ihelgen!

Mina små hjärtan har blivit 2 år också. Himlarns vad tiden går!

Likes

Comments

Jag ha verkligen bästa och härligaste hunden! Älskade Harry❤

Likes

Comments

Förra helgen tog jag tag i tyglarna och packa in oss alla i bilen för att fara till Raggsjö. Mina gamla "hemtrakter" (nästan). Jag är från Kvarnåsen men farmor, mamma, mina mostrar samt mormor och morfar är från Raggsjö/Gårdskläppen. Oj vilken härlig dag det var! Solen sken på oss och det luktade härligt av koskit. Jag är väl konstig som tycker det luktar härligt? Men det luktar barndom.
Korna skutta, god mat och Elis som börja tjöjes (kväljas, av lukten?).
Jag hade tänkt va kvar där resten av dagen för att va med min kusin och hästarna men Johan ville följa mamma till stan. Med en bil för lite så fick det bli stan då..
Men jag klagar ändå inte på dagen, för vi hade det verkligen super!☺

Likes

Comments

Sommaren börjar komma sakta men säkert (peppar peppar). Jag hoppas på en varm och skön sommar i år med mycket bad och sol, för nu har jag sagt upp mig från jobbet på Frasses! Äntligen har jag tagit tag i mitt egna mående och satsar igen på att va inom trä. Sen dom la ner mitt förra jobb på fogen så känner jag verkligen att industrin är det jag ska syssla med, så nu jobbar jag nattskift på sågen. Men OJ vad jag trivs där! Så nu blickar jag framåt och hoppas framtiden kommer med goda besked☺

Likes

Comments

Vi börjar lugnt med potträningen, snart kanske dom lyckas pinka en liten skvätt medans de sitter där. Ganska perfekt direkt efter bad, då de springer runt nakna redan😊

Likes

Comments