Hela gårdagen jobbade jag på malåfesten, vi byggde upp allt klart och fixade fram alla saker och massor med annat. Området öppnade 18.00 och då skulle maten vara klar, klockan 20.00 öppnade insläppet, var en väldigt lugn kväll faktiskt! Ikväll och imorgon lär det vara betydligt mer folk, men desto mer desto roligare!. På lördag är det watercross och massa aktiviteter så jag gissar att dom flesta beger sig dit då. På söndag blir det att riva ner alltihop och tacka för i år. Nu ska jag strax bege mig tillbaka till Malå för ännu mer jobb, blir en lång kväll!

Hoppas även på att få träffa Tuva&Tilde till veckan som jag varit barnvakt till, så otroligt fina&fantasifulla barn. Lägger in några bilder från det👇

Bjuder även på en bild på mig & sötnosen Tuva. ♥

Likes

Comments

Nu är min första tatuering gjord och jag är mer än nöjd! Det intressanta att veta är väl igentligen hur det kändes, eller det är i alla fall många som frågar och undrar. Det är en känsla som är väldigt svår att föreställa sig, en del säger att det är som en kniv som dras efter huden medans andra tycker att det svider till mm. Jag själv tyckte inte att det gjorde ont. Beror ju såklart på vilket ställe man tatuerar sig på också (såklart) men jag gjorde i alla fall på armen. För mig så kände jag bara mest vibrationerna från tatueringsmaskinen, även att det sved till lite då och då. Men det hade man ju redan ställt in sig på. Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket, slå på någon grym film & glassa på till åskan. Hej!


Tatueringen är gjord hos Lord Emmoth tattoo i Lycksele, sjukt duktig & härlig grabb!

Likes

Comments

Detta kanske inte är det bästa jag kan göra utan att bli ännu mer hypad på att fara. Blir nog att vänta tills jag fyllt mina 18år&sedan fara med min närmsta vän. Men tanken att bara få fara långt bort från detta, upptäcka så mycket man aldrig lagt märke till, värmen, bara få koppla av och njuta.. samt att komma bort från all stress och sura Norsjö, träffa nytt folk, god mat och hela upplevelsen i sig. Har varit drömmen i många av mina unga år.. Men här lite inspiration på det! 😍


Likes

Comments

Hallå där! idag är det torsdag och det betyder alltså legday.. Väldigt många som tycker olika kring att träna just benen, antingen favorit eller så tvärtom. Beror förmodligen på att det är den muskelgrupp man behöver mest energi för att utförav(enligt mig). Jag själv tycker det är en muskelgrupp som är rolig att köra pga att man kan variera så mycket mellan övningar/vikter, även att det är riktigt jobbigt så det blir lite som cardio på köpet.. Nu säger jag inte att de andra musklerna inte kan varieras bland övningar&vikter men jag personligen finner fler övningar när det kommer till ben. Men nu ska jag släng i mig nå mat, så hej!

Träningstights från betterbodies 799:- (camo long tights).

Likes

Comments

Majoriteten av människor har alltid något förflutet som följer med en trots viljan inte är tillgänglig. Man kan ha gått igenom allt från svåra tider till att förlora någon som stått en väldigt nära, olyckor & massor med annat. Har själv en olycka som begränsat mig att göra vissa saker, i mitt fall så hade jag och min vän bestämt oss för att gå en promenad över sjön, detta hände på sportlovet för ett år sen. I alla fall så när vi gått en bra bit till mitten av sjön så föll bara isen samman och jag gick igenom medans min vän klarade sig från det. Minns inte exakt vad jag tänkte inom dom sekunderna, men jag fick ju såklart panik men lyckades till slut få ett grepp om armarna och trycka mig upp till ytan. Trots att jag gått igenom och min mobil fått sig ett dopp i vattnet så fungerade den? Om den inte hade klarat sig hade vi alltså inte fått tag på räddningstjänsten samt polisen, dom hade inte haft någon aning om vart vi var, och hade inte klarat mig till land på egenhand pga min låga temp, för frusen för att röra mig sen så hade inte isen hållt & då hade jag inte haft någon kraft kvar att använda mig av. Sedan efter 1h ute på isen i genomblöta vinterkläder och det kalla vattnet som jag tagit ett dopp i så kom tillslut hjälp. Min kompis pappa och en annan privatperson kom med varsin skoter och plockade upp oss & förde oss in till land. På land slängde dom av mig mina kläder och satt på nya varma kläder, sedan med ambulans till Lycksele där dom skulle kolla temp mm. Efter ett antal timmar fick jag återvända hem till Norsjö. Men det sjuka med detta var att räddningstjänsten inte vågade ta risken att fara ut på isen och hjälpa oss.. Dom hade alltså bara stått på land och väntat? Det är väl ändå deras uppgift att ta tag i situationen👿´.  Idag så kan jag inte vara ute på en sjö utan att känna panik, haft många drömmar om detta och tänkt många tankar som " tänk om det eller det hänt". Det är då detta jag menar med att vissa saker man varit med om går inte att bli av med/bli påmind om gång på gång trots det inte är något man vill minnas. Men med tiden kanske, vem vet? Man ska vara tacksam över all hjälp man kan få och de folk man har runt om sig. Hej!❤ 

Likes

Comments

Den 14-16 Juli hålls den såkallade Malåfesten. Det är alltså JK event som arrangerar detta och även andra event/festivaler bland renar, vilket gör det speciellt. Jag blev kontaktad av Jon-Krista som håller i JK event angående jobb & om jag var intresserad. Självklart ställer man upp, hoppas vi ses där! 🎇


Här är då Jon-Krista ( JK-event ) otroligt härlig grabb. Vill ni kontakta honom så når ni honom här👇

Mail: info@ j k e v e n t . s e

T e l : 0702389341

Likes

Comments

Åh, att det kan vara så otroligt svårt att bestämma sig för en tatuering.. Har i alla fall tänkt på att göra en. Har verkligen så svårt för att bestämma mig, även fast jag har god tid att tänka över det så skulle det kännas skönt att veta ungefär vad jag vill göra för något & vart. Här är då några som är riktigt fina, kommentera vilken ni tycker!

Likes

Comments

Finns inte så mycket att säga om stadsfesten igentligen förutom att det är förjävla mycket folk, varmt, fullt med trafik, köer och en massa olika dofter av alla matvagnar & godsaker. Gick även förbi och kikade på watercross, var väl igentligen det som var intressant. Köpte nästan knappt något heller förutom ett par skor, vilket var välbehövligt och nå små trams bara.. bla några nya kvargsorter jag var sugen på att testa. När jag kom hem så åt jag middag & drog sedan vidare till gymmet för ett benpass. Gick riktigt bra, kontakten fanns där under hela passet. Nu blir det dusch och sedan slå på någon film vi hörs!

Sneakers 199:- på rea, från skopunkten.


Likes

Comments

Började dagen med jobb till 4, sen som texten lyder så var jag & min mor ute på vägarna för att få se någon björn eller åtminstonde några björnspår, men icket! Var även ett tillfälle till att övningsköra så^^ Just nu sitter jag och väntar på att Louise ska plocka upp mig för imorgon rullar vi mot Skellefteå på stadsfesten. Slänger in några bilder från kvällen nedan, hej!


Likes

Comments