Hej på er!
Idag när jag satt och tänkte lite, så kom jag på hur mycket jag tycker om att skriva - och främst om framgångar och hur man ändrar sitt levnadssätt. På min personliga blogg och min personliga Instagram kan det därför komma upp romaner med sådana texter ibland. Tänkte att det kanske inte är vad alla vill läsa, så jag kom på det här...

Den här bloggen kommer vara ''tillsammans'' med mitt Instagram-konto (deniseleonoras) för att sprida kunskap, motivera, engagera och inspirera folk om psykisk ohälsa, det jag får lära mig om psykologi och bara allmänna tankar om saker som handlar om mående, levnads- och tankesätt att göra. Om 1-2 år kommer jag kunna söka till högskolan, till psykologprogrammet. När jag började läsa här på folkhögskolan i Trosa på beteendevetarlinjen så fick jag verkligen konstaterat för mig att det är psykolog jag vill bli. För jag vill inget annat än att hjälpa folk, få dom att utvecklas och helt enkelt bara motivera och inspirera. Men det är minst 10 år kvar tills jag är färdigutbildad.
Därför startar jag det här, bloggen och Instagram, för att redan nu försöka nå ut till så många som möjligt - i hopp om att det hjälper, motiverar och inspirerar andra till att ta de steg som jag varit tvungen att ta för att vara där jag är idag.

Jag var 12 när jag drabbades av anorexia och allt som sjukdomen bär med sig. Det tog upp fem år av mitt liv. År som jag aldrig kommer få tillbaka själv, men tack vare de åren har jag lärt mig mer än jag någonsin skulle kunna göra genom faktaböcker. Så jag vill dela med mig och - som sagt - hoppas att det hjälper andra också. För jag tror på det här med att ensam är stark; men tillsammans är starkare.

Jag hoppas ni är med mig. För jag är med er.

Likes

Comments