View tracker


Mys till max. Höstdeppen skippar vi i år tycker jag!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Bilder från en vecka på Nacka Strands skomässa. Har byggt montrar, blandat mojitos, druckit x antal kaffekoppar och fått en inblick om hur de fungerar inom skohandeln och nästa vårs skomode. Spännande!


Likes

Comments

View tracker


Bilder från helgen då jag fick äran att agera fotograf under Paulinas examensfest!

Uppe på vår mäktiga fästning med familj, vänner från barndomen och skolgång till vänner från andra sidan jordklotet blev det himla storslaget. Och att få i uppdrag att fotografera så mycket jag orkade var ju världens lyx för mig. (Då mina vänner tröttnat för längesen på mitt ständiga fotograferande... hehe). Fler av dessa fotojobb tack!


Likes

Comments

En kväll på longboarden med lillebror aka personliga fotograf.. hehe

Likes

Comments

Första surflektionen avklarad! Det gick super och ledarna var jättebra. Inte riktigt van vid så stora och starka vågor dock så tyckte det var lite små läskigt ibland...
Efter lektionen tog jag en taxi till Uluwatu för att träffa en efterlängtad vän. Kopplade på surfbrädan på en moppe och åkte en sväng längst kusten. Stannade till på en omtalad restaurang vid namn Single Fin med världens finaste utsikt där vi satt och kollade på alla grymma surfare, käkade mat och tog varsin drink. Därefter åkte vi vidare till en strand med en massa apor där jag hyrde bräda för att surfa en stund.
Åkte tillbaka till Jontes hotell och jag tog taxi tillbaka till campet i Canggu för kvällsmat och namnlek. Senare på kvällen kom ägaren av Ripcurl och hade föreläsning kring brädor, teknik osv. En himla lärorik och händelserik första dag!

Likes

Comments

 
Äntligen framme på campet och i Bali, där jag ska spendera mina två kommande veckor. 
Denna veckan delar jag rum med fem andra på campet. Vi är ca 40 pers allt som allt och 70% svenskar, vilket känns väldigt skönt. Har precis ätit och fått en liten rundvisning av ledarna o jag tror jag kommer trivas super här! Annars har jag inte hunnit så mycket mer idag mer än att hälsat på alla och legat vid poolen en stund. Första surflektionen är redan vid 07.00 imorgon o jag är jetlagad som tusan, så nu tänkte vi spela kort några stycken o sen tidig läggdags för min del. 

Likes

Comments

Datumet jag räknat ner till är äntligen här och jag har precis vinkat hejdå till mamsen o pappsen. Sitter nu o väntar på att planet ska lyfta. Helt ensam påväg mot andra sidan jordklotet, vad hände?!? Vi hörs i Bali!

Likes

Comments

Blev ett lyckat födelsedagsfirande av tjejerna igår och slutade i en bra kväll även på krogen! Söndag idag och jag har varit så ledig man kan bli. Tog mig ut på en promme i 1km/h med Lydde och hälsade på Linnea en stund. Annars har jag inte rört en fena på hela dagen... Imorgon kommer väckarklockan in i bilden igen och kameran ska fram för fotojobb. Hörs! 

Likes

Comments

Hoppsan, ett blogginlägg? Måste ge en applåd till er som kikat in här varje dag sedan sist!
Sen dess har jag iallafall... tagit studenten(!!!) helt klart en av de bästa dagarna hittills, sen har även en sisådär sommar passerat och jag är just nu mitt inne i en hektisk höst. Shit, vart tog tiden vägen!?
Ett pendlande mellan tre jobb och gymmet förklarar min höst bra hittills. Så med EN enda ledig dag de senaste fem veckorna är det kanske inte så konstigt att tiden sprungit iväg... Men jag klagar inte! Med en resa framför mig känns detta schema nemas problemas för tillfället.
Annars har jag idag hunnit med en vända om stan, ett jobbpass, sprungit några kilometer på bandet och ligger just nu helt död framför idol med choklad, brorsan och bästis. Lördag imorgon och den börjar med promme, ett 8h pass och därefter direkt vidare för att fira två nyblivna 19åringar! Hoppas ni får en skön helg så får vi hålla tummarna för att mitt bloggsug håller i lite längre denna gången...! Kram

Likes

Comments