hejsan,

Har inte hunnit blogga nått i helgen har varit fullt upp hela helgen, tänkte berätta lite hur helgen har varit.

i fredags så skulle vi ju som sagt ära middag med sambons kollega men han fick jobba över så de blev inte så, så de blev att äta tacos med N´s bror och hans tjej. Sen i lördags så var vi på Strängnäs marknad med några vänner till oss, hittade ett par byxor som jag köpte köpte även ett par såna byxor förra året också fast en annan färg. Efter marknaden så åkte vi hem och hämtade hunden och åkte till ett par andra vänner till oss och åt middag. vi var väl där till ungefär halv 9 på kvällen sen åkte vi hem och la oss på soffan och glodde tv tills vi skulle krypa i säng. I söndags så städade vi lägenheten och satt upp lite hyllor så skönt att äntligen få komma i ordning i lägenheten, vi har bott här sen i augusti men har inte kunnat komma i ordning för det tog dom 1 månad innan dom kom hit och tapetserade om som dom skulle ha gjort innan vi flyttade in. runt 4 så kom svärföräldrarna på fika de var väldigt trevligt. De har som sagt varit fullt upp hela helgen men men skönt att göra nått än att bara sitta hemma vilket jag gör hela veckorna ändå med tanke på att jag är arbetslös. Men när man är arbetslös så hinner man göra en del men de är så förbannat tråkigt att bara gå hemma, har gjort de sen augusti och de bara kryper i kroppen på mig mer och mer för varje dag som går. Men men igår så var jag in till stan och handlade lite gardiner till vardagsrummet så nu har jag ÄNTLIGEN fått upp gardiner här hemma så nu känns de som ett hem iallafall.

men nu ska jag gå och hänga lite tvätt och vänta på att en kompis ska komma så man får sitt morgonkaffe också :)


Likes

Comments

idag är det äntligen fredag! idag så händer de inte så mycket mer än att jag och sambon ska ut och äta med hans jobbar kompis :)

tänkte berätta lite om gårdagen som var kaos för mig, jag är nere i en svacka nu så mår inte så jätte bra och när jag inte mår bra så lägger jag allt på min sambo vilket inte är rätt och de vet jag om. men iallafall så när jag satt vi datorn så hittade jag massa bilder på andra tjejer och jag är en som blir lätt svartsjuk så mina tankar började snurra om att han inte tycker om mig längre. så när N kom hem igår så var jag ledsen/arg på han och ifråga satte han om bilderna men han fattade inte vad jag menade så han gick och kollade. aja tänkte jag de är säkert inget men jag är så att jag går in i försvar mot mig själv vilket inte alls är bra för min del för då, trycker jag ner mig själv för de finns en liten röst i mitt huvud som säger lämna han de finns så mycket bättre.

Men jag vet att den rösten inte har rätt för jag älskar N något så otroligt mycket så de inte finns ord. Orkar inte gå in på allt som hände,. Men iallafall så åt vi middag och sen var det dax för mig att åka på mitt kvinnomöte inom NA och de var nog de bästa jag kunde göra igår för då kom jag till insikt att jag har gjort fel gentemot N så blev ledsen mot mig själv för jag vet innerst inne att han aldrig skulle röra nån annan. men men när jag inte mår bra så blir allt bara fel och de vet han om :/ men allt löste sig till slut när jag fick sätta mig ner och prata med han om varför jag är så här just nu!

men det var lite om min gårdag, jag ska se till att denna dagen blir bättre väntar på att mamma ska komma hit.

puss å kram.


Likes

Comments

Hejsan alla, de här är mitt första inlägg på bloggen. jag valde att börja blogga igen för att de får mig att må bra, min blogg kommer att handla om mitt liv och lite annat smått och gott :) jag kan ju presentera mig, jag heter Denise och är 22 snart 23 år bor i Eskilstuna tillsammans med min sambo och hans hund. jag har en facebook grupp som är ny startad, jag startade den med min lillasyster i hop om att vi tjejer ska kunna hålla ihop, Gruppen heter The real ladies :)

Likes

Comments