Header

Jag krigar mig igenom min längsta skoldag på veckan. Går mellan 8-16 på torsdagar och man blir såååå trött. Men hur som helst så håller jag på med ett fördjupningsarbete i min sociologi kurs där jag ska fördjupa mig i en stadsdel kring stor-Stockholm. Det är väl helt okej, man får hursomhelst vara ute istället för att ruttna på lektionen i skolan. 
Efter en rundvandring i Farsta så slutade det med en lunch med Emma och Alexandra på Il Piatto i Farsta Centrum. Helt klart världens bästa sallader!!!! 

KRAMIS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Håller successivt på och uppdaterar inredningen i mitt rum lite nu. Har alltid kört på standard vita möbler och beiga detaljer men har bytt ut det  mot svart/vitt/zebra. Det ser redan mycket vuxnare ut och jag är nöjd. Svarta möbler är så så så snyggt. 

KRAMIS

Likes

Comments

Klickade hem den här underbart höstiga scarfen förra veckan. Den kommer från Missoni. Jag älskar älskar älskar Missonis mönster. Är verkligen helt såld!!! Den här scarfen kommer användas flitigt i höst.

KRAMIS

Likes

Comments

Årset rosa band. Så himla fint och jag älskar bara tanken av att den finns. Den går till så bra ändamål och jag är glad att jag har köpt det. Jag stödjer verkligen kampen mot bröstcancer och hoppas vi någon dag kan vinna över den!

KRAMIS

Likes

Comments

Den här väskan är några år gammal men har aldrig riktigt börjat använda sen jag skadade ryggen för några veckor sedan. Har aldrig tänkt hur skönt det är att ha ryggsäck, sååå bekvämt! Den här är från Michael Kors och den köpte jag i USA. Ett tips fån mig är ryggsäck, man får plats med allt och man slipper sneda ryggar och värk.

KRAMIS

Likes

Comments

Kan inte fatta att det redan är Oktober?!

​Vaknade imorse redan vid 06.10 då min buss går strax före sju. Idag hade jag enbart en lektion mellan 8-10, vilket var teori i min idrottsprofil. Det var rätt skönt och bara sitta där och vakna till. Efter skolan så åkte jag hem och har pluggat sociologi och kommunikation tills nu. Nu ska jag kolla på Real Housewives of Beverly Hills och sen laga middag innan träningen. 

KRAMIS

Likes

Comments

Redan söndagkväll??!
Det är helt sjukt vad helgerna bara tickar på. Imorgon är det måndag igen. Det osköna med den här veckan är att jag har en hel del plugg att ta mig an. Jag sitter just nu och pluggar inför mitt första prov i sociologi och svarar på frågor i kommunikationen. Skoj. Men som sagt imorgon är det också redan vecka 40 vilket betyder knappt fyra veckor kvar till höstlov. Längtar ihjäl mig!!

KRAMIS

Likes

Comments

Lördagen var så lyckad! Och hur snygga är inte mina kompisar??? To die for....
​​
Spenderade dagen i MOS med Jossan i jakt på tatueringar. Tillslut hittade vi äntligen några på Glitter, svingrymma! Vi belönade oss själva efter en stor insats av tatueringsletande med pizzalunch. Värt.
Sedan på kvällen skulle vi på fest i Saltsjöbaden där temat var tatueringar som sagt. Det var jättelyckat och skit kul. Men idag mår man ju som man förtjänar haha, är verkligen helt slut!
Tack Frida, Vendela och Johanna för igår!!​

KRAMIS

 

Likes

Comments

Asså hur snyggt med bow chokers egentligen??
Det är så trendigt just nu!! 

Har blivit så kär på sistone i chockers. Jag har verkligen alla möjliga i olika färger och former. Älskar att dom kan verkligen festa till en vanlig outfit både till vardags och till fest. Köpte häromdan den chokern i mitten från Gina, sååå dösnygg!! Hett tips från mig.

KRAMIS

Likes

Comments