Postad i: Huset

Lika spontana som vanligt... igår skulle vi på mio för att köpa prydnadskuddar till soffan men det slutade med att vi kom hem med det plus en matta och en utesoffa till altanen. Passade perfekt nu när vi fått sol & värme i veckan!

Sedan i fredags har dom börjat jobba ute på gården, till hösten ska det asfalteras, så gräsmatta och lägga plattor :) Det går framåt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Baby Karlsson

Som sagt tog Julia alla dom här underbara bilderna här på Alhem, samma ställe som vi fotade våra bröllopsbilder som nu är bara några hundra meter från där vi bor. Så nöjd att jag lyckades övertala Melker att fotas och tacksam att Julia kunde föreviga den här magiska tiden av vårt liv.

Likes

Comments

Postad i: Baby Karlsson

Avklarade veckor

35 avklarade veckor, nu är vi inne i vecka 36. Idag är det prick en månad till beräknat datum (!!!)

Mat/Träning

Jag äter fortfarande massor, kanske lite mindre eftersom det inte ryms så mycket längre. Är oftast vrålhungrig när jag vaknar och därför äter jag nog mest på morgonen. Fortfarande inga speciella cravings men jag ser alltid till att ha frukt hemma :)

Jag och kroppen mår fantastiskt bra, med tanke på att jag bär runt på en bebis på ca 2,5kg. Några korta träningspass eller promenader går och känns fortfarande väldigt bra. MEN igår tog jag mig vatten över huvudet och gick först en promenad på förmiddagen och sedan ett varv runt broarna med charlotte, det får kroppen lida för idag..... känner mig som 95 bast.

Sömn

Sömnen är det som skaver mest just nu. Vaknar flera gånger per natt, för att bebisen rör sig eller för en kiss-paus och jag har alltid svårt att somna om. Speciellt mellan 04-06 då magen alltid kurrar.

Allmänt

Nu tror jag att jag har kommit till den punkten då jag känner mig väldigt redo för att träffa lilla mini och väldigt redo att komma tillbaka till min kropp. Det börjar bli väldigt tungt och senaste veckorna svårt att andas. Men det konstiga är att jag "känner" mig inte gravid, som att jag glömmer bort det ibland... svårt att förklara känslan. Jag har fått må så himla bra och tiden har gått så fort så mentalt känns det som att det är länge kvar liksom, men som sagt - 1 månad kvar idag!!!!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Huset, Vardag

Gravidhjärnan gör mig verkligen förvirrad, kommer knappt ihåg vad jag har gjort eller sagt... Ifredags var vi iallafall på 50 års fest, vi stannade inte så länge då jag skulle upp tidigt dagen efter. Igår hade jag nämligen en brud och började jobba 06:30, alltid lika roligt och jag känner mig hedrad att få göra en brudstyling!

Efter lunch igår kom Moa förbi och hälsade på! En kopp kaffe och flera timmar senare hade vi hunnit prata ikapp, en hel säsong har gått sen vi sågs sist.

En härlig kväll med grill & fina vänner, det absolut bästa med sommaren :)

Likes

Comments

Postad i: Baby Karlsson, Vårt Bröllop

Samma plats, nästan precis ett år senare. Som speglar de två absolut största & mest betydande händelser i mitt liv. Snart är det vår första bröllopsdag och om några veckor kommer vårt lilla mirakel, vår lilla kille. Finns inga ord i världen som kan beskriva hur lycklig & tacksam jag är

Likes

Comments

Det sägs att tiden går fort när man har roligt ❤️

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Huset

Det var verkligen fullt ös här igår. Om jag räknade rätt så hade vi runt 55 personer som kom förbi och fikade/grattade Melker! Och ändå så är det massa tårta kvar. Men en väldigt lyckad dag och roligt att få visa huset för familj & vänner även fast allt inte riktigt är klart... Kvällen avslutades med hämtmat och film i biorummet.

Och här ligger jag nu efter att jag har lämnat Melker i boviken, ganska mysigt med lite regn när man kan ligga inne och kika serier :)

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen till min älskade man, världens finaste kille ❤️

Likes

Comments

Postad i: Huset, Vardag

Egentligen spelar veckodagar ingen roll nu när det är sommar och vi har semester, men helger blir på något sätt speciella ändå! I fredags åt jag lunch med Hanna & Sigge i stan. I lördags så var vi på Lo's fina dop i Alhemskyrkan 💙 På kvällen blev det spontant vår första middagsbjudning i huset då Hanna, Anton & Sigge hade agerat bärhjälp. I söndags så började vi dagen med att sätta upp utematbordet och stolarna, jag tog en kort promenad i området och blev ju efter det lurad till östra nygatan! På kvällen blev det grillat hos pappa med hela familjen :)

Annars då? Igår var en lång dag som började redan 08 hos barnmorskan. Det skulle handlas och fixas eftersom det är ett födelsedagsbarn i huset idag.. Melker var arg och irriterad på Ikea-sängen som skulle monteras upp och jag vill mest av allt bara få iordning och tyckte att han var långsam och prioriterade fel plus att mattorna vi beställt/köpt passade absolut inte in och bara blev fult....

Likes

Comments

Postad i: Baby Karlsson

Igår trodde jag att vi skulle till Hanna & Anton på lunch, istället överraskar hela det här gänget mig med en supermysig babyshower 💙När bebisen kommer så är det ingen tvekan om att han kommer vara omringad av fina & kloka vänner. Ni är bäst!!

Likes

Comments