Min vardag

God eftermiddag!
Nu är jag framme hos min pappa i Dala-Floda. Tågresan var rätt lång med lite förseningar men nu är jag iallafall framme!
Jag blev jättetrött när jag kom hit så just nu ligger jag i soffan och tänkte sätta på någon film som jag kan slökolla på.
Ikväll händer det nog inte så mycket mer än lite tevetittande och kanske en promenad. Det är så otroligt fint här uppe med Dalaälven och allt!
Hoppas att ni har haft en bra tisdag, vi hörs!

Några bilder ifrån igår när vi var ute och fotade hos Moa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Hejsan och godmorgon på er!
I skrivandes stund ligger jag i sängen hemma hos Moa och har precis vaknat. De andra sover så jag tänkte skriva ihop ett litet blogginlägg till er!
Igår var jag, Moa och Alicia i Bollnäs. Moa skulle till tandläkaren så jag och Alicia hänkade. När Moa var klar hos tandläkaren gick vi till hennes skola och träffade några utav hennes kompisar. Skolan var supermysig och hennes kompisar verkade trevliga!
Efter det så gick vi och åt lunch på en restaurang som heter Roma, jag tog en kycklingsallad som var jättegod!

Idag så bär det av hemåt för mig! Eller inte hem till Uppsala utan hem till Borlänge. Min pappa bor där uppe så jag åker upp till honom så mycket jag kan!
Så nu måste jag äta frukost, duscha och packa ihop mina grejer. Krama om Alicia och Moa lite extra som snart åker tillbaka till Spanien!
Vi hörs!

Likes

Comments

Min vardag, Min vardag, Min vardag

Du som läser detta, vad kul att du hittade hit! Jag heter Denise och är 17 år gammal, jag bor i Uppsala och går andra året på gymnasiet.

Jag tycker väldigt mycket om kost och träning, umgås med kompisar och att skriva. Så jag tänkte att jag skulle slå två flugor i en smäll och starta en blogg där jag skriver om mitt liv och min träning, smart va? Jag startar även denna blogg för att mina underbara vän Moa tvingade mig. Men nu när jag tänker efter så tycker jag att detta med blogg verkar vara sjukt kul!

Jag har inte riktigt hunnit bestämma mig än vad denna blogg ska handla om, det kommer nog vara rätt mixat. Men jag kommer nog att fokusera på träning och kost. Men om det är det som bloggen kommer bestå av lär vi ju se.

Så jag hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg, så kommer vi väl lära känna varandra på vägen.

Välkommen!


Likes

Comments