Header

Kände att det var dags för nya dofter. Dessa är gudomliga!! Dessa två är presenter till mig själv, för har varit med om så mycket. Så det var jag värd tycker jag.

Älskar båda dofterna! Båda är sjukt goda! Båda är söta i doften medan den från YSL är lite tyngre.
Lite synd bara att flaskorna är så små😱 ville haft i fullsize😰 men men. Inte så mycket att göra åt😁

Yves Saint Laurent - Black Opium Floral Shock: 795:-
Ariana Grande - Ari by Ariana Grande: 349:- (tror jag)🙄😬

Så tips till er som gillar söta dofter men som ändå är något lite tyngre. Båda passar till vardags och fest. Men jag använder endast Ariana's till vardags och Black Opium på lite finare tillfällen😌 Men man gör som man själv vill.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 76 Readers

Likes

Comments

Efter att man spenderat 19 dagar på Kardiologen vill man bara åka hem..
Ablationen blev inte av för min hjärtrytm såg fin ut, inga dubbel/extraslag. Så den ska göras vid ett senare tillfälle. För de ansåg att det var onödigt att gå upp i hjärtat när det ändå inte kommer hitta nått.
Så nu ska jag operera in S-ICD:n på onsdag, sen på torsdag får jag komma hem.

Min älsklig var här i helgen med, så mysigt att ha honom här! Blir alltid så stark när jag är med honom. Så jobbigt det va att släppa taget om han😭😓💔 Vill alltid ha han hos mig.

Så nu är det bara att vänta och vänta😒

  • 140 Readers

Likes

Comments

10:e dagen på sjukhuset. 2 av 4 saker gjorda. MR är klart och det väntar vi svar på.
Så nu är det bara 2 ingrepp kvar, ena är att de ska upp i ljumsken och upp till hjärtat för att döda de eventuella celler som gör att min hjärta slår de dubbla slagen. Och sen operera in en ICD, en hjärtstartare.

Det är så segt att ligga på sjukhuset, speciellt på helgerna, för de händer ju ingenting.

Får hålla tummarna att jag kommer hem snart, börjar tröttna på det här med sjukhus...!!
O jag saknar min pojkvän så!!! Men som tur är kommer han imorgon!!! Längtar efter honom så!!!❤️

  • 167 Readers

Likes

Comments

Mitt huvud blev bara tyngre och tyngre. Och jag såg bara hur det blev grumligare och grumligare framför mina ögon. Jag märkte hur jag började hyperventilera och började gråta av ren panik. Var okontaktbar under de 10-12 sekunderna.

"Du måste packa ner dina grejer för du ska läggas in"
Jag i värdens chock och i tårar försökte lugna ner mig i väntan på morsan som kom farande ner för gatan.

Så började min tisdagsmorgon. Jag höll på att svimma.

Och nu vet vi vad som är orsaken, det är mitt hjärta. Under de 10-12 sekunderna så var mitt hjärta okontrollerbart, fick en sån hjärtrusning.

Detta är 5:e dagen jag ligger inne, uppkopplad dygnet runt. Får inte röra mig utanför avdelningen. Gjort undersökningar. Röntgat lungorna, arbetsEKG. Och imorgon och veckan därpå väntar ännu mer undersökningar såsom; magnetröntgen, CT röntgen, genundersökning. Och sedan knyta ihop säcken för att sedan få inopererad en hjärtstartare.

"Ditt hjärta kan stanna när som helst"

Så mycket information på en gång.
Men så här ligger jag, inlagd på kardiologiska kliniken och bara väntar att få komma hem.

Och nu skulle jag har varit på stranden på Rhodos egentligen, men istället ligger jag i en sjukhussäng på kardiologiska kliniken😩

  • 208 Readers

Likes

Comments

Fick en kommentar av en tjej som ville att jag skulle göra ett inlägg om hur jag och min pojkvän träffades osv.

Hur vi träffades?
Vi fick kontakten via hans bror då jag var vän med honom eftersom vi har gått i samma skola och gymnasium. Sen dess har vi hållit kontakten men aldrig träffats, eller ja. Jag ville typ inte först för ville liksom inte gå för fort fram. Han tjatade på mig om vi skulle ses, om jag ville med och bada, men jag kom med den ena ursäkten efter den andra, även fast jag ville så träffa honom.
Men vi har ju stött på varandra på 'byn' eftersom vi bor i samma 'by', och vi har hejat och små pratat. Sen har jag ju sett honom varje dag när jag skulle till skolan då han jobbade precis bredvid skolan, och varje gång han såg mig så vinkade han alltid, o jag vinkade såklart tillbaka. Kan även tillägga att han har försökt att få mig huuuur länge som helst. Jag tyckte om honom också men ville inte vara för snabb inpå om ni förstår hur jag menar. Ville liksom inte visa direkt att jag tyckte om honom utan jag var lite sneaky och lite små taskig för att han typ skulle förstå att jag gillade honom.

Sen en dag bestämde vi oss för ett datum då vi skulle ses, och det var den bästa dagen i mitt liv. Vi kunde träffas på riktigt och va med varandra. Och redan dagen efter så var vi med varandra igen. Och då hände det som jag visste skulle hända, vi kysste varandra. Men jag märkte ju redan första dagen vi träffades att han ville kyssa mig och jag ville kyssa honom men båda vågade typ inte, så andra dagen tog han initiativet och kysste mig. Och gud så glad jag blev, sen fortsatte vi bara och kysste varandra,, den bästa kyssen någonsin. Sen gick vi hem till mig på kvällen och han sov över. Sedan dess har vi i princip varit med varandra hela tiden. Och jag har inte tröttnat än, och jag kommer aldrig göra det. För klarar mig inte utan honom. Han är det bästa som hänt mig! Han är verkligen den rätta, han är den äkta.

Framtidsplaner?
Vad ska jag börja, vi har redan planerat vår framtid, hallå, vi är liksom förlovade och bor nästan ihop. Vi planerar att flytta ihop, köpa ny lägenhet, skapa egen familj, men han har en son sen innan så får han på köpet ;). Men det där med barn, jag vill vänta med att skaffa barn, men John vill skaffa en till. Men jag är inte redo än.
Sen planerar vi på att gifta oss. Men det är ett tag framöver. Funderar på att skaffa hund eller katt också långt fram. Men som sagt, vi har hela livet på oss att planera. Men detta är vad vi vet nu och har smått planerat.

Framtidsplaner efter studenten?
Ja, min planer blev ju inte som planerat. Hade planerat och lagt upp att jag skulle sätta mig i vikariepolen (gick Barn & Fritid) och sedan börja jobba, flytta hemifrån, flytta ihop med någon (John just nu). Men den planen/planerna sket ju sig totalt eftersom jag fick hjärnblödning i november.
Så just nu ser det ganska mörkt ut med jobb osv. Jag får inte jobba just nu. Kommer även inte kunna jobba heltid med tanke på det som hänt, för lider nämligen utav hjärntrötthet. Kommer heller inte kunna jobba inom barnomsorgen, för sådana som har fått hjärnblödning kommer oftast inte tillbaka inom barnomsorgen. Och jag känner själv att det inte är ett jobb för mig, även om jag inte hade fått hjärnblödning. Jag ser inte mig själv som barnskötare, jag ser mig inte som en fritidsledare eller förskolelärare. Jag vet helt ärligt inte vad jag vill jobba med. Men jag väntar på besked om praktikplats iallafall men det kommer ta sin tid, det kommer ta månader. Så jag bara går hemma och väntar. Jag kan liksom inte försörja mig själv, jag måste ha mina föräldrar vid min sida hela tiden.
Jag vill också kunna leva et liv utan att behöva be mamma och pappa om pengar. Jag vill också kunna försörja mig själv och min framtida familj.
Känns som hela mitt liv har bara krashat, att jag inte kommer kunna jobba heltid nån gång. Kommer inte kunna göra det saker jag tidigare kunnat. Känns som jag har misslyckats för jag fått en hjärnblödning, känns som jag inte kommer få ett normalt jobb och kunna jobba som en normal frisk människa. Jag känner inte ens framåt längre när det gäller mig själv, jobb, försörjning osv. Känner mig så otroligt misslyckad. Känner liksom ingen glädje längre.. Kommer aldrig komma tillbaka till mitt gamla jag, inte än i alla fall. Jag vet att jag fick typ en hjärnskada, jag vet det. Jag vet att mitt minne är försämrat, jag vet att jag är mer lättirriterad, jag vet att jag är mer seg i mitt tänkande. Jag vet det! Jag vill bara inte höra det flera gånger... för jag känner mig så jävla... aa jag vet inte. Jag vill inte höra sånt mer, jag vet redan vad jag har och är och hur jag beter mig. Jag behöver inte bli påmind om det hela tiden. Jag är inte dum i huvudet för jag fått en hjärnblödning, men folk gör mig dummare, dom gör så att jag uppfattas dum/trög osv. Och jag skäms!!! Jag vill knappt prata om vissa saker som handlar om konsekvenstänk ute bland folk för jag skäms att jag ska få det lättare sagt/upplagt till mig. (jag blir ledsen när jag skriver detta för mår dåligt över det, släppte några tårar)

Jag skäms att jag har en hjärnblödning och jag skäms för vilka skador eller biverkningar jag fått efter den. Jag vill inte va sån här... jag vill vara normal, jag vill vara den gamla Denise, den som nästan alltid var glad och positiv, den som alltid hade blicken framåt, den som var smart i sitt tänkande, den som aldrig glömde något. Jag vill också göra allt som jag innan kunde med mina kompisar.
Kan inte bara alla bara behandla mig som de gjorde innan, för jag mår bara sämre av att de ska behöva behandla mig såhär, att det ska behöva förklara saker på ett jävligt enkelt sätt, att det ska behöva upprepa sig.

Nä, jag vill inte skriva mer nu för blir så ledsen av att skriva denna delen..

Godnatt!


Likes

Comments

Asså hörni, är inte dessa de snyggaste borstarna ni någonsin skådat?
Marmor och roséguld, bästa kombon ever!

Dessa hittade jag på Wish för typ 50:- exkl. frakt.
• 5 stycken ögonborstar
• 5 stycken ansiktsborstar.
Har dock knappt någon användning av ögonborstarna då jag aldrig använder ögonskugga typ.
När jag klämde och kände på dom verkade dom vara av bra kvalitet. Syntetiskt hår som är super mjukt, luktar ingenting, bra hölje osv. Dom känns jävligt bra helt enkelt, det enda som är det negativa är att dom är lite små. Trodde de skulle va större. Men det gör absolut ingenting.

  • 282 Readers

Likes

Comments

Detta inlägget kommer väldigt sent, men det är för att jag har helt enkelt glömt bort det och har inte haft den tid.
Jag gör verkligen inte detta inlägg för att skryta.

Det jag fick i studentpresent, är så sjukt glad och tacksam för allt jag fått. Är så nöjd med allt, jag fick det jag önskade mig och mer därtill. Jag kommer inte ihåg från vem jag fick sakerna.

Jag fick:
- Ett läppstift gjord i glas
- Ett nagellack gjord i glas
- En mun gjord i glas. Dess tre är från Kosta Boda, ni har säkert sett dessa typ överallt. När jag såg dessa första gången blev jag så kär, men när jag kollade prislappen så försvann kärleken. Haha nä det gjorde den väl inte men.
- Spegelplattan som ligger under läppstiftet och de. Fränt att ha under.
- 6 stycken champagne glas ifrån Orrefors. Har alltid velat ha lite finare glas att ha ståendes i en vitrinskåp, som man sedan kan ta fram till finare tillfälle.
- 2 stycken ljusstakar från Orrefors i koppar/guld. Vill ha sådana i silver också. Dessa är också så sjukt fina!!
- En ishink i typ koppar/rose, rosévin och muggen med chokladpraliner i.
- Pengar.

Är som sagt sjukt glad för allt jag fick!

Kommer även så småningom inlägg om det jag fick i födelsedagspresent, när vet jag inte. Håll utkik!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Igår bar det av till Marstrand, vi tog även en runda runt ön, den korta vägen då för den långa vägen pallade vi inte riktigt med. Vädret hade vi tur med, solen sken men det blåste lite, vilket var skönt. Kan även tillägga att jag fick en jävla bränna efter den rundan😍👏🏻
Efter rundan åt vi det vi alltid äter när vi är på Marstrand, Fish & Chips. Nomnom.
Vi kollade även runt lite i affärer, men man vill ju inte direkt köpa något pga priserna är ju skyhöga. Men klart, det är ju Marstrand. Om man vill ha ska billigt på Marstrand ska man vänta till hösten, det är då de rea:r ut det mesta. Men jag och pojkvännen hittade varsin Fidget Spinner. Så nått blev det iallafall👍🏻

Sedan var det min tur att stå för matlagningen, blev min spaghetti och köttfärssås. Nomnom!

  • 357 Readers

Likes

Comments

Idag blev det äventyrsgolf på schemat. Vi drog till Slottskogens äventyrsgolf bana. Gick väl hyfsat bra tycker jag. Inte min bästa runda. Men det slutade med en delad 3:e plats med brorsan.
Fick även i oss sen lunch innan vi började, jag och pojkvännen delade på en pizza som var såå god. Och självklart glömde jag ta bild, så typiskt mig.

Imorgon bär det av mot Liseberg!! Ser mycket fram emot der!😍👏🏻🎢🎡 #taggad

  • 373 Readers

Likes

Comments

Idag blev det en visit till min morbror och hand sambo och deras barn, mina kusiner. Snattrade och fikade. Efter det blev det en tripp till Ramberget, eftersom pojkvännen aldrog varit där. Så vi tänkte visa honom Göteborg ovanifrån😊
Jag själv har varit där en massa gånger, men tröttnar aldrig. Så fin utsikt över hela Göteborg och om man har tur med vädret kan man se Vinga, vilket är en fyr som ligger väster om Gbg. Vinga ligger i Göteborgs skärgård.
Vi hade faktiskt tur med vädret så vi såg bort mot Vinga.

Fick fina bilder därifrån!

  • 371 Readers

Likes

Comments