Header

En sådan här god middag fick jag äta igår tillsammans med familjen, Jonas föräldrar samt hans bror med familj. Älskar när Jonas föräldrar bjuder hem oss på middag så vi får spendera lite kvalitetstid tillsammans, så himla mysigt. Sedan ska jag inte sticka under stolen med att deras mat är den absolut bästa på alla sätt.

Jag menar titta bara på den här kladdkaketårtan??

Guldklimparna <3333 "Farmor & farfar"

Blev att vi åkte hem runt sjutiden från Jonas föräldrar och sedan hann jag knappt innanför dörren hemma innan jag drog iväg igen. Hade pratat med Jennifer under förmiddagen om att ses på kvällen så det blev att jag åkte dit direkt när jag kom hem. Blev rätt oväntat en ganska sen kväll med både donken och lite "så mycket bättre". Ted Gärdestads bror Kenneth gästade så mycket bättres sista avsnitt så jag kände att det nästan var ett måste att titta på. Så himla fint avsnitt! 

Likes

Comments

Lika kort skoldag som igår tog jag mitt pick och pack och åkte hem vid halv tolv tiden idag igen. Är så tacksam för dessa två skoldagar och att vi fått sluta såpass tidigt, känner att jag verkligen har behövt det. Väl hemma tog jag det bara lugnt hela för och eftermiddagen, tog en dusch, åt lite mat och drog på mig lite halvdana/bekväma kläder för en biokväll med Linnea.

Hämtade upp henne vid halvsju tiden och sedan drog vi direkt till biosalongen lite halvspringandes för att hinna köpa både dricka och popcorn innan bion började. När klockan slog sju släcktes alla lampor och filmen jag haft så stora förväntningar på började.

Kan säga med en gång och att det var en av dem absolut vackraste filmerna jag sett. Så mycket känslor, skratt och tårar på samma gång och det var som att alla bitar föll på plats. Alla texter, deras betydelser, vem låtarna var skrivna till, allt blev så självklart och levande. Man förstod att när man stod där på skolavslutningen i sexan och sjöng sol, vind och vatten samtidigt som man förväntansfullt väntade på sommarlov, hade man ingen aning om alla känslor som speglades bakom låten man stod och sjöng. Hur mycket man har misstolkat och tagit låttexterna för givet, tagit Ted för givet. Jag är så tacksam över den här filmen, den har verkligen fått mig att inse, gett mig ett wake up call om vad som verkligen är viktigt. Vad som spelar roll. Det är verkligen en film som alla borde ta sig tiden att se, 2 otroligt sevärda timmar.

Likes

Comments

Om det är något min katt är bra på så är det att visa mina känslor med sitt ansiktsuttryck

Idag var det en lugnt dag i skolan, tack gode gud. Då vi har FN-rollspelet nästa vecka är det ingen idé att vi påbörjar något nytt på dem lektioner vi haft nu under torsdagen och fredagen - resulterande i att vi slutade 12:40 idag, hur skönt? Sedan jag kom hem har jag helt ärligt bara sovit. Var så trött när jag kom hem av någon anledning så när jag vaknade upp 3 timmar senare trodde jag att jag hade sovit bort hela kvällen och att det bara var några timmar kvar tills jag skulle upp till skolan igen. Har fortfarande ont i huvudet och känner mig febrig som igår så hur fredagen ser ut för min del är fortfarande lite oklart. Blir nog att jag kämpar mig igenom sista skoldagen innan helg ändå, för sedan vid 19 är tanken att jag och Linnea ska gå på bio, den nya Ted filmen har kommit ut och den känns som ett måste att gå på.

Likes

Comments

Vaknade upp helt utmattad imorse och känner att feber börja smyga sig på. Känner inte alls att det är läge för att bli sjuk då vi har FN rollspel i skolan nästa vecka så jag försöker bara vila upp mig, äta glass och ta det lugnt.

Hämtade ut ett paket från na-kd idag dock. Blev så uppslukad av allt på hemsidan från när jag gjorde ett inlägg om na-kd för några dagar sedan så jag kunde inte motstå en beställning. Klickade hem ett Malene Birger skal till min telefon då det är något jag har letat efter i evigheter. Skalet fanns bara i rött men helt ärligt tycker jag det är rätt snyggt, passar bra till våren som närmar sig. Klickade även hem den bruna axelväskan jag tipsade om i inlägget men den kan ni få se någon annan dag.

Likes

Comments