Header

Nu inser jag att det kommer bli en hel del sånt här, men jag bor ju trots allt här varför inte bjuda på de bästa tipsen. Många som kommer hit över en helg hamnar tyvärr rakt i turistfällorna och spenderar timmar på Oxford street-inte kul! Ett av mina bästa tips är Peggy Porschen cakes. Det här stället är hundra procent instagramvänligt, ligger i ett av mina favoritområden och har ljuvliga cupcakes. Mest känt är det nog för sin u n d e r b a r a utsida, men om ni orkar-vänta på ett bord och ta en fika!

Peggy Porschen ligger på 116 Ebury Street, Belgravia SW1W 9QQ

Likes

Comments

Då var det måndag igen. Älskar måndagar! Ny start och det känns som man kan börja om från början. I helgen hade jag finbesök, mina tjejkompisar från Stockholm var här och hälsade på! I lördags började vi morgonen med frukost på The Ivy i Chelsea, ett favvoställe med magisk mat och vibe. Och om man gillar att spana på människor har man hamnat rätt. Vi beställde in lite av varje, eggs benedict pannkakor och frukt! Kom ihåg att bord i förväg..

Efter det blev det en runda på stan och avslutade med en drink på Orange i pimlico! De har världens bästa gin&tonics.

På kvällen beställde vi hem pizza och prosecco och sen blev det en liten utgång i clapham, vi gick till ett ställe som hette 32. Blev verkligen positivt överraskad.

Så mysigt att ha besök här och turista lite i sin egen hemstad, så sjukt att jag bott här 4 månader nu, time flies! Puss!

Likes

Comments

Instagram@denisekarlsson