Header

Förlåt för hemska mobilbilder men har svårt att erbjuda något annat just nu när jag har en värdelös mobil.

Vaknade klockan 5 första gången och hade brutal huvudvärk som jag dessvärre har haft hela helgen. Somnade sedan om till klockan 11 och gick därefter ut med Ebba.

Vi tog en fika på prinsen som var vår söndagstradition förut vilket var mysigt, älskar när man får lite kvalitetstid med sin syster. Man ska verkligen ta vara på tiden man får med varandra.

  • 35 readers

Likes

Comments

Hej! Ligger i sängen för tillfället då jag har fruktansvärt ont i huvudet. Däckade direkt när jag kom hem från skolan och har sovit fram till nu men huvudvärken sitter fortfarande trots alvedon och sömn, hoppas det försvinner snart.

För övrigt är jag glad att veckan är slut, den gick fort men det kändes på något sätt även som den längsta veckan på länge, skumt.

I helgen vet jag faktiskt int vad jag ska göra, är ju ledig nu fram till februari så det är jätteskönt!

  • 51 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan, hade sovmorgon till halv tio så fick chansen att ligga kvar en timme extra vilket var väldigt behövligt då jag inte sov så bra inatt. Dagen gick relativt snabbt och vid halv tre gick jag mot gymmet för att träna lite.

På gymmet sprang 50 minuter cardio och därefter mage, det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig då jag inte har varit på gymmet på ett bra tag. Nu ska jag äta och förmodligen kolla på andra avenyn lite som har börjat sändas igen. Kulkul!

  • 74 readers

Likes

Comments

Det är ett nytt år och jag tänkte att jag kanske skulle ge mig på ett försök med denna blogg igen, problemet med mig och bloggning är att jag tappar lusten så fort jag inser att jag inte är någon fashionista som lever ett superliv och tar fina bilder varje dag. Jag är verkligen en helt vanlig människa som inte lever mer speciellt än någon annan, men som samtidigt tycker att det är ganska kul att dela med mig av vad jag gör ändå. Jag är ingen super-bloggare och kommer aldrig att bli det , men ska försöka uppdatera så ofta som möjligt här för den som vill läsa.

Har typ inte skrivit på denna blogg sen i oktober så tänkte berätta vad som har hänt de senaste månaderna och sammanfatta lite.Den senaste tiden har jag varit omgiven av familj och vänner samt hittat nya personer som har kommit att bli väldigt värdefulla för mig. Jag har bockat av ett julbord med min släkt och familj uppe i Säfsen där vi har ett hus, det var jättemysigt och jag uppskattade jättemycket att få umgås med mina släktingar som jag inte hade träffat på 4 år. Det har även blivit många spontana äventyr som bio och shoppingturer vilket har resulterat i att jag har samlat på mig lite nya kläder och liknande, det behövdes då jag verkligen har identitetskris just nu då jag fyller 18 om mindre än en månad. Jag skulle även säga att jag har en väldigt bra period i livet, jag är väldigt lycklig och kär vilket nästan är det mest otippade som hänt på senaste tiden, men jag har jättetur som har träffat en superfin kille. 

Likes

Comments