Header
View tracker

Förlåt för dålig bloggning, men glömmer alltid att ta bilder och det är så tråkigt att göra inlägg utan bilder. Idag har jag iallafall varit i skolan och sen åkte jag och fyllde på mina fransar lite, hade inte tänkt göra dem en gång till då dem ändå lossnar ganska fort men jag kände att jag ska ge det en chans till och se ifall det känns bättre denna gång, man sparar ju även massa tid på mornarna vilket är ett stort plus!

För övrigt så mår jag lite upp och ned just nu, har börjat skriva en "dagbok" för att få ut lite ilska och ångest som kommer nu på hösten och det kändes bra så tror jag forsätter ett tag till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 312 readers

Likes

Comments

View tracker

Kan helhjärtat rekommendera dessa produkter, särskilt schampot då det har hjälpt mig jättemycket med mitt skadade hår. Har använt detta sedan i somras och jag upplever att mitt hår har blivit mycket tjockare och finare så detta är en produkt som verkligen gör skillnad.

Ansiktsmasken är också kanonbra, testade denna för ett tag sen då jag köpte en "provförpackning" och jag älskade den. Huden blir verkligen så fin och fräsch efteråt!

  • 348 readers

Likes

Comments

View tracker

  • 351 readers

Likes

Comments

Idag slutade jag vid 1 så gick till Ida efter skolan för att plugga, men fick självklart inte så mycket gjort då jag har alldeles för mycket andra tanker i huvudet, istället gjorde vi smoothie och pratade. Mysigt och välbehövligt!

Jag förstår inte riktigt vad som händer med mig när det börjar bli höst, känner mig nere samtidigt som jag upplever en jobbig rastlöshet inom mig som aldrig tycks ta slut. Det är som att någonting inom mig väntar på något eller längtar efter något och denna känsla går då över till rastlöshet. Rastlösheten gör mig stressad och gör att jag inte kan fokusera på viktiga saker som skolan som egentligen behöver mest fokus just nu. Får väl hoppas att detta passerar och allt börjar klarna snart igen.

  • 396 readers

Likes

Comments

Fy vad kallt det har börjat bli ute, man fryser ju även fast man har en tjock jacka på sig. Usch!

Idag har jag iallafall varit i skolan och därefter gick jag hem och pluggade en liten stund innan Emelie hämtade upp mig och vi åkte till gymmet. Idag valde vi att köra ett kort armpass och sedan gick vi på yoga, det var jätteskönt, dock kan jag aldrig slappna av då min kropp är på högvarv hela tiden så det var lite jobbigt men annars gillade jag det verkligen!

När jag kom hem gjorde jag nicecream på banan och spenat sedan toppade jag det med lite blåbär och banan, supergott!

  • 396 readers

Likes

Comments

Åkte in till Strängnäs med Emelie idag och köpte lite godis på marknaden, passade på då jag är en riktig godisråtta ibland. Sedan fikade vi lite på prinsen och därefter gick vi hem till Johan och åt våfflor, mysigt.

Senare på kvällen så åkte vi till Heron och bowlade samt åt middag, haha en liten reunion från i somras när vi fyra gjorde samma sak. Det blev en rolig kväll, kändes skönt att hitta på något när man ändå är ledig och inte helt utslagen efter jobbet som jag brukar vara. Men imorgon blir det jobb igen!

  • 418 readers

Likes

Comments

Idag mår jag inte så jätte bra, då det blev väldigt sent igår, men hade en riktigt rolig kväll då det vankades "SUIT UP" - fest hemma hos Olle.

Idag hade jag egentligen bara tänkte ligga i sängen och ta det lugnt men ska nog åka in till Strängnäs en snabbis och kolla lite då det är marknad, det är ju alltid samma saker varje år så det är inte något som är speciellt nytt egentligen men känns ändå som att man kan kolla lite när man ändå bor i närheten.  • 420 readers

Likes

Comments

  • 472 readers

Likes

Comments