Header

Denna helg har jag endast haft jobb i sikte, men som tur är det långledigt i slutet av nästa vecka vilket ska bli kul då jag ska iväg på en studentskiva i Stockholm hos min vän Karin.

För övrigt så har jag umgåtts med Emelie och tagit en drink i kvällssolen på slottspaviljongen och fikat med fina vänner efter skolan. Det ända som inte känns somrigt och skönt är väl skolan just nu då vi håller på med dem nationella proven vilket inte har gått så jättebra för mig, men förhoppningsvis löser det sig i slutändan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 985 Readers

Likes

Comments

Igår vankandes fest med pyjamas-tema men det vart dock inte så långvarigt för min del då jag skulle jobba i dag. Nu är jag hemma från jobbet och imorgon ska jag bara utnyttja min ledighet hela dagen men även plugga lite för att hinna klart med alla halvfärdiga projekt i skolan :-)

  • 1083 Readers

Likes

Comments

Hejsan allihop!
Har inte hunnit göra något inlägg de senaste dagarna då det har vart rätt mycket annat i huvudet, som plugg exempelvis. Ironiskt nog har jag nekat att jag har mycket plugg och kommer på det i sista sekund vilket genererar massa stress (!!)

Jag har i alla fall hunnit fika med Emelie, tagit spruta inför Bali och pluggat en massa. Snart är tvåan över och jag längtar fruktansvärt mycket till sommarlov!

  • 1090 Readers

Likes

Comments

Skoldagen för mig blev inte långvarig utan jag gick hem vid lunch på grund av huvudvärk. Åt sedan lite havregurt med bär och sov en stund innan jag åkte och tog spruta inför vår Bali-resa som det endast är en månad kvar till, är verkligen supertaggad!!

  • 1138 Readers

Likes

Comments

Igår var schemat verkligen fullspäckat och jag började dagen med att gå upp halv sex på morgonen, Jag skulle nämligen jobba vid halv nio men bussarna ville inte samspela med mig så var tvungen att åka redan halv sju så jag fördrev tiden på gymmet istället.

Jag jobbade sedan fram till klockan tre och sedan åkte jag hem igen och åt middag med Ludde på Harrys i Strängnäs. Det var väldigt mysigt, men båda var ganska trötta efter dagen så vid nio gick vi hem och la oss.

  • 1262 Readers

Likes

Comments

Alltså vädret, jag älskar det verkligen. Satt på Rogges uteservering ett tag efter skolan och fick en bränna på ryggen, hur varmt som helst verkligen!

Efter att jag hade fikat gick jag hem och satte mig på balkongen med en Nocco i handen, känner verkligen riktiga sommarvibbar nu och mår sååå bra. Tyvärr så jobbar jag imorgon, men kanske får några soltimmar då jag slutar klockan tre. Gillar ni också solen?

  • 1216 Readers

Likes

Comments

Fint väder har stått på schemat hela veckan och det har verkligen varit en energiboost för mig då jag verkligen trivs bäst i solen.

Jag och Ludde låg av njöt av det fina vädret efter skolan i flera timmar vilket var så välbehövligt mitt i allt pluggande och stressande över att skolan snart slutar, 5 veckor är det kvar vilket känns helt galet(!!). Tiden går så himla fort och det känns inte som att man hinner med allt som man vill göra ibland, men man är ju bara människa och får försöka sitt bästa :-)

  • 1224 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hann tyvärr inte göra något inlägg igår då tid ibland är en bristvara hos mig, men idag får ni ett litet inlägg iallafall. Kom precis hem från en fika med tjejerna, de var otroligt längesen vi hängde alla fyra så det var mysigt med en liten reunion igen med alla samlade. Vi är ju trots allt det fantastiska fyran ;-)

Nu är planen att testa mitt nya silverschampo och därefter plugga lite smått!

Likes

Comments

Igår var det Valborg och jag mådde inte tipptopp så jag valde att endast äta middag med Emelie och Emma sedan kolla lite på brasan och därefter bege mig hem till mi casa. Sedan kom Ludvig till mig och sov här och idag åkte vi till Eskilstuna för att träffa min kusin Jenny.

Vi tre lunchade och kollade i butiker samt satt och småsolade på Mocca Delis uteservering. Hur mysigt som helst och dessutom riktigt varmt idag!!

  • 1298 Readers

Likes

Comments

Besökte Annas Hembageri på morgonen, jag gillar verkligen miljön där så det var mysigt att bara sitta där en stund innan jobbet. Nu ska jag snart bege mig mot Blå Katten för lite jobb och därefter ska jag åka till Strängnäs med Emelie för lite utgång, kulkul!

  • 637 Readers

Likes

Comments