Header

Nu har det ekat tomt här ett litet tag, men känner verkligen att jag inte är en person som kommer orka göra inlägg varje dag så det kommer väl upp något lite då och då.

Igår vankades det födelsedagafest för några av mina vänner, stannade dock inte så länge men det var en helt okej kväll. Idag mår jag faktiskt bättre än förväntat och har varit och fikat med min syster. Helgen flög i princip förbi så nu förbereder jag mig inför en bokstavligen helvetes vecka i skolan, har så mycket plugg (!!)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 280 readers

Likes

Comments

Äntligen är denna hemska måndag slut, har haft fullt upp hela dagen då jag varit i skolan, gjort fransar och pluggat ihjäl mig känns det som.

Nu ligger jag i sängen, är så trött och vill bara sova känner jag mest vilket jag förmodligen kommer göra inom en snar framtid, hoppas ni har haft en bra dag!

  • 330 readers

Likes

Comments

Ligger i sängen och har grov söndagsångest, har verkligen mycket att tänka på just nu gällande skolan. Behöver plugga men kan verkligen inte fokusera så jag skjuter upp det som vanligt.

Helgen har i alla fall varit jättebra, jag har hängt med Ludvig nästan hela helgen. Vi har ätit tacos och bakat Nutella-semlor med hallon samt tagit en kaffe Emelie och tagit några prommisar.

  • 341 readers

Likes

Comments

Var tvungen att ta en liten sabbatsdag från livet som jag brukar kalla det, jag vaknade ont med huvudvärk precis som förra veckan och tänkte mest "nej, inte igen" då jag hade huvudvärk hela förra veckan. Det verkade dock vara falskt alarm då det blev bättre under dagen.

Nu mår jag bra och Ludvig åkte precis härifrån, han var också hemma idag så han kom hem till mig på eftermiddagen och pluggade/drack kaffe. Alltid mysigt att vara me honom!

  • 359 readers

Likes

Comments

  • 357 readers

Likes

Comments

Hej! Ligger i sängen för tillfället då jag har fruktansvärt ont i huvudet. Däckade direkt när jag kom hem från skolan och har sovit fram till nu men huvudvärken sitter fortfarande trots alvedon och sömn, hoppas det försvinner snart.

För övrigt är jag glad att veckan är slut, den gick fort men det kändes på något sätt även som den längsta veckan på länge, skumt.

I helgen vet jag faktiskt int vad jag ska göra, är ju ledig nu fram till februari så det är jätteskönt!

  • 412 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan, hade sovmorgon till halv tio så fick chansen att ligga kvar en timme extra vilket var väldigt behövligt då jag inte sov så bra inatt. Dagen gick relativt snabbt och vid halv tre gick jag mot gymmet för att träna lite.

På gymmet sprang 50 minuter cardio och därefter mage, det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig då jag inte har varit på gymmet på ett bra tag. Nu ska jag äta och förmodligen kolla på andra avenyn lite som har börjat sändas igen. Kulkul!

  • 435 readers

Likes

Comments

Det är ett nytt år och jag tänkte att jag kanske skulle ge mig på ett försök med denna blogg igen, problemet med mig och bloggning är att jag tappar lusten så fort jag inser att jag inte är någon fashionista som lever ett superliv och tar fina bilder varje dag. Jag är verkligen en helt vanlig människa som inte lever mer speciellt än någon annan, men som samtidigt tycker att det är ganska kul att dela med mig av vad jag gör ändå. Jag är ingen super-bloggare och kommer aldrig att bli det , men ska försöka uppdatera så ofta som möjligt här för den som vill läsa.

Har typ inte skrivit på denna blogg sen i oktober så tänkte berätta vad som har hänt de senaste månaderna och sammanfatta lite.Den senaste tiden har jag varit omgiven av familj och vänner samt hittat nya personer som har kommit att bli väldigt värdefulla för mig. Jag har bockat av ett julbord med min släkt och familj uppe i Säfsen där vi har ett hus, det var jättemysigt och jag uppskattade jättemycket att få umgås med mina släktingar som jag inte hade träffat på 4 år. Det har även blivit många spontana äventyr som bio och shoppingturer vilket har resulterat i att jag har samlat på mig lite nya kläder och liknande, det behövdes då jag verkligen har identitetskris just nu då jag fyller 18 om mindre än en månad. Jag skulle även säga att jag har en väldigt bra period i livet, jag är väldigt lycklig och kär vilket nästan är det mest otippade som hänt på senaste tiden, men jag har jättetur som har träffat en superfin kille. 

Likes

Comments