Header

Hej alla finisar! Just precis nu så tänkte jag äntligen ta tag i mitt bloggande på riktigt. Jag har som plan att ni ska få följa mig genom livet vad det gäller min vardag som kan bestå av att umgås med familj och pojkvän, träna, bygga naglar, sminka mig och jag kommer ge er tips och råd om sånt som jag har erfarenhet av. Först har jag tänkt att ni ska få se min familj, pojkvän och mina djur så ni får se lite mer vem jag är osv. Jag är verkligen supertaggad på att börja med bloggen nu, speciellt efter jag såg att Jonna Lundell börjat blogga igen, det ser så himla roligt ut. Nu kör vi!

Det här är Agda, våran fyraåriga blandras tik som blev mamma för 10 veckor sedan, underbar är hon!

Och detta är då en av hennes döttrar som flyttade förra veckan, Doris.

Och här har vi min pojkvän som jag varit tillsammans med i lite mer än två år. Ni kommer förmodligen få se lite garagebilder då han är med ;)

Jag och morsan!<3

Mer av mig får ni se i nästa inlägg, ni får gärna höra av er till mig om vad ni vill se i denna blogg. Hoppas ni har en underbar dag alla fina, så ses vi i nästa inlägg!<3

Likes

Comments

Jag är så otroligt trött på folk som ska kalla sig "vänner" och finnas där för dig i vått och torrt, för att sedan hugga dig i ryggen så fort du vänder ryggen till. Jag har varit med om detta alldeles för många gånger och undrar hur fan folk tänker egentligen? Jag har också en gräns, och den är nådd för länge sen. Jag har därför bestämt mig för att sopa ut dessa människor ur mitt liv, för dom har inget där och göra om de bara vill förstöra.

Jag ber om ursäkt för lite Deep text men jag antar att ni någon gång känt likadant. Ha det bra finisar!

Likes

Comments