Blev en drink med Victoria på Köttkontrollen idag. Passade på att njuta av solen lite när man annars stått inne på jobb hela dagen. Imorgon blir det sovmorgon och sen lite träning, inte så mycket annat planerat men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte sitta hemma hela dagen heller. Ha de fint!

Likes

Comments

gulej

Fint väder, bekanta, pizza och vin med bästis, så bra kväll på alla sätt!

Likes

Comments

vardagligt

Har så gott som haft ledig dag och har hunnit med en massa skojj! Började morgonen i huset och målade lite innan jag stack iväg på gym med Sofia. Blev en så tung träning att jag varit skakis i benen hela dagen, får se om man slipper upp imorgon.

Kvällen spenderades i Ekenäs, först ett frissa besök och sedan mat på Kina restaurangen med Kika. Jag tog det stora stege och klippte håret kort i nacken. Är jätte nöjd men hur det blev, fast måste erkänna att jag var verkligen skiträdd att det inte skulle bli som jag hade tänkte mig. Men känner att jag har en snäppet fräschare sommarfrilla nu!

Likes

Comments

gulej

Hade så roligt i helgen igen hehe. Började kvällen på Serendi med Hannah där vi laddade upp med stor portion mat så man orkade hela kvällen. Sedan iväg till Ida där vi satt och pratade allt mellan himmel och jord som vanligt! Så härligt att ha vänner som dem, som alltid finns där för en.

Närmare midnatt styrde vi stegen mot Fe där vi dansa en liten stund och sedan fortsatte jag vidare till Karis till Clubben där jag mötte upp Sofia och Victoria, hade en så bra kväll! Lite segt att slipa och måla fönster följande dag men vad gör man, helt klart värt lite huvudvärk.

Likes

Comments

vardagligt

Lillördagen till ära blev det Ekenäs med pinglorna. Vädret var fint så vi passade på att fara till alban en stund och sitta, såklart var vi tvungna att äta lite fränäre.

Nyss var jag med Sofia på en kaller till serendi, ett bra sätt att börja helgen på och för tillfället står gulle i köket och fixar hemlagade hamburgare, inget att klaga på. Njut av helgen fina ni!!

Likes

Comments

Alltså vi låter bilderna tala haha, hade så sjukt roligt på Idas stuga. Framför allt världens bästa sällskap och för det andra ett så sjukt fint ställe. Vädret var också på vår sida hela midsommaraftonen!

Igår fortsatte vi i Pojo med aningen större gäng. Hannah hade ställt igång med lekar som vanligt vilket alltid är kul! Kvällens höjdpunkt var nog spelet Speak out. Alltså vet inte när jag senast har skrattat så mycket. Ett spel för er som lite vågar bjuda på er själva haha.

Likes

Comments

husbygge, vardagligt

Hej på er! Har jobbat hela veckan så har inte mycket hunnit fundera på att blogga. Har inte ens uppdaterat om förra helgen. Vi var alltså hemma hos oss här i Billnäs och grilla med gänget. Vädret var fint så vi passade på. Efter det blev det lite dans för mig hehe så åkte ner till Ekenäs.

Söndagen var vi i huset och jobbade hårt. Tänkte dela med mig om hur vildvuxet vi har det på gården. Vi har inte orkat bry oss så mycket om gården eftersom insidan nu är tusen gånger viktigare. Men blir nog att röjja ordentligt nästa år haha.

​Nu förbereder vi oss för midsommaren som skall spenderas ute på Idas stuga. Kommer blir så skönt att slippa ut på landet lite. Hoppas ni har en fin midsommar!


Likes

Comments

träning, hälsa

Snart har det gått en vecka igen. Har jobbat, länkat, gymmat och stått i köket här hemma. Känns inte som om jag hunnit med så mycket annat. Jo sökte mina nya skor från posten och de är skitsnygga! Super bekväma, lätta på foten och stadigt botten, precis vad jag sökte att ha på jobbet. Dessutom var det rena rama fyndet, köpte dem för 69,90 då de ursprungligen hade kosta 149,90, så nöjd över köpet!


Likes

Comments

husbygge

Konstigt att se tillbaka på köket när det såg ut såhär, men så bra känsla på samma gång. När man ser på gamla bilder vet man hur mycket det gått framåt och hur mycket som har ändrat.

Äntligen har köket liksom börjat ta sig! Har varit så länge i rivningsskede eftersom källaren har varit viktigare. Men nu har vi ett golv dessutom med golvvärme. Vad jag tror så är det bara att skåla upp lite väggar och skivor på golvet så börja det sakta med säkert vara redo för själva köket. Ja, elen förståss som är det jobbigaste av allt, tur har vi den färdig planerad iallafall.

Likes

Comments