träning

Denna vecka har startat riktigt bra! Lite lugnare på jobbet denna vecka vilket är skönt. Träningen rullar på, förutom att jag har en lite försträckning i ryggen så har varit tvungen att ta det lite lugnare. Vilket jag är väldigt dålig på haha.

Hände dessutom något som så sällan händer att jag glömde sport bh:n hemma. Satt länge i omklädningsrummet och fundera om jag bara borde fara hem. Finns inget värre haha. Kanske jag är löjlig men skämdas som bara den på gymmet, fastän kanske ingen annan märkte att jag hade vanlig bh.

​två snapshots från idag

Likes

Comments

vardagligt

Vi kollade sista avsnittet av Friends härom dagen så nu var vi tvungna att hitta en ny serie att titta på. Eftersom många talat så gott om Suits så tänkte jag att vi ger det en chans. Så jäkla bra serie alltså! Vi har kollat tre avsnitt nu och båda storgillar serien. Den kan jag verkligen rekommendera om du gillar lite komedi och stiliga karar 😉

Likes

Comments

vardagligt

Denna helg har varit så bra! Först en underbar fredag med gulle, sedan en fartfylld lördag på dansgolvet med en saknad tös. Hade verkligen roligt, vaknade med ett leénde på läpparna idag och mådde konstigt bra haha. Idag kommer jag vara hemma och ta de lugnt, eller söndag betyder städdag för mig medan gulle är i huset. Ni ska ha en riktigt skön söndag!

Likes

Comments

vardagligt

Gulle har så skämt bort mig idag. När vi kom hem efter köksplanering som btw gick bra (väntar med spänning på nästa fredag då vi får se ritningarna) så överraskade han mig med världens finaste present 😍 Laddar upp bilder imorgon! Sedan förde han mig ut och äta och maten var så läcker och så god! Rekommenderar verkligen Fiskars Wärdshus om man vill satsa lite mer på finare mat.  Nu skall vi mysa framför tv:n en stund sedan blir det sovdags. Trevlig helg på er alla!

Likes

Comments

träning

Alltså min kropp är så mör!! Så bra att man varit tvungen att göra andra rörelser! Känner att denna höst kommer bli bra gällande  träningen. Kommer bli ännu bättre bara jag får Ida med mig som sällskap! 

Likes

Comments

Har aldrig tidigare färgat mitt hår. Hat varit nöjd med min egna hårfärg. Men fick plötsligt en sån idé att tona det lite mörkare. Är jätte nöjd med resultat och tror att jag inte vill gå tillbaka till min riktiga hårfärg igen.

Kommer tona det i fortsättningen också eftersom det är så mycket skonsammare för håret. Vill inte lägga permanent färg i mitt hår för är rädd att håret skulle ta lite stryk av det. Jo kommer få färja var tredje månad men det stör inte mig så länge håret också mår bra! 

Likes

Comments

träning

Ny vecka nya tag! Har äntligen bytt gym, har varit i sportfigur ett tag nu men kände att jag behövde lite variation. Går nu alltså hos Tomas här i Karis. Träningen var kanske inte den bästa eftersom gymmet är annorlunda. Kommer ta en stund att vänja sig. Men bara bra att jag får lite variation i min träning. Det blir lätt samma rörelser gång efter gång när man går på samma gym, men nu är jag tvungen att lära mig lite nya också! Kommer bli riktigt bra bara jag kommer igång!

Likes

Comments

husbygge, vardagligt

Vi var med hela gänget till Påminne igår och körde backbilarna. Det var verkligen roligt, något man måste göra om. Efter det blev det tjejhäng här i Billnäs med pizza och lite vin.

Idag har vi varit och bekanta oss med Nixi köken. Tyvärr faller jag alltid för det dyraste, tur är vi båda av den åsikten att köket är något vi vill satsa på och spara in på något annat i stället. Nästa fredag skall vi då sätta oss ner och planera köket, åh längtar att få se resultatet på bild!

Likes

Comments