Nu börjar man själv bli till åren, redan sex år sedan man själv stod där med famnen full av rosor. Idag var det min brors flickas tur att bli konfirmerad, åren de bara flyger förbi!

Likes

Comments

jobb, mode

Härliga pastellfärger fredagen till ära.
Kappa Vero Moda (Canny) / Kostymbyxa Zara / Skor Zara.

Likes

Comments

På bilden ser ni hur glad shopping gör mig. Speciellt när man fyndar skor för 7€ och ljusrosa kostym byxor för 9€ i Zara. Inget dåligt besök liksom, ett stort plus var ju donitsen på Arnolds också. Men som tur har jag även hunnit träna bort donitsen haha.. Blev ett tungt armpass i gymmet i detta kvalmiga väder, inget jag starkt rekommenderar men visst var det skönt efteråt!

Likes

Comments

vardagligt

Blev ett uppfriskande kvällsdopp i Åminnes konstgjorda sjö. Iskallt om ni frågar mig, Hannah var dessutom lite modigare än mig och vågade hoppa i.

Imorgon har jag så gott som ledig dag, först lite gym och sedan tar vi tåget till Helsingfors med Ida och Hannah för lite shopping och mat!

Likes

Comments

vardagligt

Blev en datenight med gulle idag efter jobbet. Tror vi senast var till Kw och äta i december på min födis, så det började liksom vara dags. Helt super god mat igen en gång, helt klart en av de bästa restaurangerna här i trakterna.

Likes

Comments

gulej

På fredagen blev det Aw med jobbet i Köttkontrollen, måste säga att jag har världens finaste arbetskompisar! Trivs så otroligt bra med er!

Jag och Victoria fortsatte vidare till Clubben, sjukt bra kväll! Var hemma allt för sent med tanke på att vi hade jobb följande dag, men helt klart värt det!

Eftersom det var lite happening i Ekenäs på lördagen bestämde vi för oss att åka ner och kolla läget lite. Satte på Alban till midnatt och konstigt nog slutade det med dans för mig och Ida haha.

Likes

Comments

gulej

Helt klart en av de mysigaste sommarkvällarna i mitt liv. Lite skumppa och gott på en bergsklack brevid vattnet. Senare lite brygghöng som slutade med ett nattdopp. Svensktoppar i bakgrunden och myggen i största hugg. Attan vad bra kväll igen!

Likes

Comments

gulej, vardagligt

Vilken härlig dag det varit! Lite före klockan 2 plockade flickorna upp mig och sedan började vi köra ner mot Kasnäs. Där stannade vi en liten stund för att fördriva tiden tills färjan gick över till Högsåra. Vilket var ett av de mysigaste ställen jag besökt och såklart käkade vi lite gott på Farmors Café också. På hemvägen blev det ännu ett uppfriskande kvällsdopp i Gölen, ett perfekt avslut på dagen. Tack flickor igen för en suverän dag <3

Likes

Comments