View tracker

vardagligt

Teatern vi kolla var Mirakelmetoden, handlade om parterapi och det var tre som uppträdde. Riktigt rolig och dramatisk föreställning! Länge sen jag senast varit på teater, kulturell som man är haha. Något man borde göra lite oftare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

träning, vardagligt

Vilken måndag.. Trött efter helgen när man inte sovit tillräckligt. Inget fel på arbetsdagen i sig, ganska lugn dag men måndag är alltid måndag. Blev ett tungt benpass på gymmet och halv timme cardio ännu på det. Äntligen hemma, tänkte slå mig ner i soffan en stund och kolla runt på netet ifall jag skulle råka hitta några julklappar.

Likes

Comments

View tracker

vardagligt

Lillajulen spenderades med dessa brudar! Talade om allt mellan himmel och jord, drack aningen för mycket vin och badade allt för sent in på natten. Så bra kväll, ni flickor är guldvärda ❤


Dehär smakade bättre än bäst idag. Vrålhungriga och så slitna efter gårkvällen/natten. ​Ikväll går jag inte med på något annat än soffhäng och Suits! 


Likes

Comments

vardagligt

Hann bara hem och svänga efter jobbet. Hannah sökte mig lite efter klockan 3, vi körde till Salo för lite julklappshandel. Hade inte hunnit planera så mycket på vad jag skulle köpa så fyndade tyvärr inget. Men nu måste jag verkligen försöka ta itu me julklapparna och kolla runt på netet lite vad jag hittar. Vill inte stressa i sista minuten.

Likes

Comments

träning

Blev en lite värre benträning idag. Vågade för första gången lägga 60kg på nacken och gick så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Målet var att sammanlagt klara av 10 reps och klarade 2×10! Grym känsla 💪

Likes

Comments

husbygge

Är så mör i kroppen... Gulle har piikka bort golvet i källaren och jag har fört ut det i skottkärra. Kanske inte det roligaste jag gjort men det måste också göras. Alltså ni vet inte hur mycket jag ser fram emot den dagen när allting är klart, det är nog supertungt när man är tvungen att göra så mycket som möjligt själv för att spara på kostnaderna. Men känslan sen när det är färdigt och man vet att vi gjort allting själv!

Likes

Comments

vardagligt

Länge sen vi senast suttit hemma en lördagkväll. Smuttade på lite vin i samband med strömplaneringen till huset. Så sjukt svårt att veta på vilka alla ställen man behöver uttag osv.

Senare på kvällen fick vi besök, jag satt och snarvlade med Jenny och Jami med Kimi. Roligt att catcha upp med henne lite. Skönt att också gå och lägga sig i god tid och vakna utvilad. Nu har vi morgonmål i magen och snart skall vi far a till huset och fortsätta slita.

Ni ska ha en skön söndag 💗

en tb till en rolig kväll

Likes

Comments

husbygge

Ja då hade vi det på plats! Tomrummet mellan husväggen och elementet skall fyllas med en trappa i lite senare skede. Den ligger på vår gård med på fel sida. Men huvudsaken är att "muren" är på plats, nu kan vi alltså beställa jordvärmen.

Elementet och trappan kommer målas om, blir antagligen samma färg som på sockeln som vi också kommer måla om. Sockeln kommer alltså bli mörkgrå, huset vitt och taket svart.

Likes

Comments

mode, resor

Klickade nyss hem dessa. Blev dökär i shortan genast jag såg den, visste att den ska jag ha. Älskar den känslan hehe. Stövlarna var -50% så var lite illa tvungen att ta dem med. Dessa två kommer vara så fina tillsammans med en svart "läder" kjol.

Hade vår kommande Sverige resa i tankarna när jag beställde dem. Vi kommer alltså åka iväg på en dags kryssning till Sverige med gänget i mitten på December. Skall bli skönt att slippa bort en sväng, passligt före julen dessutom så har man möjlighet att shoppa de sista julklapparna.

Likes

Comments

hälsa, kost

Tänkte testa med detta eftersom jag har lidit av för högt blodtryck i c 2 år och har en ganska dålig ämnesomsättning. Kan även hjälpa mot huvudvärk vilket jag har relativt ofta. Det kräver inte så mycket av mig, däremot blir det lätt för mig eftersom jag har samma rutiner dag ut och dag in.

Annat som det också kan hjälpa mot är dålig hy, epilepsi, hjärtproblem och diabetes.  Tänkte pröva i en månad nu till att börja med och se hur kroppen förändrar sig.

Likes

Comments