Har varit en lugn helg, vilket jag verkligen behövde! Igår hade jag Hannah på besök, blev lite småttplock och vin. Idag har jag haft Julia på kaffe, fy vad jag saknat henne! Nu tänker jag bara mysa ner mig i soffan och samla krafter för den kommande veckan.

Likes

Comments

Måst säga att denna fredag har varit efter längtad! Fick dessutom komma hem till ett rent hem. Finns ingen bättre kännsla, att bara få sätta ner sig på soffan och njuta, ytterst sällan det händer.

Händer mycket roligt denna helg,  imorgon får vi lite gäster på besök och efter det blir det lite dans på Fe. Söndagen kommer spenderas med pinglorna i Sello, lite shopping lite mat och lite bio. Trevlig helg på er 💕

Likes

Comments

träning, vardagligt

Vilken fin onsdag det varit! Hann äntligen till gymme idag, har haft lite ont om tid denhär veckan! Blev ett benpass + en liten promenad till huset efter det så lite sol hann jag få på näsan. Värdet är så skönt, synd att man inte har haft möjligheten att vara ute lite mer.

Likes

Comments

vardagligt

Slutade klockan tre, därefter åkte vi till Bauhaus och sedan till Ikea. Var och kolla lite på det ena och det andra, bland annat lampor och grejjer till det stora badrummet i källaren. Hittade inte riktigt vad vi hade tänkt oss men vi hinner söka lite ännu.

Likes

Comments

vardagligt

Nattäventyr i Helsingfors, roligt hade vi! Tack för det brudar! Nu kan man bra ta det lugnt en tid framöver 😉

Likes

Comments

hälsa, träning

Blev ett bra träningspass idag! Vågade mig på deadlifts, som mest hade jag 80kg på. Borde börja deadlifta mera, känner att jag har mycket att förbättra på gällande rörelsen. Tänkte lägga upp ett mål att lyfta 100kg före sommaren, tänker sikta på 3 reps! Bara jag deadliftar varje ryggträning borde det inte vara någo desto större problrem!

Likes

Comments

  • Att åka till Åbo och träffa det "gamla goda gänget" Linda fyller år så planen är att fira henne med lite utgång, skall bli så roligt!
  • Vändagssupé med Jami och Kimi. Skall bli kul att träffa lite nya människor samt att få äta och dricka gott!
  • Ett besök till Åbo med mina favoriter Ida och Hannah, lite spa, mat och det bästa, Fifty shades!


har så otroligt fina vänner!! Vad skulle jag göra utan er?!

Likes

Comments

husbygge, vardagligt

Ja helgen som skulle bli lugn blev verkligen inte det. Igår fick jag Sofia på besök. Planen var lite skvaller och mys men kvällen slutade på Fe.. Sjukt roligt hade vi, spontana kvällar är alltid bäst!

Idag var det väckning kl. 10 ( vilket kändes allt för tidigt) eftersom det var start kl. 11 till Esbo med Hannah och Crisse. Gick omkring på mässan Rakenna ja remontoi och samlade ihop idèer och deltog i allt för många tävlingar även fast man aldrig har turen att vinna något. 

Likes

Comments

Kvällen har vi spenderat hos mamsen, blev bastu och mat på det! Blev så trött efter det, tur får man snart gå och lägga sig. Imorgon har jag jobb som vanligt, vi har inga planer för denna helg förutom att vi på söndagen skall på mässa med Hannah och Crisse. Riktigt skönt att bara få ta det lugnt! En trevlig helg på er allesammans!

Likes

Comments