hälsa

Var till fysion idag, säkert 3 år sedan jag senast varit. Det var verkligen bra att jag var, kom fram många tråkiga saker. Har hela mitt liv lidit av min svank. Men för några veckor tillbaka märkte jag att min höft var sned, vilket kan leda till vad som helst, det var den främsta orsaken varför jag bestämde mig för att besöka en fysioterapeut.

Började få ryggbesvär några veckor sedan tillbaka, låsningar mellan skuldrorna och överbelastad korsrygg. Det var efter det jag lite började stundera min kropp och märkte att min höft var sned. Mitt högra pekfinger domnar bort alltid då och då, samma med mina tår. De blir riktigt kritvita, blodet flödar helt enkelt inte.

Idag visade det sig att hela jag är sned, ända från höften upp till axlarna. Min svank har orsakat att musklerna i min korsrygg blivit så spända att de blivit "kortare" vilket i sin tur stör alla nerver som gör att fingrar och tår domnar bort. Även ryggraden dras ihop på sätt och vis och det har jag märkt. Man känner att det liksom är "tillpackat".

Svanken påverkar också min höft eftersom min hållning hela tiden är "fel". Fr.o.m. nu blir det verkligen att jobba på svanken! Har några övningar som jag nu i 4 veckors tid skall göra och sedan fara på ett nytt besök. Väldigt många lider av svank och om du är en av dem så börja förebygga det nu, för det kan gå riktigt tokigt om man bara "låter det vara".

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

kost, vardagligt


Har nu två gånger varit och lunchat till Pronthai här i Karis och har båda gånger varit jätte nöjd! Rekommenderar starkt stället för er som gillar thailändsk mat eller allmänt lite kryddigare mat. Lugnt och mysigt ställe, kan nästan lova att det är där jag befinner mig alla mina lediga dagar eftersom jag dessutom har endast 300 meter att gå.


Likes

Comments

resor

Fick höra att mitt första inlägg från resan inte var så hävt så tänkte nu några månader senare publicera ett till inlägg. Vilket resulterade med att jag nu sitter och kollar på resor, tyvärr får det förbli en dröm för tillfället eftersom huset är det vi måste prioritera först  av allt. Men hoppeligen hittar vi lite tid igen nästa höst att åka någonstans! 

Likes

Comments

vardagligt, mode
Har de senaste veckorna lite glömt bort att blogga. Känner att jag har fullt upp hela tiden, mycket jobb och annat på sidan om det. Men har iallafall fått min tatuering klar, vilken befinner sig på sidan av låret och inte på armen som många har fått för sig haha, bilden är kanske lite missvisande. Planerar redan följande, men är nog tvungen att vänta lite, men tanken är att lägga sig under nålen igen efter årsskiftet.


Shoppade även drömstövlarna på Nelly häromdagen, allas reaktion var när skall du använda dem? Mitt svar var att "säkert alrdig", så länge jag bara har dem i skåpet är jag nöjd.. Rätt tankesätt, right??

Likes

Comments

jobb, kosmetik

IsaDora Stretch Lash är helt klart en av de bästa mascarorna jag testat. Du kan välja två olika längder på borsten vilket gör att den passar vilka fransar som hellst. Jag använder främst den längre borsten eftersom den ger fransarna längd, medan den kortare ger volym. Finns dessutom att köpa i fyra olika färger.

Likes

Comments

vardagligt

Kom hem på lördagen efter jobbet och då hade Jami fixat det riktigt mysigt här hemma. Vi var hemma hela kvällen, fixade god mat, drack vin och allmänt njöt av varandras sällskap. Det händer inte alltför ofta nu förtiden, så det var välbehövligt.

Likes

Comments

Hade så sjukt roligt ute i pojoskogin igår! Födisfest med en hel massa lekar, god mat och så roligt sällskap. Framför allt stort tack till er som ordnade festen!! 

Likes

Comments