Fredagen blev det mys hemma med gulle, lite film, lite mojito och en fräsch sallad.

​Lördagen var jag på jobb, efter det blev det 50 års kalas i Hultmans Källaren. Lite terasshäng hann vi också med, Ida och Dani kom med som sällskap. Vi var ganska tidigt hemma i säng eftersom vi hade väckning kl. 5 på söndag morgon. Vi var nämligen en sväng till Tallinn med min bror. Men nu får det räcka med Tallinn besöken för en tid framöver, vi har varit dit två gånger på en månad haha. 


Likes

Comments

husbygge, träning

Sovmorgon och kaffe i lugn och ro på soffan, dagen kan inte börja bättre. Har dragit en liten "hemmaträning" också. Älskar att dansa haha, med musik i öronen kan jag hålla på hur länge som hellst och tro mig det får man varmt av! Så roligt att dansa, det vet ni som sett mig på dansgolvet, lämnar nog inte dansgolvet en utekväll ingen skillnad om jag är ensam på dansgolvet eller int.

Har också hunnit gymma, luncha med Hannah i Ingalills och vara en stund i huset. Har cirka hälften av fönsterna kvar att slipa och måla. Jobbet tar aldrig slut i den kojjan. Kanske det finns lite iver igen efter hela vintern paus. Men det blir nog ganska enformigt i längden de också. Men när man sedan ser skillnaden känns det nog säkert riktigt bra!


Likes

Comments

vardagligt

Min lediga dag var så lyckad igår. Började dagen med ett träningspass på gymmet och därefter blev det grillning hos pappa i solskenet. Kom hem och fortsatte njuta av det fina vädret med Hannah som sällskap. När vi hade fått tillräckligt av solen blev det en prommis kring Karis.

Likes

Comments

gulej, vardagligt

Helgen hade jag alla mina bästa töser här, blev en lite för fartfylld kväll för vissa haha. Mojiton i mängder ute i kvällssolen, massor med skratt och lite dans på Clubben. Så rolig kväll!! Söndagen var det morsdagskaffe, så mycket annat orkade man nog inte med. Igår jobbade jag och på kvällen blev det en prommis med Hannah kring fina Billnäs.

Likes

Comments

träning

Så skönt att vara tillbaka i gymmet. Men helt sjukt hur mycket svagare man blivit på 4 veckor. Märkte inte så mycket skillnad när jag tränade ben men idag när jag tränade övre kroppen märkte jag nog stor skillnad. Syntes även på vågen att muskelmassan gått ner en aning... inte bra.

Har så otroligt sjuka ben idag också efter tisdagen. Har knappt kunna sova inatt, men eget fel när man inte kan börja lite lugnare. Lär inte vara första gången man gör det misstaget haha. Tror jag måste fara ut på en länk och försöka mjuka upp dem lite, så länge vädret håller upp.

Likes

Comments

träning, vardagligt

Tog verkligen vara på min lediga dag igår. Drog ett tungt benpass, det var så roligt att äntligen få gymma igen! Efter det blev det lunch på Kw med bästa Sofia. Första gången på jätte länge jag lunchat. Har aldrig haft möjlighet då jag oftast varit på jobb. Kom hem städade hushållet och hade papsen på kaffe, så bra dag!

Likes

Comments

vardagligt, tankar

Nu känner jag att jag vilat tillräckligt länge! Efter att jag var sjuk tog det 2 veckor innan jag kunde träna något alls. Sedan har livet helt enkelt kommit emot som t.ex. nya arbetsrutiner. Men nu börjar kroppen vara rastlös så idag är det dags för gym!

Har tagit emot lite mindre jobb den här sommaren,  kommer alltså jobba deltid nu fr.o.m. maj. Ända sedan jag slutade skolan (2 år sedan) har jag för de mesta jobbat 6 dagars veckor, tycker jag förtjänar lite mer ledighet nu. Dessutom kommer det finnas mycket för mig att göra i huset så kommer spendera många lediga dagar där.


Likes

Comments

Alltså hade så rolig kväll med dessa typer. Mycket goda drinkar, fint väder och så roligt sällskap. Vi satte ute hela kvällen ända tills solen gick ner. Körde ner till Ekenäs med Sofia där det blev lite dans. Hemma i säng var jag redan kl 2, tur det så är man pigg och kry idag. Sitter som bäst och väntar på Hannah, får se i vilket skick hon är haha. Ha det gott!

Likes

Comments