jobb

Hade som projekt idag på jobbet att svänga om halva buktien. Det är aldrig lätt, speciellt inte när våren kommer för det finns hundra olika färger och mönster. Blev nog riktigt nöjd med slutresultat även fast jag höll på så gott som hela dagen. Inspirationen flödade på idag, det gör den inte alltid och då finns det inget hopp om att få ihop något bra heller.

Något som jag tycker om med Canny är att det finns nästan något för alla. Vi har ett väldigt brett sortiment med kläder för både män och kvinnor. Vi försöker att alla skall kunna hitta något de gillar. För tillfället är jag så sugen på att förnya hela min garderob, alltid samma när vädret blir varmare och solen börjar titta fram. Är ganska säker på att just DU känner samma så kom gärna in och ta en titt (:


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vardagligt


Denna måndag började bra för min del då jag såg att solen lyste ute. Istället för bilen tog jag cykeln och stack iväg på jobb. Lugn dag på jobbet så hade bra med energi på gymmet. Benen var på schemat idag, blev inte så tung träning som jag hade tänkt mig. Gymmet var ganska fullt, så hade t.ex. inte möjlighet att squatta.

Kom hem kokade kaffe och satt mig på terassen. Överlycklig att våren äntligen är här och man kan sitta ute och njuta. Det är som terapi för mig, att dessutom ha den turen att ha ån nedanför terassen och överlag ha naturen runt sig. Så fint att sitta där när solen speglar sig i vattnet.


Likes

Comments

husbygge

Fick en plötslig migrän igårkväll, då gjorde jag inget annat än satt på soffan. Men så är det när man kommer hem, slappnar av och varvar ner efter veckan, då slår migränen till. Kanske ni känner igen er om ni är migränmänniskor?

Imorse åt vi bara lite morgonmål och sedan iväg till huset. Jag och papsen har radat ved som jag kastade ut från andra våningen. Mellan varven var vi på lite kebab så att man orkade några timmar till. Rummet har varit nästan fullt med ved och nu är havla högen ute. Blir att kasta ut andra hälften nästa helg.

Hela vinter har varit så tung på alla sätt, man har varken lust eller energi att vara i huset. Såklart har vi varit där för det men det har tagit emot. Men idag när solen lite tittade fram och vädret var varmare så var det tom roligt att spendera tid där. Känner att det kommer börja gå framåt med en väldig fart nu, eller det hoppas jag åtminstone.


Likes

Comments

husbygge, inredning

Äntligen har vi kunnat välja golvet. Har tagit så länge för oss att hitta det perfekta golvet. I dagsljus är golvet väldigt ljusgrått, nästan vitt. Det som jag genast blev kär i var de mörka fogarna, vilket får golvet att se mer levande ut. Det skiftar lite i beige men inte så mycket att de skulle störa. Om golvet inte har en lite varm ton i sig blir det lätt att golvet skiftar i blått. De hade jag själv inte tänkt på men fick tipset på jobbet.


Likes

Comments

vardagligt

Tänkte att det var dags för mig att skaffa en egen dator. Har inte haft en egen dator på en god stund utan har tillfälligt använt några av Jamis. Jo, det finns några här hemma när man bor med en som älskar datorer. Lätt för mig då han sökte upp en passlig för mig, behövde inte fundera så mycket. Det ända jag krävde var att den skulle vara vit, liten och lätt.

Den är endast 13,3 tum, väger knappt något och är den bästa datorn i detta hushåll för tillfället. Jami är tom med avundsjuk på mig hehe. Har aldrig stött på en dator med så bra högtalade som denna, f*n vilket ljud alltså! Startar på 20 sekunder och stänger av sig ännu fortare. Lovar att jag skall bli flitigare med bloggandet nu när jag har fina finesser att blogga med.

Likes

Comments

träning

​Veckan lider mot sitt slut, igen. Känner mig trött i kroppen, har tränat ganska hårt hela veckan även fast jag haft långa arbetsdagar. Har varit på Canny så arbetsdagarna har varit 3 timmar längre än vanligt och kroppen märker nog av det. Tur är helgen bakom hörnet och kommer för vår del vara lugn. Helgen kommer spenderas i huset, super att vädret blivit lite varmare, lättare på alla sätt för oss att vara där och jobba.  


Min form har ändrat otroligt mycket på sistone, märker det både på vågen och med alla kläder. Har blivit mycket axelbredare sen jag började fokusera på axlarna (cirka 2 månader sedan). Så otroligt bra känsla att se resultat och såhär fort! Även benen har växt till sig lite, klagar inte!

Likes

Comments

Canny fyller 22 år! Massor med reor + att alla normalpris produkter (kläder och kosmetik) är köp 3 betala 2. Kom in och fynda, erbjunadet är i kraft hela veckan.

Likes

Comments

Började dagen i Karis och efter klockan ett körde jag ner till Ekenäs butiken. Vilket var riktigt roligt, hade inte varit där på kanske ett halvt åt. Arbetsdagen gick fort eftersom man fick sitta i bilen en liten stund och man fick sin lilla egna ro mitt på dagen. 

Efter jobbet blev det ett kvickt träningspass, armarna fick sig idag. Hann även tänja benen/ryggen ordenligt efter gårdagens tunga ryggträning. Måste skärpa mig och försöka börja tänja efter varje träning, kroppen skulle må mycket bättre. Både det att sitta hela dagen tar på kroppen men det gör även det när man står 8 timmar. Man orkar inte hålla hållingen de sista timmarna på jobbet. 

Likes

Comments

vardagligt

Att få börja dagen med att gå till jobbet i detta fina väder är inget att klaga på. Arbetsdagen gick undan med bra fart. På gymmet var det full rulle, blev en bra träningen trots det. Blev en tung ryggträning med mycke marklyft. Efter det traskade jag ännu hem i solskenet och tog en kaffe på terassen då jag kom hem.

Likes

Comments

vardagligt

Igår kväll ställde vi igång med en överraskingsfest för Kimi som fyllde år här i veckan. Killen blev totalt överaskad så det var jätte kul, volvokakan var han också väldigt nöjd över. En kväll med detta gäng kan aldrig misslyckas.

Likes

Comments