Jag hade en bra helg i Helsingborg med Amanda. Men nu känner jag att bloggandet får läggas åt sidan lite, mina dagar ser i princip likadana ut hela tiden, träning, jobb och vänner.
Vi får se om jag fortsätter, bloggen finns kvar och man vet aldrig. För övrigt så sov jag hos bästis inatt, hon är mitt allt jag älskar henne så mycket. Tack och hej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har hunnit med en solning och spenderat tid på stan med bästis. Det blev mycket shopping och sedan en lunch på stan. Bästis följde med mig hem och hon har hjälpt mig och packa lite inför Helsingborg. Nu ska vi gå upp till stan och jag ska få mitt sista jobbpass avklarat för den här veckan.

Likes

Comments

Jag har i hela mitt liv funnits där för vänner och familj. Jag har alltid tagit dem före mig själv, jag har alltid tänkt " så länge som dom mår bra så mår jag bra" men det funkar inte riktigt så och verkligheten kommer ikapp en tillslut. Man måste kunna ta hand om sig själv innan man kan fokusera på andra, vilket jag aldrig har gjort. Idag slog allt till och jag bara bröt ihop fullständigt, jag orkar inte vara den som alltid är snäll mot allt och alla när jag inte själv har kontroll på mitt eget liv och mina egna tankar och känslor. Det är faktiskt inte egoistiskt och ta hand om sig själv eller försöka klura ut vad man själv vill med livet. Man kan inte leva för andra, det viktigaste i livet är DIG SJÄLV.


Likes

Comments

Nu vill jag tillbaka till magaluf och bara släppa loss och köra. Åh vilken grym vecka det var..helt sjukt att det nästan är ett är sedan! Men i helgen ska denisan och amandii slå klackarna i taket, det ska bli så skönt och komma bort.


Likes

Comments

Det finns ingen bättre hund än min lille Beppe. Han är så go och snäll och han anpassar sig alltid efter oss här hemma. Nu inatt när jag kom hem från jobbet så kommer han alltid fram till ytterdörren och sedan vill han alltid mysa innan jag hoppar i säng. Han sprider sån lycka!


Likes

Comments

Den här veckan jobbar jag endast tisdag, onsdag och torsdag. Idag fick det tyvärr bli veckans sista pass på gymmet, eftersom jag åker till Helsingborg på fredag så är det lite fix inför det. Men sånt är livet och jag ska försöka hinna med lite morgon pw imorgon ändå innan jobbet. Nu har jag och Calle ätit pannkakor efter ett gympass och lite shopping på stan.


Likes

Comments

Jaha.. Då var det en ny vecka och tiden springer förbi. Idag var som sagt min lediga dag och jag passade på och sova ut, vaknade halv tolv! Annars har jag kört kondition och mage på gymmet, solade och tog en sväng förbi stan. Nu ikväll ska jag laga mat och små fixa lite saker med mams.


Likes

Comments
Likes

Comments

Min jobbhelg är över och lyckan är total, nu är jag ledig fram till tisdag! detta ska bli så skönt, imorgon ställer jag ingen klocka.. Mmmhhhm känn på den! Igår kväll var jag och emelia förbi Andrea som hade 20-års fest, blev nyktert för oss båda eftersom jag jobbade morgon idag. Hon hade fixat massa gottiligott till middag, det gjorde du bra bruden.


Likes

Comments


Likes

Comments