Åh underbara fredag, sista jobbpasset för detta lov och dessutom är det kort. Sen får vi ju inte glömma att nämna vårvädret, kallt men soligt. Fick inviga mina nya solglasögon nu påväg mot tåget. Är så taggad på våren så tror jag ska gå o köpa mig ett par sneakers som jag haft ögonen på ett tag och kanske ett par nya jeans också! Lönen kom ju trots allt idag och jag har ett presentkort att förbruka, vad tror ni?

Likes

Comments

Alltså hur dålig är inte uppdateringen här? Ber verkligen så mycket om ursäkt. Är verkligen uppbokad varenda sekund detta lov känner jag, på gott och ont. Och bloggen blir lidande tyvärr. Tänkte att jag skulle ha massa tid över men tydligen blev det inte riktigt så. Hoppas iaf att allt är bra med er?

Likes

Comments

//old pic//

Hej på er! Bilden må inte vara tagen idag men humöret är detsamma. Önskar verkligen att jag kunde ha en riktig slappdag i morgonrocken. Dessvärre är jag faktiskt påväg mot jobbet. Ett kort kvällspass känns inte så jobbigt ändå men när jag kollade ut förut oxå såg att det snöade(???) blev allt lite jobbigare. Var verkligen så redo för vår nu!!

Likes

Comments