View tracker
View tracker

Friyaaaay
Oooooooch där var denna skolvecka slut, hur skönt? Efterlängtade helg ❤️
Har inga planer alls för kvällen, vill hem och bädda ner mig i sängen nu. Imorgon är det kalas för kusinen som fyllt år och senare på kvällen blir det faktiskt klassfest. Annars är helgens planer ganska öppna, vad har ni för planer?

Likes

Comments

View tracker

//Tre från förra veckan//

Hej på er

Har blivit så otroligt lat på sista tiden. Skyller på vädret ute, är konstant trött! Bloggen blir ju lidande, MÅSTE bli bättre. Har denna vecka tagit mig igenom en massa examinationer men nu är det bara en kvar innan det blir helg.

Ska hålla tal på engelskan imorgon, ett Valedictorian speech. Ni vet dom som går ut highschool med bäst betyg håller tal framför alla på examensdagen. Ni anar inte hur mycket jag kämpat med detta men det blir aldrig bra, suck. Håller på med lite inlägg som jag kan publicera de dagar jag inte hinner så ni har något att se här i alla fall!


Likes

Comments

//Från gårdagen//

Hej på er!

Blev inte mycket uppdateringar i helgen. Jobbade som sagt i lördags och efter det blev det förfest och utgång med fina vänner, supermysigt. I söndags var det det sista firandet av mig med kusinerna. Hahah det var min helg i korthet, vad har ni hittat på?

Idag har jag studiedag, WOHOO! Det består väl mestadels av plugg dock, inte riktigt lika najs. Har även körövning ikväll som jag tänkte ta mig till. Annars händer det verkligen ingenting denna dag, har än så länge inte gjort något produktivt så får väl ta tag i det nu!

Likes

Comments