Header

Lite svettig och trött i den nya spånen gosade Concerto ner sig idag. Fredag♡

Förra tisdagen sprang Phi Phi programträning och fick 67% och har gått superbra både innan och efter det. Hon får ta det lite lugnare nu med lösgörande och jogging på schemat då tentan börjar närma sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag hem o idag plockade jag med mig Ida hit till Vikingstad! Vi peppar inför Kent på fredag SÅÅÅÅ TAGGADE!!!!!

Ikväll hängde vi i stallet, Ida red Lotta & jag Concertogubben, båda gick bra efter gårdagens vila.

Likes

Comments

Säg hej till min nyinflyttade bebis! Bianca flyttade upp i lördags och jag kan inte vara lyckligare, som ett litet barn 😍

Likes

Comments

På mitt köksbord kan man hitta allt från en liten blomma, pennor, gem, en stor kopp med te (välbehövlig sådan) och massa massa litteratur om allmändidaktik. Om en vecka är denna kursen slut och imorgon får vi ut hemtentan! Just nu försöker jag förstå läroplaner på formulerings-, transformerings- & realiseringsarenor och start eller svagt inramade ämnen bland annat. Roligare saker har jag gjort här i livet!

Det är väl vad jag ska pyssla med under dagen. Ikväll ska jag rida och sedan ska jag och Hanna äta kvällsmat tillsammans, mysigt mysigt.

Likes

Comments

I helgen är jag hemma i småland en sväng. Sååå skönt och mysigt! Igår hade vi byafest och idag ska jag, Ida & Curre rida ut en sväng i skogen på ponnysarna. Måste få lite plugg gjort idag också..

Likes

Comments

Toradagsfredagar är min absoluta favoritdag på veckan. De kommer sällan men ack så mysiga! Firade det med att lämna in en uppgift, den första skriftliga på universitet faktiskt - så det var allt lite nervöst! Efter det åkte jag till stallet och bara andades lite (och jobbade skiten ur både mig o phi phi! concerto fick bara gå i skritten idag). Phi Phi fick sig ett bad också så nu blänker hon guldig som hon är!

Imorgon åker jag till stallet direkt efter frukost o elektriken som ska komma o koppla in ström i garderoben. Just nu gör jag pannkakor vilket är ett projekt utan ägg i, haha! 😉

Världens finaste vän

Likes

Comments

I morse gick det alldeles för trögt att gå upp när klockan ringde. Idag har jag därför som mål att ligga i sängen vid 21 så jag är piggare imorgon! Innan 21 ska jag ha ätit mat, diskat, ridit Concerto och Phi Phi, tömt soporna och tömt kartonger, strukturerat upp min reflekterande uppgift och läst igenom kapitlena i den orangea (svintråkiga) boken, sååå det är väl bäst att sätta fart nu!

Min fina, fina finaste säng!

Likes

Comments

Sätt er ner. Jag lever, jag lovar. Jag har tagit studenten och gått på fantastiska baler, jobbat som en galning och tydligen blivit så pass vuxen att jag också flyttat hemifrån. Just nu steker jag köttbullar, Viktor åkte för en timme sedan (ledsamt) och jag ska snart åka till hästarna. Ja, för Concertogubben & & Phi Phi är så klart med mig hit till Linköping. Eller, skolan är i Linköping men vi bor lite utanför. Här "uppe" har jag lärt mig att åka tåg och byta till buss, tack till appen som säger exakt vart jag ska ta vägen! Och om 5 år ska jag väl också ha lärt mig attvara svenk(a)lärare och religionslärare. För att mamma inte ska vara allt för orolig hemma tänkte jag skriva lite här då o då igen, det är ju ändå ganska kul att kunna kolla tillbaka...

Likes

Comments

Vecka 17 skulle bli en vanlig vecka men slutade ändå i massor av inställda lektioner, vi treor glider fram på en räkmacka nu det sista känns det som. Just nu har jag låst fast mig vid köksbordet framför datorn för att skriva klart en inlämningsuppgift i filosofi, som snart är klar. I eftermiddag ska jag jobba och ikväll ska jag rida igen. De har gått bra i veckan, framför allt Concerto som chockat mig varje dag, haha! Phi Phi har energi så det räcker och blir över och vi jobbar på med lite svårare saker. Ikväll står nog bommar o jogg på schemat vilket passar bra att lägga in mellan dagarna.

Häromdagen när vi matchade med vädret

Likes

Comments

En galen lördagskväll för dressyrryttare är inte en kväll på krogen vart man nu har galna kvällar någonstans utan det är när man dammar av hoppsadeln och hoppar hurhögtsomhelst.

Insåg nu när jag skrev detta att jag inte ens vet vad "vanligt folk" gör på fredag- och lördagkvällar. De flesta av mina sådana har jag spenderat med att tvätta vit ponny, knoppa manar eller panikpluggat program. Vet inte om det är positivt eller negativt men det är sanningen och jag är rätt nöjd med det. Bästa hästarna!

Likes

Comments