Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat upp i Österrike i Badgastein!
Resan hit gick ju sådär...
vi va i Malmö vid 10tiden på morgonen för att bussen skulle gå 12.30, men när vi stod å vänta på bussen halv ett så fick vi ett sms att bussen är försenad och ny beräknad tid är 16.30.. Lagom kul!!
Så dä va bara att bege sig in i Malmös köpcentrum å vänta ut tiden!
Efter många timmar väntan så kom bussen tillslut vid kvart över fem å resan hit började äntligen, men fifan för att sova på en buss!!

När vi kom fram hämtade vi ut skidor å allt kring det å vi fick vänta fyra timmar på att få rummet så vi bekanta oss lite med området! :)

Men idag ska vi åka skidor, så nu ska jag kliva upp å göra mig iordning för frukost och en dag i backen! :)

Hare gött!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
2016 har kickat igång och vi är redan på den 9 Januari!! helt sjukt va tiden går... Snön faller fortfarande sakta men säkert ner för himlen och lägger sig på backen, tycker det är så mysigt med snö, just love it.

Men jag tänkte dra en kort sammanfattning på 2015, året som har gjort mig till en helt ny och stark människa.
Ja.. förra året fick en väldigt tuff början, jag trodde jag hade hittat mannen i mitt liv (jag vet jag är inte så gammal) men efter många funderingar och många besvikna tårar så tog jag det tuffaste beslutet jag någonsin gjort, att göra slut med en kille som jag har vart ihop med i tre år och förlovad i två år. Den känslan vill jag aldrig mer känna för fifan rent utsagt vad jag har mått dåligt. Jag förlorade min trygghet med pojkvän, och dem flesta vännerna. Ångesten som kommer hela tiden och frågan i huvudet som jag ställde mig säkert 100000 gånger, HAR JAG GJORT RÄTT VAL??, I dag känner jag att jag absolut har gjort rätt val, och jag är stolt över mig själv, denna resa har lärt mig så otroligt mycket!

Jag och R har blivit mycket goda vänner och vi har kommit på båda två att det är vänner som vi passar som och det känns så otroligt bra och jag är glad att den mannen fortfarande finns kvar i mitt liv!

Men denna resa hade jag aldrig klarat utan min Mattias, mamma, pappa och min fina vän Lina K.

Allt blir inte alltid som en har tänkt sig, men jag fall pladaskt för min Mattias, (Älskar den människan så otroligt mycket) och studenten tog jag, fick jobb sen tog jag det vuxna klivet i livet och flyttade hemifrån och blev sambo. Jag har träffat jättefina nya vänner tack vare Mattias, och fått en annan syn på livet med nya intressen.

2015 fick en tuff början från många håll och kanter, sen vände allt och året slutade i topp på alla sätt och vis, och 2016 välkomnar jag varmt och jag är nyfiken på vad detta året har att erbjuda.

Kram till alla er där ute i snön!

Likes

Comments

Hej på er!
Har varit dåligt med bloggande det sista! När en jobbar te 17 mån-fre å hästar å greja mä på kvällningen blire inte möe tid över, tyvärr.. men jag ska försöka å bättra mig med min blogg!!

Efter att ha gått i två veckor nu med halsont som kommer å går dag till dag så har skiten brutit ut nu! Va på bio igår med min Mattias å började känna mig dålig ju längre tiden gick å inatt var det inget roligt! Vaknat flera gånger av att halsen var uppsvullen å värkte nåt så pass, febern bröt även ut så har varit hemma idag från jobbet.. Så jag bestämde att åka rullande sjukhus med Mattias i lastbilen inatt!
Har jämt åkt mä pappa i lastbilen när jag har vart sjuk så det var inget konstigt val att hänga med Mattias i timmerbilen inatt!

Blir till att va hemma i morgon med, så hopps jag att jag ska må bättre på onsdag, även förkylningen har brutit ut nu!
Ä fan inge roligt å va hemma å va sjuk!
Nu ska jag snart krypa ner i sängen i lastbilen å vagga mig till sömns!
Ha en trevlig kväll alla!
Kram från en sjuker Denise!

Likes

Comments

Alltså, dessa underbara mornar på hösten!!
i morses när jag skulle gå ut till bilen för att åka till jobbet, möttes jag av detta vackra utanför dörren. frost på gräsmattan, solen gick upp över gärdena och dimman låg som ett täcke! Det luktade så gott!
Hösten är min favorit årstid på året. Man kan krypa upp i soffan med en filt, med massor av tända ljus å en mysig brasa som brinner. Jag kommer ner i ett slags lugn och det är underbart å se när löven skiftar färger. Sen grädden på moset är ju att få bo ute på landet och få uppleva det på nära håll!

Likes

Comments

​Nu ligger jag utslagen å nyduschad i sängen bredvid min Mattias å kollar på tv4play på bonde söker fru!

Har ridit ett hårt pass på min gula fjording idag, har börjar å rida på ridskola igen efter sju års uppehåll på ridskola, men började sakna att ha vänner å prata hästar med å rida inför en tränare å även kolla hur dem andra gör! Jag känner att det är väldigt nyttigt både för mig å Assar! Å jag har jag ju en jätte go ridgrupp å det bästa är att alla hejar på,  på varann å berömmer varann! Sen det absolut viktigaste, Assar tycker att det är väldigt roligt också!
Tänkte lägga ut lite info om mina tre fyrbenta vänner inom kort så ni får lite info om vad jag har för hästar å får följa med i min utveckling med dem!

Att rida är som balsam för själen! Älskar det❤️

Godnatt alla!
Kram

Likes

Comments

Ja denna fråga har jag ställt mig många gånger, vem jag är? Jag har alltid kommit fram till att jag är Dénise Anna Bogren, Vem jag är tänkte jag nu berätta för er, kanske inte allt... Men en liten del med hjälp av några punkter som ploppar upp i huvet på mig nu.

* Nyss fyllt 19år, fyller år den 4okt.
* Tog Studenten i Somras på Lichron Teknikgymnasium, är utbildad automationstekniker.
* Jobbar på Lichron AB som administratör.
* Har tre hästar som heter. Dumle, Assar Och Cesar.
* Har precis flyttat hemirfån, och bor ihop med min pojkvän och han heter Mattias.
* Är uppvuxen på bondgård, Hjälpt till och jobbat mycket uppe i laggårn hemma.
* Ser kanske kvinnlig ut men öppnar jag munnen så låter jag mer manlig.
* Är inte rädd för att ta i och smutsa ner mig..
* Är löjligt kär i min Mattias
* Är ganska lat ibland, men har jag väl börjat greja med något går det undan.
* Har väldigt lätt för mig att lära mig nya grejer
* Umgås bara med vänner som ger mig energi å glädje, di andra kan kvitta...
* Pratar grov västgötska, och skriver väldigt västgötskt också (ibland)
* Har en Cadillac 63 cab
* Älskar Rockabillystilen och allt där till.
* Har börjat intressera mig för traktorpulling, därför att Mattias håller på med det.
* Älskar att bo på landet
* Har inga syskon men världen bästa föräldrar som ställer upp i vått och torrt.
* Har en väldigt speciell relation till min mamma som ingen kan ta ifrån oss. Älskar henne mest på jorden!
* Är jävligt svag för Värmlänningar!
* Har inte jag fått ätit, eller är väldigt hungrig så är jag inte den trevligaste personen...

Detta va det mesta som jag kunde komma på just nu om mig själv!

Nu ligger jag i sängen å kollar på film och försöker få upp värmen, Ä så jäkla frysen nu för tin.. Å om en stund blir det att åka till stallet å motionera Assar en svänga.

Ha en trevlig tisda kväll!
Kram


Likes

Comments

Gokväll alla!
Ligger nu utslagen i sängen å tänkte kolla på bonde söker fru, hann inte kolla på programmet i onsdags!

Helgen har bestått av hästar, vänner och festande! En helt ok helg helt enkelt!
Tänkte berätta lite mer om mina guldklimpar i veckan!

Snart blire att hoppa in i duschen å sedan sova, helgerna går så jäkla fort å jag uppskattar helgerna mer nu när jag jobbar än när jag gick i skolan! Ny vecka å nya utmaningar väntar!

Kram Denise

Likes

Comments

Hejsan! Dénise heter jag och är en glad tjej på 19år. I mina blogginlägg kommer jag skriva om min vardag som innehåller hästar, pojkvän, livet på landet och mycket mer. Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän och självklart bor vi ute på landet, jag kommer att skriva mer fakta om mig själv längre fram. Tanken med att jag startar denna blogg är för att få skriva av mig om mina funderingar på livet och dela med mig av min vardag som Dénise Anna Bogren.

Ha en bra fredag alla där ute!
Kram

Likes

Comments