View tracker

Vilken mysig eftermiddag det blev! Lisa, Dania, Louise och Ina kom och mötte upp mig när vi slutade och vi traskade ner till stan tillsammans. Gick in på blomsteraffären och köpte en liten blomma till Vanja som snart ska flytta. När vi gick och mötte upp henne träffade vi även på Hasse (Våra gamla mentorer) så det blev en liten pratstund med honom också.

Sen tog vi en liten fika på BK`s, alltid roligt och ses med tjejerna eftersom vi inte umgås lika mycket längre, har blivit så när vi börjat olika program och så.

Telefonen dog så blev tyvärr ingen bil så det får bli en gammal från skolavslutningen förra året!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​På torsdag ska vi till Mall of Scandinavia med klassen på studiebesök, men det ska även hinnas med lite shopping är det tänkt. Så detta här nedan har jag tänkt att jag ska kika på, allt är från HM home.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!

Jisses vad trött jag var när jag vaknade imorse, tror jag snooza sex gånger innan jag gick upp... Idag ska jag vara i fiket här på skolan, ganska långtråkigt då det knappt är någon som kommer och handlar där. Då finns det som tur serier som jag kan roa mig med så länge! Kollar just nu på Grey`s anatomy.

Efter skolan ska jag och några tjejkompisar och träffa en gammal lärare från högstadiet tror vi skulle fika med henne, så det blir mysigt.


Likes

Comments

Sådär då var tredje passet på ICA gjort, idag var första gången jag satt själv i kassan utan någon bakom mig. Det gick faktiskt riktigt bra, visst uppstår det situationer när man inte riktigt vet hur man ska göra men då var det bara att ringa efter någon.

Nu har jag och mamma precis gjort lite sallad och äta och efter det blir det bara och ta de lugnt och ladda inför ny vecka.

Likes

Comments

Hej!

Denise Bjurholm heter jag och är 16 år från Dalarna. Jag tänkte försöka mig på med det här att blogga så får vi väl se hur det går.

Jag går första håret på handelsprogrammet där jag trivs riktigt bra och känner att det är inom handel jag vill jobba i framtiden. Så jag har nu fått mitt första sommarjobb på en mataffär, där jag nu börjat gå introduktioner och kommer jobba lite då och då även innan sommaren.

Vad gör jag annars då? Jag umgås med kompisar, när vi träffas brukar det bli shopping, massor av prat, god mat och massa annat gott. Sedan har vi även Elias som jag har varit tillsammans med sedan December 2013, när vi umgås blir det mest häng i soffan och promenader.

Det största intresset jag har just nu är inredning, jag Älskar inredning. Så där kommer ni få följa med! Det är även flytt på gång för mig, min syster och mamma så då kommer det bli inredning av nytt rum. Även djur tycker jag väldigt mycket om, så en 9 årig golden retriever vid namn Zingo har vi.

Likes

Comments