Nu är jag inne på sista jobbveckan innan jag går hem! Innan har jag känt att det bara kommer bli långtråkigt men nu har jag insett hur trött kroppen är och hur skönt det ska bli att bara få vila den!! Ser istället fram emot det nu. På onsdag är det en månad till bf, EN MÅNAD! Jag har verkligen inte fattat att det är så nära nu och att vi ganska snart får träffa våran bebis. Nionde graviditetsmånaden du är så välkommen♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fem ynka veckor kvar tills våran lille kille är beräknad. Vi längtar så enormt mycket efter dig!

Likes

Comments

Äntligen är den heliga fredan här!! Blev så glad när martin hade handlat det här till mig, haha sånt som ett preggo verkligen uppskattar. Pepsi max har alltid varit ett "beroende" för mig men jag har alltid hållt mig till bara helgerna, och faktiskt gjort det under graviditeten oxå med bara lite fusk iblaand(vilket är såå okej när man är gravid, hehee). Något jag saknar är celsius! Inte druckit det sen dagen vi plussa så en celsius päron ska minsann packas ner i min förlossningsväska för att få energi efteråt😆 om någon timma ska vi röra oss mot ida för att spendera fredagkvällen med henne och victor. Trevlig fredag!!

Likes

Comments

Två mysbilder från när jag hade alex och maximilian över hela dagen i tisdags. Maxi höll på att dra upp min tröja stup i kvarten för att peta på min mage, smart 1,5 åring!! Hans sätt att förstå att det ligger en bebis där i😆 när han hade somnat så låg jag och alex och mös i soffan. Hon kollade barnprogram på youtube och jag slumrade till breve henne med maxi på andra sidan om mig. En sån gosig stund.

Trodde förresten jag skulle klara mig från bristningar nu när man kommit så långt... Men icke. Nu har dom dykt upp och jag gillar det inte. Förhoppningsvis bryr man sig inte alls när sin lille väl är ute sen.

Likes

Comments

Äntligen landat i soffan efter en kall och grå dag. Hela kvällen tänker vi spendera just precis här. Kolla bonde söker fru senare och äta fruktsallad!! Det har numera blivit standard på onsdagarna😄

Likes

Comments

Spjälsängen står nu i sovrummet och väntar. Tycker det är så mysigt att ha den där och bara längta tills en liten gosig bebis ligger där i! Jag och martin går verkligen bara och väntar nu. Vi är så redo och längtar mer för varje dag som går. Kolla förresten det otroligt fina nestet som min fina ida har gjort!! Är så nöjd man bara kan bli. Där kommer våran lilla ligga så bra.

Idag kan vi också välkomna vecka 35!

Likes

Comments

Och så var det endast sex veckor tills bebis är beräknad!! Tiden går så fort. Jag jobbar två veckor till men sen går jag nog hem. Har inget plugg just nu då nästan alla mina kurser från eskilstuna tillgodoräknades!! Helt underbart att jag slapp läsa om första terminen i örebro. Pluggade endast lite i september!

Idag har vi absolut ingenting på schemat. Kan inte minnas sist vi hade så en lördag!? Känns faktiskt skönt. Få ta dagen som den kommer! Sitter fortfarande här så tacksam efter förra lördagen. En sån himla fantastisk dag!

Likes

Comments

Jag kan inte beskriva hur TACKSAM jag är som blev överraskad med en sån underbar babyshower i lördags! Jag hade inte den blekaste aning och blev så överraskad att tårarna bara rann. På dessa bilder ser ni allt fint som världens finaste bästisar fixat. Emelie och angie har planerat det här i månader utan att försäga sig och allt blev bara så perfekt. Jag känner mig fortfarande helt tagen. Det blev en sån himla rolig dag med massa lekar och bebis fick sååå mycket presenter!! Vilka underbara människor man har omkring sig alltså. Ännu en big surprise var det fina besöket från halmstad. Emma hade tagit sig hela vägen hit för att vara med och överraska mig!! Hur fint var inte det. Ja gud jag kan fortfarande inte sätta ord på mina känslor, känner mig bara så tacksam och lycklig.

Likes

Comments

Fredag och 50(!!) dagar tills våran lille knodd är beräknad. Jag kan verkligen känna att han blivit mycket större nu! Rörelserna i magen är mycket "segare" och hårdare. Mina revben är som sagt tydligen en favorit... Jag är helt öm haha. Meeeen vad jag älskar att känna han där inne. Sån fantastisk känsla.

Ikväll ska vi bara mysa i soffan med massa gottigheter. Har väldigt ont i ryggen och revbenen efter jobbdagen så jag ser fram emot en helkväll i soffan. Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Här har det ekat lite tomt i veckan. Har spenderat massa tid med min bästa. Han har varit hemma sjuk i början av veckan och jag jobbade ej. Förvånad som inte blivit smittad än! Jag med mitt extremt dåliga immunförsvar haha. Nu måste jag snart ta och fundera på refrängen. Krypa ner i sängen så man kommer upp till jobbet imorgon! Sover så extremt dåligt om nätterna nu.... Längtar alla fall tills morgondagen, taco- och idolfredag med min grabb!

Likes

Comments