Elmia 2017.
Elmia saabträff.
Nordic försäljning på saab träff.
Fest.
Påsk sladden.

sån sjukt kul helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har varit så slut efter att jag varit på min APL som började i måndags. Jag är hos Målarna i Borlänge med 2 extremt sköna killar.
kommer va där helta april sen är de dags att gå tillbaka till skolan igen. Ska även va hos dom under påsklovet för jag har endå inget bättre för mig.
Under dom här veckorna kommer de va lite dåligt med bloggande för jag är verkligen så slut och trött när jag kommer hem. sen har jag oxå ont så jag har ingen ork att skriva ett inlägg och igår han jag verkligen inte.
vet inte va jag ska berätta om dagarna för jag är målarne de händer ganska mycket på en dag!
hoppas ni förstår och fortsätter läsa min logg även fast de är rätt dåligt med blogg inlägg!❤

Likes

Comments

Igår natt började Hilu löpa, så det vart akut att åka och köpa löpskydd till henne. Det vart även att köpa en ny bäddmadrass på IKEA som äntligen passar våran säng. Senare på kvällen så vart det taco mys och Hilu va bara sur på mig för hon vill inte ha trosorna på sig!
Idag vet jag inte vad som händer det är inte så fint väder. Men något ska vi hitta på och göra iaf, ikväll blir det att kolla på talang och äta chips och lite sånt.

Till det rubriken säger bloggande på helger, ja som ni kanske märkt så blir det inte så mycket bloggande på helgerna och det är för att jag inte har så mycket tid på helgerna. Så framöver helger kan de bli något inlägg annars ingenting, mrn jag ska försöka hinna med och skriva iaf 1 inlägg per helg annars så berättar jag om helgen på söndagar eller måndagar. På vecko dagarna så kommer det inlägg som vanligt så det behöver ingen oroa sig för!

Nej nu ska jag äta frukost och gå ut med Hilu. Denna helg laddar jag upp för jag har APL V.14 till V.17 . Det vart att jag skulle va hos målarna i Borlänge. Är inte då peppad på detta men va gör man inte för att få ihop 500p.

Ha en bra lördag!😜

Likes

Comments

Ja denna dag har varit enormt jobbig, har varit i skolan och rivit alla väggar i mitt bås. Det va inte bara 1 lager som skulle bort och de va inte de lättaste och bästa och göra i linne. Nu har jag glasfiber på hela armarna och i nacken, det kliar och svider blir inte bättre för att jag duschade. Nu ligger jag i sängen med rygg ont och mag ont, nu ska jag lägga mig och kolla på Unga föräldrar.

Ha det bra!

(Här kommer bilder från när jag va i skolan, hemma och hafe tråkigt sen mys stund med Hilu.)

Likes

Comments

Fredag= Mys hemma med Jesper, åkte med Jesper och Hanpus till Hedemora till delplocken och kolla lite sen åt vi på lappens det ön en resturang i Hedemora. När vi va klara där vart det hem och byta kläder och ner på kupolen och köpa lite saker sen äta på taco baren som finns där, den rekomenderar jag det är så god taco dom har där och det är mycket.
Senare på kvällen så vart det fest hemma hos ett bar vänner och de slutade med att vi gick ut på liljan.

Lördag= Man vaknade lite bakis och upp och åt pizza sen va de vara att backa ihopp allt och börja åka till Jespers stuga som ligger i Noppikoski/vasssjön (Orsa finmark).
där åkte vi skoter och plågade livet ur mig, jag har så ont i min rygg så att jag inte sover på nätterna och kan vakna ich gråta för att det gör ont. Äter voltaren men de hjälper inte, vi va i sugan till idag söndag vi har åkt skoter nästan hela dagen idag. Jag är stolt jag har pkt skoter för första gången idag på en Yamaha tubo (tror de stavas så). Här ska de inte börjas lite klart man ska försöka vara värst när de gäller skoter å köra första gången! 😂 Vi åkte väl därifrån vid 3 tiden då åkte vi till borlänge och köpte thai mat (glömde ta bild) och åte hem och kollade på film sista tiden innan Jesper skulle köra hem mig.

Nu är den vardagliga cirkeln igång igen som jag inte gillar ett dug! Jesper åker till Stockholm och kommer hem på torsdag, jag sitter hemma och har tråkigt och pluggar körkort måndag och onsdag. På tisdag och torsdag är de skola och de är körskola oxå på torsdag och Jesper kommer hem, på fredag ska de mysas! ja de är väl så mina veckor ser ut. Nu ska jag försöka sova och hoppas på att det funkar.

Godnatt!❤

Likes

Comments

Jag måste bara få skriva detta inlägg om Killen som är värd allt. Som rubriken leder HAN, den killen Heter Jesper han kom in i mitt liv den 30/4-2015, de va dagen vi träffades första gången. Efter den dagen så började vi umgås väldigt mycket och vi vart bästa vänner, Jesper va/är inte som alla andra killar jag mött. Jesper accepterade mig nästan på en gång, jag kunde vara mig själv utan att bry mig att han skulle tycka att jag var helt dum i huvudet. Vi hade så kul ihop och klickade på en gång, efter ett tag som bästa vänner så började jag få känslor för Jesper men jag ville verkligen inte säga något till han för jag ville inte förlora han som vän. Men sen kom dagen så de vart på tal om förhållanden och sånt.

Det vad den 7/6-2015 dagen då jag öppnade mig och skrev till Jesper precis hur jag kände och jag ville vara mer än vänner. Han frågade mig då om han fick komma hem till mig och jag svarade så klart JA! När han kom hem till mig så gick jag ut och mötte han och efter de så vart vi tillsammans. Jesper släppte då en bomb i mitt liv, för att kunna bygga upp det nå nytt. Jag tror det va den bästa dagen i mitt liv om jag ska vara ärlig, Vi har gått igenom så mycket så de går inte att räkna på våra 20 fingrar. Men Utan Jesper så vet jag inte vart jag skulle stått idag, Jag va på botten asså verkligen på botten och hade 2 vägar att gå men jag visste inte vilken jag skulle välja, men de va då Jesper kom och visade mig en 3 väg och den tog jag.

Jag började sköta skolan, ändra min vän krets, öppna ögonen för en helt ny värld , jag vågade börja fråga efter hjälp. Ja helt enkelt jag vart en helt annan och förbättrad person. kollar man på hur jag är idag mot hur jag va då så är det 2 helt olika personer. Jag har gett så mycket skit till Jesper, varit elak, sagt dumma saker, mått dåligt, haft ångest, haft problem han inte förstått, varit arg och ledsen på ingenting, osv. Men han har stått där och hjälpt mig, funnits där hela tiden, han har och står ut med mig. Utan han vet jag verkligen inte vart jag sått idag, han har gett mig orken att vilja kämpa och ja våga försöka. Men vi han mår ju oxå dåligt ibland och då är det min tur att finnas där för han, stötta han igenom saker, lyssna på hans problem, osv. och det gör mig glad att jag får försöka hjälpa han på samma sätt som han hjälper mig! Jesper är verkligen guld värt, jag trodde inte att jag skulle kunna få en kille som han men jag lyckades och jag kommer inte släppa han! Nu står vi här nästan 2 år senare och fortfarande håller ihop oavsett vad, vi har väl våra mot gångar men de har alla och vi kämpar oss igenom det.

Kärleken jag har till Jesper går verkligen inte att beskriva, Jag är så otroligt stolt, glad, tacksam och lycklig för allt han gjort och gör. Jag har aldrig känt så här för någon jag trodde inte att det gick att älska någon så här, jag trodde sånt bara hände på film men nej de händer i verkliga livet oxå, det är helt otroligt!

Jesper är en helt otroligt underbar kille, han kan överraska mig varje dag med nya saker han säger och han är min medicin till att må bra! Vi delar vissa intressen, vi har kul ihop, vi vill vara med varan och hitta på nya äventyr. Jag kan säga redan nu att jag vill att Jesper ska vara pappa till mina barn, för jag vet att han skulle vara en sån sjukt bra pappa och mina barn skulle aldrig kunna få en bättre pappa. Även om det skulle ta slut mellan min och Jesper så vet jag att han skulle finnas där endå och det gör han mer speciell. Jesper är det bästa som hänt, han är ett orginal han är så otroligt underbar så det är skrämmande! Jag älskar verkligen den killen och det skulle krossa mig om vi gjorde slut men nu är de ju så att det inte kommer ta slut mellan oss så Jag får ha min prins förevigt!!! Ja tillbaka, Jesper är verkligen värd allt det är inget snack om saken och jag vet verkligen inte hur jag ska få han att förstå hur mycket han betyder för mig. För jag suger verkligen på att beskriva känslor och tycker de är lite jobbigt ibland för jag inte vet hur jag ska bete mig, jag klarar även inte av att ta i mot alla snälla och söta saker som han säger till mig och de har lite att göra med min bakgrund och mitt psyke/diagnoser, men jag kämpar som ett djur för att allt ska sjunka in!

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att de här inläggen inte ska bli så mycket längre, skulle kunna skriva dubbelt så mycket men de går inte för då blir det för lågnt de är så att detta inlägg är för lågnt. Förlåt för det!

PS. Älskar dig Jesper mer än något annat du är världens bästa pojkvän!❤

Tack att ni läste! ❤

Likes

Comments

Hej idag böir det att plugga till körkortet och bara mys in mig i sängem och vänta på att de blir torsdag. Jesper kommer hem och det känns som att de kommer bli en bra dag i skolan. Jo i morgon ska jag till tandläkaren och jag är så otroligt rädd för tandlänare i min värld dinns det inget som är läskigare. Min pappa ska följa med mig och han är oxå rädd för tandläkare och han ska först dit på morgonen med min lillasyster sen ska han dit med mig kl 17.00. Kommer bli kul för han eller inte, ne nu ska jag gå och äta lite sen vakna till liv.

Här kommer 2 bilder en från igår och en från idag. Bilderna är tagna nästan samma tid, den första är från igår med snö, den andra från idag där solen lyser inte ett enda måln på himlen och det är +7° ute och blåser knappt något. Hoppas de är lika skönt väder imorgon oxå och håller sig så äver helgen!
Ha en bra dag!☺

Likes

Comments

Jag är en tjej på 18 år och bor i Dalarna med min pojkvän Jesper, han är 20 år och jobbar som Plåtslagare. Jag går andra året på hagskrömska gymnasiet i falun, jag utbildar mig till målare. Jag har 1 lillasyster Ronja, 1 lillebror Rasnusoch 3 storebröder Tommie, Daniel och Patrik. Daniel bor i Norge och Patrik bodde där han med men ham flyttade hit när han va ca 16. Mina föräldrar är skilda, jag har 3 djur - katt/Bebiz - Hund chihuahua/Hilu - Marsvin/knubbis.

Mina diagnoser.
Jag har ADHD, Dyslexi, Depression & ångest. Jag står och väntar på att utreda mig om jag har djupare depression och ångest än vad jag har, ska även utredas om jag kan ha Borderline.
Jag har så otroligt starka känslor det är verkligen allt eller inget, jag mår till och från som ett vrak eller ja jag mår ju inte riktigt bra någon gång vissa dagar är de på botten andra lite bättre, att jag inte vill göra något jag bara vill lägga mig och gömma mig från omvärlden. Ibland eller typ ja hela tiden så kan jag bara börja gråta för något jag inte vet vad och ibland finns det ingen andledning till att jag gråter, men de bara kommer. Jag har även ett problem med mitt humör jag kan bli så arg på något, jag inte ens förstår själv varför jag blir arg! Jag har levt med de här sen jag va 9 år gammal och de har bara blivigt värre för varje år som gått. Men nu har jag äntligen vågat ta hjälp och inse själv att jag har problem, Nu när jag väl ska få hjälp så hoppas jag att de kan bli lite ro inne i mig.
Jag och Jesper kämpar oss igonom mitt mående och jag är så otloligt stolt och glad över han att han finns där för mig och stöttar mig genom allt. Utan Jesper så vet jag inte vart jag hade stått idag!

Det jag vill få ut över min blogg är att jag ska få skriva av mig, att få berätta vad som händer i mitt liv. Visa andra att det är inte så svårt att resa sig igen efter att man nått botten och lyckas man som jag gjort flera gånger så ja asså man blir bara stakare, man klarar mer. Jag är själv bara 18 år vad är de igentligen de är ingenting men så mycket jag varit med om de är sjukt, men jag bär på så mycket som en i min ålder inte alls ska bära på. Jag kommer skriva mer längre fram och kommer komma med lite tips och idéer!
Ja vi kan ju köra en fråge stund någon gång om någon vill skriva och fråga något. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer nu faktist, tror jag ska kolla på en film.

Hoppas ni gillar mig och min blogg och vill följa mitt liv! Jag hoppas ni läsare vill hjälpa mig få denna blogg att växa och hållas igång!

Ha en bra kväll mina fina läsare!❤

Likes

Comments

Igår fyllde min lossas pappa 37 år och jag övningskörde med körskolan, det va inte min dag igår. Allt gick åt skogen med körningen och kvällen vart tidig, va så otroligt trött igår så de va skrämmande. Idag så va jag hemma från skolan för jag vaknade med såna ryggsmärtor och jag har frysit så otroligt inatt. Jag sov med min och Jespers morgonrock på mig sen 2 täcken, hade även hilu under täcket. Så min dag har varit en aning seg, jag duschade håret,hade 2 akne ansiktsmasker black head och Love nature peel-off-mask. Hade på dom båda samtidigt just därför är black head över hela ansiktet, noppade ögonbrynen och kom på att nästa gång får jag vaxa de funkar bättre och går fortare. övningskörde med min bror Tommie idag en bit sen har de varit lugnt.
Förlåt att detta inlägg och möjligen mina andra varit lite krångliga att läsa.
Ha de så bra!💕

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och ska sova efter att ha kollat på premiären av talang med Jespers familj. Efter vi hade ätit så vart de en liten akut vända ner på stan och köpa något gott att äta tills talang börja, det va lite stressigt fram och tillbaka men vi hann hem till det börja.
Nej nu ska jag sova och hoppas på att jag får sova inatt, funderar på om jag ska ta attarax mot ångest och depprision den hjälper även till att sova för den ser till att tankarna inte flyger iväg och jag slappnar av.

Ps. kommer lite mer bilder ifrån garaget tidigare idag och en bild från myser framför talang!
Godnatt!❤

Likes

Comments