Postad i: VARDAG 2017, VARDAG 2016

Hej på er! Idag har det verkligen varit en sån här slappardag som behövas ibland. Har mest kollat på serier och på YouTube men även beställt hem lite saker ifrån hm. Detta kommer dock först på fredag. Men för att få någonting gjort idag, så bestämde jag mig för att gå på en kvällspromenad. Det blev dock ingen kort utan en lång promenad på cirka 8km. Kändes bra och skönt att börja få upp konditionen igen. När jag kom hem tog jag en snabb dusch och en kvällsmacka. Ska strax lägga mig i sängen och bara ta det lugnt. Ha en bra söndagskväll,puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2017

Hej på er! Iförrigår och igår stod bloggen tom då jag har haft mycket att göra och har inte hunnit sitta ner och blogga eller så. Men iallafall så var jag, min syster, min bror och hans tjej Lina ute på Ornö hela torsdagen och bara njöt av det fina och varma vädret som var. Vi badade, fikade och spelade spel i solen, jättemysigt. Och igår samlade halva gänget ifrån skolan för att äta middag hos Pato och ha en myskväll alla tillsammans. Allting var jättemysigt då vi åt middag ute, spelade badminton och kubb vilket jag för övrigt förlorade på båda. Men det var jättekul att träffa alla igen och bara umgås. Kvällen igår avslutades med spelet med andra ord och därefter somnade jag och Pato strax efter tolv.

Idag orkade varken jag eller Pato fixa någon frukost så vi bestämde oss för att åka in till Strängnäs och äta frukost på Trädgårnen, där även Hildur jobbar. Där satt vi två i cirka tre timmar och bara prata om allt som har hänt och framtida saker. Vid två rörde jag mig hemåt Flen och har suttit framför youtube hela dagen och bara tagit det lugnt. Ska strax sätta på en film med min syster och det är hur min lördagskväll kommer att vara, puss.

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2017

Hej! Idag ändrades verkligen vädret helt på morgonen och jag vaknade till att det ösregnade utanför mitt fönster. Jättemysigt och deppigt på samma gång. Ens humör kan verkligen förändrades beroende på vad det är för vädret runt en. Det blev att jag satt framför datorn och kollade på Suits tills att vi skulle storhandla mat. Men idag valde vi att vi skulle handla på stora Coop i Eskilstuna istället för Fen då mamma gillar det stora mycket mer än det lilla i Flen. Så vi tog en tur till Eskilstuna där vi även tog en tidig middag på Pinchos. Det har varit ett ställe som det har pratats mycket och jag har verkligen viljat gå dit och det gjorde jag äntligen idag. Något som jag definitivt inte ångra för maten var så god och perfekt portioner då det är liknande till tapas. En perfekt middag innan vi skulle storhandla. Har nu kommit hem och bytt till myskläder och ska strax lägga mig i soffan och bara ta det lugnt innan det är dags för sängen. Imorgon blir det pt pass med mamma, ha en bra onsdagskväll puss.

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2017

Hej! Idag har det verkligen vara så där jätte härlig dag. Vädret har varit underbart och solen har lyst nästan hela dagen. Dagen började iallafall med att jag och mamma åkte iväg och tränade på förmiddagen och därefter kom hem strax innan lunch. När vi kom hem så tog vi en snabb lunch och därefter la oss i varsin solstol & jobbade på vår bränna. Efter någon timme i solen så tröttnade jag och tog en dusch. Har sedan dess legat i soffan och kollat på film på Netflix och ska strax gå och fixa någon middag för kvällen. Resten av kvällen kommer jag bara ligga i soffan och bara ta det lugnt, puss.

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2017

Hej på er! Det var ett tag sen jag bloggade och sen sist har det hänt så mycket och en av dom är att jag har varit taxichaufför åt min syster en hel del mest mot Arlanda. Har haft vinkvällar med Thova och Ada där vi har pratar om allt mellan himmel och jord, bara varit hemma hos någon av oss och pratat och druckit vin. Min komps Hildur höll taco-kväll för oss tjejer för några veckor sen, som var jättehärligt och behövd efter allt jobb på Lager157 som det har blivit nu i sommar. Min syster och min bror har haft en stor sommarfest hos oss i Mellösa där jag och Josefine agerade som extra hjälp. Det blev en grymt lyckad kväll och det var även kul att träffa nya personer, några var även från Norge. Hade dock svårt att förstå vad dom sa ibland. Det blev grillning, bad på eftermiddag, lekar och en massa skratt.

Nästa hela familjen har även varit på en italiensk marknad i nyköpning där det fanns en massa gott att köpa och att äta.
Dagen efter marknaden blev det avskedmiddag för Lisa där vi överraskade henne i min lägenhet med hamburgare och beerpong. Kvällen avslutades med en utgång på zatine som ledde till att jag, Josefine ö och Madde gick hem 5 på morgonen ifrån en kompis. En riktigt bra kväll med andra ord. Där har vi dom senaste veckorna sammanfattat kort, hoppas verkligen att jag kan hålla uppe bloggandet uppe för det är verkligen något som jag tycker är kul. Ha en bra lördag, puss.

Likes

Comments