Postad i: VARDAG 2017

Hej på er! Ännu en ny vecka är igång och pluggandet rullar på och jag betar sakta men säkert av varje sak. Veckan började med två lektioner igår då jag var ledig på förmiddag, så skönt att kunna sova ut på en måndag. Dock vaknade jag till snöslask och kyla vilket kändes så där, vill bara ha vår så jag kan börja använda min skinnjacka och mina vårskor. Ge mig vår nu tack! Men iallafall så spenderade jag kvällen framför datorn och kollade på youtube istället för att plugga vilket jag skulle egentligen har gjort.

Idag stod klockan på halv åtta och jag kunde knappt ta mig ur sängen då jag inte fick så mycket sömn. Men jag tog mig upp och gick på en lektion på morgonen angående gymnasiearbete. Efter drog jag och Jerrymae hem till mig och pluggade samt åt lunch. Sen hade jag bara två lektioner innan jag åkte till Tuna Park med mamma där jag lyckades hitta några av saker som jag ska på lördag på våran skiva. Efter all shopping åt jag och mamma en liten middag på Tuna Park innan vi skildes åt. Just nu har jag tvättat bort mitt smink och ska sätta på ett avsnitt Paradise Hotel och sen sova. Hoppas ni har haft en bra onsdag, puss.

// Världens finaste mamma //

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2017

Hej på er! Gud vad denna dag har varit seg och jag har bara längtat efter att skolan skulle ta slut. Hade lektioner mellan halv nio till halv fyra med två timmar håltimmar. Lyckades även avklara min inre redovisning idag, som jag har längtat efter att bocka av. Efter skolan lämnade jag av jerrymae vid bussen innan jag åkte hem där jag handlade med mamma inför helgen. Därefter fixade jag mig och sen middag med mamma och pappa innan jag drog och hämtade upp Thova. Vi åkte till Flen för att spendera kvällen hos Emil. Just nu håller vi på att sitta och prata och kör lite spel. Så ser min kväll ut än så länge, ha en bra fredagskväll, puss.

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2017

Hej på er! hur mår ni? Jag mår för övrigt helt okej, det är bara några saker som går uppåt och neråt men annars är allt okej och rullar på. Idag var jag iallafall ledig från skolan då alla mina lektioner utgick på grund av valfri plats eller att lärare var borta. Dock ändrades det med idrotten som var min sista lektion och den blev av istället. Efter idrotten följde jag Olivia till tåget innan jag drog hem. Vi hade en så lång och skön pratstund, känns verkligen som man kan prata med henne utan att hon dömer eller så. Hon är en härlig tjej hon!

Iallafall så lyckades jag plugga lite innan idrotten med mitt gymnasiearbete, har fått bättre struktur och vet nu vad som behövs göras inför helgen. Det är ju fredag imorgon vilket innebär helg och ledighet för mig ett tag. Dock så måste jag plugga för det mesta, men ska försöka få en bioträff med mamma på lördag. Vi får se hur det hela blir och nu börjar det bli sent och jag känner mig så trött idag fast jag inte har gjort någonting. Men jag ska tvätta ansiktet och ta en snabb dusch och sen i sängen & kör ett avsnitt innan jag somnar, puss.

// Min nya favoritlåt, äääälskar den!! // Från prommisen hemåt //

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2017, TREDJE ÅRET - STUDENTEN

Hej på er! Det var ett tag sedan jag bloggade och jag sa ju även i det förra inlägget att jag skulle ta tag i bloggen. Men det gick så där. Skolan tar upp väldigt mycket tid av min vardag just nu med både inlämningar, redovisningar och prov samt även gymnasiearbete som ska vara helt klart om 3 veckor. Sen även att skolan tar mycket tid och energi så är jag så trött när jag kommer hem och lägger mig mest i sängen och håller på med datorn eller mobilen tills jag går och lägger mig. Men nog med ursäkter, vad har hänt sen sist då?

100 dagars fester har varit, jag var på två stycken och en var i Strängnäs och den andra i Eskilstuna. Båda var superbra och roliga. Känner verkligen hur man kommer sakna vissa människor när vi tar studenten i sommar. Sen har jag pluggat en massa och betat av massa plugg nästan varje vecka. Sen i helgen var det ju final i Melodifestivalen och då hade jag och Nicole en myskväll samt prata om allt som har hänt sen vi sist träffade. Hon är så underbar och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Sen har ju denna vecka gått halvvägs och jag har betat av ett prov och en redovisning och har även en redovisning på fredag som ska bli klar. Känns som att jag börjar få koll på allting igen men det är vad som har hänt sen sist. Ha en bra onsdagskväll, puss.

Likes

Comments