Postad i: VARDAG 2015

​Hej på er! Det är redan första advent och hela november har gått så himla fort, känner att hela året har gjort det! Det är bara en månad kvar av 2015, sen börjar nästa år och då har jag även gått klart halva tvåan dock har jag blandande känslor om det. Jag vet inte om jag gillar det eller inte, hm får grubbla på det ett tag känner jag. Okej tillbaka till huvudämnet vilket är helgen, så hur har helgen varit? Min helg startade med att jag åkte som vanligt hem till Flen på eftermiddagen dock direkt när jag kom hem så ringde Thova och sa att vi skulle åka till Västerås för att gå ut på krogen och då var det bara dags att fixa sig på cirka 40 minuter. Vi tog tåg till Eskilstuna där vi skulle möta Nalita men det blev lite småtjaffs mellan oss tjejer. Så det blev ändrat till att vi istället åkte till Katrineholm och gick ut på krogen där istället. Det var min första utgång och jag hade så roligt men fyf*n vad dyrt det är på krogen, en drink eller shot kan ju kosta upp mot 160-180. Helt sjukt men dom tjänar ju på det. Lördagen spenderades med att bara vara bakis och ligga i soffan och bara ta det lugnt. 

Idag är det iallafall första advent dock har vi inte firat det riktigt som vi brukar med en bra frukost och en massa julbak och julpyssel hela dagen som avslutas med en mysig söndagsmiddag hela familjen samlad. Vi åt dock en snabb frukost för att sedan gå ut och hamla för hästarna då det ska bli kallare igen. Efter det tog jag en snabb dusch och lunch vilket blev hemlagad risgryngröt, så gott och juligt enligt mig! Sen åkte jag upp med brosan till Strängnäs runt fyra, packad upp allt när jag kom fram och drog ner till affären för att handla inför veckan. Jag är själv hemma i lägenheten då Peggy kommer imorgon, kvällen lär väl spenderas framför en film och somna tidigt. Puss! 

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

// Idag kör vi på en väldigt stor och blandad throwback till olika tider från första året och det här året, men även några år tillbaka. Ibland blickar man tillbaka till vissa tider som man saknar nu lite extra, när man nu har tappat en del av motivation till skolan. Ha en bra torsdag, puss! //

1. Det här är på min systers student som kanske var för 2-3 år sen & gud vad fin min syster var måste jag bara säga! Jag hoppas verkligen att jag ser lika fin ut som henne på min student. Sen får man ju inte glömma brorsan som var väldigt stil i skjorta och fluga. En väldigt bra dag helt enkelt!

2. Jag och min hund för något år sen, åh vad jag saknar henne! Hon var verkligen världens bästa hund och även min första & egna hund. En hund kan faktiskt var ens bästa vän!

3. Jag och min syster på Gotland förra sommaren. Den här bilden är så fin på oss och jag bara saknar henne så mycket fast hon bara har varit borta några månader, men den 11:e december kommer hon hem till oss igen!

4. Jag och Ella i ettan. Den här bilden är våran första bild som vi tog tillsammans i ettan, som ni kan se så har vi förändras väldigt mycket sen ettan. Dock vet jag inte om vi har förändras till något bättre eller sämre, haha alltså i vårt utseende.

5. En bild på mig tagen bakifrån av Ella. Jag måste bara säga att jag saknar mitt hår där så himla mycket, jag älskade min längd och min ombre så mycket så jag funderar på att göra så igen nu till sommaren.

6. Jag på min första bajen match med såklart Ella. Det var så kul och galet på samma gång, såklart så vann ju Hammarby med 6 - 0. En riktigt rolig kväll.

7. Sista middagen i Grekland. Vi hade det så mysigt i Grekland, vi tjejer. Vi bara umgicks och kom varandra närmare på något sätt. Underbara Grekland.

8. Gröna lund med Nicole på hennes födelsedag. Jag vet inte hur många gånger vi åkte popexpress eller Insane den dagen eller kvällen. Vi gick även skrattkamaren cirka 4 gånger, haha.

9. En bild på Fanny från hennes student men även min brors student. Denna tjej har blivit till en extrasyter för mig även fast hon och min bror inte är tillsammans längre, så har hon och jag fortfarande kontakt. Vissa kan tycka det är konstigt men det tycker inte jag och min bror har inga problem med det här, så det är lugnt från båda sidorna.

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

​har det varit här i cirka två veckor! Men nu är jag iallafall tillbaka med en massa ny energi som ska lägga på bloggen. Så vad har hänt under dom här två veckorna jag har varit borta? Det har inte hänt som mycket utan jag har pluggat en massa, haft en tjejkväll med Moa, vår skola Europaskolan har haft öppet hus, jag har besökt min gamla skolan från nian. Det är iallafall några saker som har hänt under den tiden bloggen har legat på hyllan. Sen har jag även planerat mitt tjejmiddag som nu är på lördag då vi ska fira mig i förskott då jag är upptagen nästa helg med att gå ut på krogen för första gången. Det känns helt sjukt och det kommer det att göra, det kommer ta ett tag att vädja sig vid att kunna dricka lagligt och sen gå ut på krogen. Men jag känner mig inte alls som en artonåring utan som en som precis har fyllt 15. Men det kanske beror på att jag är omogen fortfarande på olika sätt. Annars då? Jag känner att det bara blir kallare och kallare & jag fryser mer och mer. Man känner nu verkligen hur det har gått från höst till vinter då man vill bara gömma sig under täcket hela dagen. 

Idag har det inte hänt så mycket utan hade två lektioner i skolan,  då hade jag även min samhällsredovisning som gick så där då jag var väldigt nervös. Efter lunchen så gick vi till ishallen där vi skulle ha skridskorsåkning som idrottslektion, det gick inte alls bra för mig om jag ska vara ärlig. Jag var som bambi på isen och kunde knappt hålla balansen. Sen efter lektionen gick jag en snabbis och handlade mat inför veckan. Sedan dess har jag bara kollat på 90210 som är så bra och det är förmodligen så jag kommer spendera min kväll med lite plugg vid sidan av. Puss! 

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2015

Helgen började med att jag åkte upp till Linköping runt sex i fredags och direkt när jag kom fram blev jag upplockad av Patricia. Vi kom till hennes mamma och jag packade upp & sedan åt vi middag. Resten av kvällen spenderade vi bara framför tv i soffan. Hela lördagsförmiddagen spenderades i sängen tills vi båda gick upp för att börja fixa oss inför middagen då vi firade Patricias mamma då hon fyllde igår. Jag och Patricia spenderade resten av kvällen på en lokalfest i Mjölby där jag var utklädd till vampyr och Patricia till Rödluvan. Det var mycket dans och skratt, en bra kväll helt enkelt. Igår så åkte jag dock hem tidigt på förmiddagen då jag mådde dåligt och var väldigt bakis. Resten av söndagen spenderas sedan i Strängnäs med plugg och tindra. Det var min helg iallafall. Hur var eran helg?

Likes

Comments