Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

Hej på er! Började dagen med en sen frukost och sen vart det på med bikini för att sola och bara njuta av vädret. Håller även på med att läsa klart sista boken i Fifthy shades.

Sedan vid fem började hela familjen att fixa sig med att duscha och byta om för att sen åka in mot Eskilstuna & äta middagen. Vi hade bokat på Tingsgården som ligger precis vid vattnet. Det var jättegod mat och mysigt att ha en familjemiddag.

Efter middagen bestämde vi oss för att ta en promenad vid vattnet för att njuta av den fina kvällen och jobba bort lite av middagen. Sen tog vi bilen hem och jag bytte om direkt till myskläder. Strax ska jag hoppa i säng och sova. Det var min dag iallafall, puss!

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

Hello! Dom här senaste dagarna har jag bara umgåtts med Nicole. Vi har mumsat på en massa godsaker, gått på morgonpromenader, spelat spel och till sist försök få lite färg på kroppen. Vi har bara njutit av dagarna och tagit vara på tiden som är kvar. Hon är verkligen den bästa vännen man kan ha!

Två gamla bilder på oss två❤️

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

Hej allihopa! Hade en jättemysig dag igår med Stina. Började med att klippa mig på eftermiddag och sen handlade vi lite saker till hemmet. När kom vi hem satte jag och Stina oss på min balkong med lite glass och flädersaft & prata om allt mellan himmel och jord. Vid åtta åkte Stina hem, jag och min familj åt sedan middag ute på verandan. Avslutade kvällen med ett parti Yasty. Så mysig dag! ❤️

Likes

Comments

Hallå! Så vad har hänt sen sist då? Jo det har hänt en massa saker och nu på slutet av sommarlovet har jag faktiskt haft mest kul och mest njutit av sommarlovet. Det har blivit augusti och börjar mer & mer närma sig till början av det nya skolåret. Jag har ätit god mat, umgås med mina vänner och festat lite för mycket vissa dagar. En perfekt sommar med tre saker: vänner, mat och lite för mycket alkohol.Har även försökt så mycket som möiligt umgåtts med min syster som snart åker tillbaka till USA.

Måndagen spenderades först med att jobbade lite åt pappa med ljudböckerna då jag är i stort behov att pengar, då jag inte få mitt studiepengar förän slutet av september. Efter jobbandet så tog jag tag i att städa mitt rum som såg ut som ett bombnedslag i början men ser mycket bättre ut efter litet städning. Senare på kvällen drog jag iväg och mötte upp Thova för att sedan gå på fest hos Sanna. Jag hade det riktig kul och mötte många gamla vänner från när jag gick i skolan i Flen, drog sedan hem från Sanna runt 3, Kom hem vid 4 och pratade en stund med Pelle & somnade sedan.

Sen igår besökte jag och min syster Jackie Stockholm för att fixa hennes tandställning, sen gick vi på Gröna Lund som bjöd på karuseller, skratt och pannkakor. En riktig systerdag eller vad man ska kalla det. Senare runt 4 - 5 så rörde vi oss hem till vår syster mickan för att äta middag där med pappa, hennes sambo och lilla Hugo. Det blev ugngrillad kyckling och ugnstekt potatis, så gott & vi alla vart propmätta. Runt 8 sa vi hejdå till dom och pappa & vi rörde oss hemåt mot Mellösa igen

Idag har dagen sedan bara rullat på med att jobba på både förmiddag och halva eftermiddagen, när man behöver pengar gäller det att jobba. Efter beställde vi hem pizza som vi åt ut på veradan och kolla på solnedgången, ska strax kolla på en film & sen är der bara att hoppa i säng. Puss!

Likes

Comments