Nu har bloggen ekat tom väldigt länge och det är för att många saker har nu hänt i min vardag som har satt krokben för mig att kunna ta upp datorn eller mobilen för att blogga. Den största saken är att min farmor har gått bort vilket var i lördags eftermiddag och det tog väldigt tungt på mig men även hela familjen som nu har varit riktigt nere och bara tagit det lugnt under dagarna. Men det här är första gången då jag verkligen förlorar någon som står mig nära så jag är fortfarande i chock och känner mig väldigt tom just nu. Så jag har valt att ta bloggen på mycket större allvar och så med inläggen. När jag inte har gjort någonting under dagen kan jag istället skriva om ett minne eller ett känsloinlägg som kan göra bloggen lite mer personlig. Vad säger ni om det? 

puss&kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2015

Hej! Igår spenderades dagen i huvudstaden med både min syster och min mamma. Vi åkte upp tidigt på eftermiddagen och när vi väl kom fram till Stockholm, skulle vi bestämma ett ställe att besöka under dagen vilket blev Fotografiska. Det var väldigt länge sen jag var där men det var så intressant att gå där. Men jag säger bara oj vilka fotografier det fanns och hur man kan ta en bild på ett objekt, sen att det kan bli så vacker! Bilder på några av fotografier som vi såg kommer i ett enskilt inlägg senare idag. Efter någon timme på Fotografiska begav vi oss in till stan för att lunch/tidig middag, vi satte oss ner på Ciao Ciao Grande. Sedan kom min pappa och hans jobbarkompisa Calle & åt med oss. När vi var klara tog vi bilen ut till Djurgården och tog en fika på Cafe Ekorren. Sen började vi röra oss hemåt då väder blev sämre och direkt när vi kom hem, hoppade jag i säng och somnade.

Likes

Comments

Postad i: VARDAG 2015, ANYTHING

Hej! Idag valde vi att åka till Mariefred för att besöka Gripsholms Slott som var helt otroligt och så stort & fint. Det kommer ett inlägg strax efter det här med en massa bilder på slottet och inuti slottet. Vi var på Gripsholm i cirka två - tre timmar och sen åkte vi till Strängnäs för att möta upp min bror efter hans jobb. Dock kom vi för tidigt till Strängnäs så vi satte oss och vänta på Riva som låg precis vid hamnen. Vi åt sedan middag på Thai Garden som var väldigt gott och efter det åkte vi hem. Ska strax gå och lägga mig då jag är helt slut, så godnatt!

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

Hej! Igår blev det andra planer för mig och min familj. Det blev inget plock i skogen för att vi var alldeles för trötta för det så istället blev det plock och gör iordning inomhus. Mamma slipade golv då vi håller på att göra om våra rum såsom byta tapeter, slipa om golvet och måla lite. Jag och syster klädde om våra köksstolar till fårskinn så nu är dom jättemysiga och bekväma. Pappa och jag fick även sen göra klart våran flädersaft och marmelad, som var super god. Vi plockade även mer fläder för att göra ännu mer flädersaft och marmelad. Till kvällen åt vi hämtmat vilket blev Thai och sen myste vi ner oss i soffan framför en film hela familjen Anneroth.

Idag blir planerna att kanske åka och utforska Mariefred under eftermiddagen och sen äta middag där hela familjen. Annars kommer dagen rulla på med mer fix hemma med att slipa golv och lister. Men nu ska jag städa bort frukosten, hörs!

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

Godmorgon, jag kan börja med att berätta om gårdagen som började med att jag, mamma och jackie åkte till Sparreholm för att ta en fika & kolla på affären Fabriken. Fick med mig hem några nya lakan till lägenheten i Strängnäs. På vägen hem tog vi en liten omväg och åkte förbi min och min systers gamla skola Sigridslund som ligger ute i skogen nära Forsa. Den är ju nerstängd nu men den var jättemysigt att se den igen då jag inte har sett den på flera år. Jag tror att jag gick där när jag var runt 10 år. Vi stannade till i Flen och handlade lite snabbt. Vi kom och tog en liten kvällspromenad hela familjen utom min bror och vi fann svampar, blåbär och smultron som vi ska plocka idag. 

Senare på kvällen så åkte jag och min syster in till Katrineholm för att kolla på Jurassic World 3D på bio. Den var väldigt bra och den hade med sig lite av dom gamla filmerna i sig. Vi kom runt halv tolv och gick & la oss direkt. Idag ska vi som sagt plocka smultron, blåbär och förhoppningsvis mycket mer svampar. Dock är det så att jag inte äter något av det här men jag gillar plocka det. Jag tycker det är mysigt och kul att gå i skogen med familjen och alla våra hundar. Men nu måste jag byta om, hörs senare!

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

I onsdags var jag på brunch i Kvicksund som Josefine och Filippa hade anordnat. Det var jättetrevligt att träffa en massa nya personer. Det var jättemysigt och maten var helt otroligt god! Tack Josefine och Filippa för att jag fick komma.

Likes

Comments