Postad i: ANYTHING

Tja bloggisen! Igår så provade jag Ciao Ciao's pizza och den var otroligt god & helt perfekt, inte tjock och inte för tunn utan helt perfekt. 

Vid halv 9 hade vi ätit klart  och begav oss hem för att kolla på matchen, jag kollade dock inte på matchen (är inte fan av fotboll) utan låg och kollade på pewdiepie i sängen. Somnade runt halv tolv & vaknade sedan vid sju i morse av min syster som fixa sig för hon skulle iväg till ambassaden och fixa några saker inför USA som hon åker till i augusti. Jag låg bara hemma hos min farmor halva förmiddag och latade mig lite extra. Vid 11 var dom klar och så hämtade dom  upp mig &vi åkte hem direkt egentilgen skulle jag ha gått till Rapide Brownbar och fixat mina ögonbryn,men dom hade ingen tid så bokade en till på fredag.

Ikväll händer det inget så mycket;men vi ska grilla med min brors flickvän fanny och sen bara kolla på nån bra film.

hörs!

(bildbrist)


Likes

Comments

Postad i: ANYTHING


Jag klarar verkligen inte av att ha korta och fula vanliga naglar, jag vill ha långa och fina ljusa och smått glittriga naglar. Så jag sa till mamma att fixa en tid så snart som möligt hos min mammas kompis Madde. Som tur hade Madde tid idag vid halv tio och då drog jag och mamma dit för att fixa dom. Resultatet blev otroligt bra och jag älskar dom.Mina förra naglar som jag gjorde för nån månad sen gjorde jag i Eskilstuna hos nån nagelstudio vid en gränd. Idag fick jag iallafall redan på att dom som jobbar där använder ett medel till naglarna som är cancerframkallande så jag kommer aldrig gå tillbaka dit igen. Det må va billigt men jag vill leva hela mitt liv, tack.

Annars då? Det funkar bra och jag är klart med mitt sommarjobb & nu ska jag bara njuta av att vara ledig. Under veckan ska vi kolla på en lägenhet i Strängnäs då jag och min bror flyttar dit efter sommaren. Men idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av solen som kanske stannar hela veckan ut, vem vet ;)
Hörs imorgon, puss!

Likes

Comments