Postad i: ANYTHING

Fredag igen då vilket betyder att det äntligen är helg! Imorse åkte jag bara in till skolan för att hämta några läxor sen drog jag hem. Senare vid tolv drog jag,mamma,min och syster till gymmet , jag körde ett hårt pass.

Efter det mötte jag upp Sabbie och så gick vi lite på stan och tog sen en lunch. Vid halv fem drog vi alla på bio Noah och den var asbra. Nu avrunda jag kvällen med en mysig film med Sabina.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

Hade en underbar dag igår i Stockholm med massa spring i olika affärer. Vi kollade i Monroe, Chic , Gant osv. Men vi hittade ingen klänning men jag har bestämt mig för att köpa en enkel klänning som man kan använda flera gånger. Det var iallafall gårdagen men jag kanske slänger upp ett inlägg senare.

Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

Hej bloggen!
Förlåt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna! Det har inte hänt så mycket förutom jag har träffat massa underbara personer och pratar om allt mellan himmel och jord med dom.

Idag var planerna att jag skulle dra till gymmet och sen bara jobba hela dagen fram tills att thova skulle komma över och ha en tjejkväll med mig. Men morgonens planer ändras och kvart i nio imorse väcktes jag av min syster som fråga om jag vill följa med till Stockholm (min hemstad) och leta efter en balklänning och bara kolla runt i affärerna

Självklart sa jag ja till henne och började snabbt fixa mig och just nu sitter jag på tåget mot hemstaden. Men kvällens planer är inte ändrade och det blir en mysig kväll med thova och massa tjejsnack.
/ denise


Likes

Comments

Postad i: ANYTHING

så skönt att det äntligen är lov & och som om jag har längtat efter det!

igår så drog jag efter skolan till gymmet och gick 20minuter på bandet innan Jasmine kom och så kör det vi några magmaskiner. Sen vid fyra så gick vi på yogapass & det var så skönt. Efter gymmet tog jag bussen ut mot Tuna Park för att möta upp mamma och pappa för att handla mat. Vi kom hem sen vid halv sju. 

Då la jag mig direkt i sängen och kollade på film, snackade i telefon och smsa med kompisar. Jag somnade sedan vid halv 12 eller 12. Sen idag vaknade jag vid tjugo över åtta och idag är dagen planerad med att träffa kompisar och bara njuta över att ha lov!

// denise


 Likes

Comments