Ibland kan man verkligen beskriva med bilder hur man exakt mår och hur man även vill må. Att man vill vara stark och lycklig samt se livets ljusa sidor. Man kan även känna att man drömmer sig bort till varmare och ljusare stunder. Man kan även förklara vad man saknar i livet eller vad man så gärna vill ha men något man inte kan få. Jag känner lycka, starkhet och saknad efter någon just nu.

Likes

Comments

Första veckan avklarade nu och den avslutades med att jag och några vänner firade Pato (Patricia) som fyllde 19 år igår. Vi hade middag hemma hos Pamela då vi åt Tacos till huvudrätt och tårta till efterrätt. Sen spelade vi även Med Andra Ord och öppnade presenter. Vi alla hade bara en mysig och rolig kväll tillsammans. Dessa personer är så underbara, vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dom efter studenten. Iallafall så skjusade jag hem Jerrymae runt halv tolv och sen åkte jag hem till Flen där jag somnade på direkten.

Idag kommer kvällen spenderas i soffan och bara ta det lugnt efter den hektiska veckan som varit. Behöver verkligen ta igen lite sömn. Så mys i soffan passar perfekt denna lördag! ha en underbar och mysig lördag, puss.

Likes

Comments

I dagens kalla och gråa dagar behövs det lite inspiration som kan få oss på andra tankar. Få oss att drömma bort lite i vardagen. puss.

Likes

Comments

Ibland blir det verkligen inte så man tror och att allt kan förändras väldigt snabbt i ett ögonblick. Det är precis det som hände med våra nyårsplaner. Vi hade sen i somras börjat planera våran resa under nyår och 27 december kom äntligen dagen då hela min familj skulle åka till varma och underbara Kap Verde. Men efter en flygplansresa på 6 timmar mellanlandade vi på Teneriffa och fick veta att det var sandstorm på Kap verde, och vi kunde inte under några omständigheter tas oss dit till Kap Verde under hela dagen. 200 personer var det flyget som skulle vidare men istället...

Så vi fick ta ett flyg till Las Palmas där vi skulle få övernatta och förhoppningvis så skulle vi dagen efter åka vidare till Kap Verde. Men dagen efter kom och det var fortfarande sandstorm på Kap verde så vi fick istället sätta oss på en buss till flygplatsen och ta flyget tillbaka till Stockholm från Las Palmas. Vi fick även reda på att TUI som vi hade flugit med, hade redan vetat att det var sandstorm sen den 25 december men dom hade ändå låtit oss flyga iväg. Man blir verkligen besviken när man får höra sånt och man undrar hur dom ens kan göra så. Förstöra en nyårssemester för 200 personer puls flera.

Men det blev bara att åka hem till Mellösa igen när vi kom tillbaka till Sverige. Men min familj vägrade vara hemma under nyår så vi bokade istället en resa till Dubai på cirka 5 dagar som var helt underbar. Vi hade en underbar resa med sol, bad, tennis på kvällarna och en underbar nyår och middag vid stranden. En resa som jag gärna gör om. Men vår nyår ändras från en kaos resa till en underbar resa.

Likes

Comments

Nytt år och ny jag, det är väl något som alla eller iallafall dom flesta personer säger i början av ett nytt år. Man ska planera om sitt liv helt till att börja träna varje dag, man ska fokusera och plugga varje dag när det gäller skolan, man ska ha en ny och fräsch still osv. Sen så kommer även dom här jobbiga och krävande nyårslöfterna som nog aldrig hålls iallafall inte för mig. Löfterna ger mig onödig stress och press. Frågan man ställer sig, behöver jag verkligen denna extra stressen som det här ger mig? Svaret är självklart, NEJ! Det behöver du verkligen inte.

Istället för att sätta upp en massa löften eller krav som man ska klara innan det kommande året är slut. Man kan istället se till att skapa små förändringar i vardagen som leder till större förändringar som småningom kanske göra att ett större mål uppfylls utan att man behöver någon tidsram.

Man kan börja med att röra mer på sig, ta en promenad efter skolan eller jobbet istället för att direkt skaffa gymkort och börja gå till gymmet varje dag. Istället för att börja plugga jättemycket, så kan man istället öka till att man kanske ser till att man har vissa dagar i veckan där man pluggar en halvtimme extra. För att om man annars hoppar direkt in i dessa löften och krav så kommer man att ta motivationen och orken till det efter ett par dagar och man faller tillbaka i gamla spår.

Vissa saker i livet tar tid och man få bygga upp dom i en viss sorts takt som passar en utan att stressa. Allt tar sin tid, man måste bara stanna upp och andas ut och sluta stressa. Det är en förändring som ske för mig, att sluta stressa och pressa mig till saker som tar tid och bara låt dom komma till mig i en egen takt. Det är värt ett försök!

Bilder tagna från WeHeartIt

  • TANKAR

Likes

Comments

JULI

Julimånad startade med en riktig sommafest hos Clara, hade det superroligt och någonting som jag gärna skulle vilja göra om. Gick på bio med Nicole och kollade på världen underbart film Me Before You. Min nära vän Moa fyllde 18 år! Jag fick äntligen en ny dator som har hjälpt mig så mycket i vardagen. Jag och min familj åkte till Köpenhamn och spenderade några dagar där. En underbar resa. Det blev 18 årsfest för Moa som var jätterolig och galen.


AUGUSTI

Augusti startade med att mina syskon åkte till USA och jag började även skolan. Sen kom även Insparksveckn och Insparksfesten var lite för galen. Jag och Peggy började komma in i rutinerna igen och börja planera inför ett sista år tillsammans.

SEPTEMBER

Skolan rullade på och det var underbart väder. Min barndomsvän fyllde 18 år och det firade stort senare i månaden. Vi hade mössutprovning på skolan vilket fick en att längta efter skolan lite extra.. Peggy fyllde 18 år och vi firade henne med glass och pizza. Vi hade bildningsdag med skolan i Stockholm som var intressant och rolig. Jag och Pappa åkte på Bokmässa i Göteborg och hade en jättetrevlig helg.

OKTOBER

Oktober månad kom och det gjorde vi gick mot mörkare och mer stressade tider. Strängnäs Marknad kom även och jag och jerrymae köpte lite väl mycket onyttigt då. Jag började även med att ta min första körlektioner inför körkortet. Hela oktober var full av att ha körlektioner och övningsköra hemma. Min nära vän Josefine fyllde 18 år! Jag och Jerrymae var med och hjälpte till på gymnasiemässan. Jerran fyllde 18 år vilket var helt sjukt och vi firade henne med en tacokväll hemma hos mig.

NOVEMBER

Den näst sista månaden på året kom och den gjorde även olivias 18 årsdag! Sen så skedde det som jag aldrig trodde skulle ske, jag tog äntligen körkortet och en stor sten fall från mina axlar och jag kunde andas ut och få den friheten jag längtade efter. Sen kom även min 19 årsdag som var helt otrolig och galen. Jag har verkligen underbara vänner.

DECEMBER

Den sista månaden på 2016 och detta år gick verkligen snabbt som man hann knappt med. Det kom äntligen snö till Sverige och det började kännas som att det var äntligen vinter. Spenderade verkligen en mysig helg med jerran i eskilstuna med god mat och shopping. Sen kom den efterlängtade dagen: Abiturienten som var helt underbar och såklart galen. Hade en underbar kväll med mina bästa vänner och är så tacksam för att jag har fått lära känna dom. Detta var min 2016 och nu taggar vi igång till 2017!

TACK 2016 FÖR EN UNDERBART OCH GALET ÅR!!

Likes

Comments

JANUARI

I början av 2016 så hade jag väldigt lite motivation till skolan och jag kände bara att allt var jobbigt. En nära vän till mig Pato hade födelsedagsfest som var så rolig och vi tjejer kom närmare varandra. Jag och mamma gick även på flera föreläsningar om dyselexi och jag fick mer förståelse till allt. Det var helt enkelt en bra början på året.

FEBRUARI

Månaden startade med två hemmafester med Thova som var superroliga och trevliga. Senare i februari så hade Pamela middag hemma hos henne som var jättemysig och trevlig. Saknar verkligen våra tjejmiddagar just nu, dom är så mysiga och gör en så glad.

Mars

Marsmånad var riktigt bra och den började med att firade pappa med middag i Strägnäs med nästan hela familjen. Sen hade även Oliva en tjejmiddag hemma hos henne med kladdkaka, minipizzor och singstar, en riktig mysig kväll. Ella B fyllde år och vi pyntade hennes skåp riktigt mycket. Det blev firade på Wallmans med middag och sen utgång på Cafe opera för att min bror hade fyllt 20 år! Det blev påsk och Ella B hade också sin födelsedagsmiddag med både god mat och trevligt sällskap.

APRIL

April var en väldigt stressad månad och jag hann inte med mycket och hade mycket på tankarna och var nära på att gå in i väggen. Men jag omringade mig med bra personer som gjorde att jag mådde bättre, Jag hade många utgångar med Naltia i Stockholm som var både bra och dåliga. Två av mina nära vänner fyllde år, både Madde och Ella C. Europaskolan hade sin match emot Thomas.

MAJ

Vi hade mycket besök från släkten under den här månaden, både min syster och hennes man och mina kusiner var nere och hälsade på hos oss. Jag och Jasmine gick på VB festen som min brors kompis hade som var superrolig och spännande. Sommarvärmen började komma till Sverige också och vi njöt.

JUNI

Jag fick äntligen sommarlov och direkt efter skolavslutning tog jag tåget upp till Stockholm för att uppleva summerburst som var helt otroligt. Den bästa upplevelsen för mig den sommaren. Och även med två av mina bästa vänner. Vi firade Ella C och Jesper hemma hos Ella B. Min syster Mikalea gifte sig och hade ett underbart och fint bröllop. Jasmine fyllde 18 år och det blev så klart firade hemma hos henne och jag hade en underbar kväll och dag. Det blev midsommar firande med familjen.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett bra tag sen jag skrev här och det varit på grund av flera olika anledningar som jag inte kommer ta upp men iallafall så kommer det komma upp flera olika inlägg dom kommande dagarna. Ett inlägg om nyår och vår kaos resa, ett 2016 resumé och ett inlägg om tankar kring detta kommande år men nu över till min jul.

I år så spenderade vi julen helt själva hemma här i Mellösa med Julbord, Julgodis, julklappar och såklart Kalle Anka. Man kan ju aldrig bli för gamla för det och det är ju en stor tradition hos dom flesta. Efter all friande på julafton så valde vi att gå och lägga oss tidigt och förbereda oss för Juldagden

Juldagen spenderades med mina kusiner och min syster puls hennes man och såklart lilla Hugo. Vi hade återigen ett stort julbord, julkllappsöppningen och spel på kvällen vilket blev Risk.. Dock så var jag inte med då det alltid blir så himla allvarlig och alla blir osams osv. Kvällen avslutades sedan med filmmys i soffan och vi alla gick och la oss lite försent.

Men sammanfattningsvis så hade jag en underbar julafton och juldag med både nära och kära. Julen kan verkligen vara mysig och underbar, alla samlas tillsammans och är glada och tar hand om varandra. Julen är någon min favorithögtid, puss.

Likes

Comments

En underbar och rolig kväll hade jag i tisdags med några av mina bästa och närmsta vänner. Hade så kul och roligt, blev en riktigt sen kväll men det var det värt. Bara ett halvår kvar nu till studneten och tiden går så himla fot att man knappt hinner allt som händer. Det gäller att bara njuta nu så länge det varar! puss.

Här kommer bilder från denna underbara kväll och dag!

Likes

Comments

Har haft en så bra och mysig helg nu, en helg som måste göras om. En helg startade med att jag hade två lektioner på fredagen och sen åkte jag hem till Flen där jag stannade hela fredagen. På lördagen var det fullt med snö på vägarna men det var mysig och jag plockade upp Jerran på väg in till Strängnäs där vi först gjorde ett kort besök på julmarknaden. Därefter åkte vi sedan in till Eskilstuna för att försöka hitta en abiturientklänning till mig vilket gick superbra och den är så fin! Det är bara två dagar kvar till abiturienten och såklart ska jag var ute sista minuten som jag alltid är. Efter shoppnig åt vi en snabb lunch på Tuna Park och därefter bestämde vi oss för att köpa glass på Burger King innan vi åkte. Sen hände något oväntat killen i luckan sa att han kunde bjuda oss och han var även bror till en av mina före detta haff, men tror inte han kände igen mig. Men men kul var det och det sparade oss på lite pengar iallafall. Därefter åkte vi tillbaka till Strängnäs, gjorde tacos och kollade på SKAM. En sjukt bra serie rekomenderar den verkligen. Resten av denna söndagskvällen kommer spendera med skrivande på min psykologi uppsats, ​pus

Likes

Comments