Header
View tracker

Jag är dålig på det här! :) hah
Torsdag till fredag sov Becca här. Vi åt tacos, mamma va här på kaffe och på fredagen var vi iväg till folkparken i en fruktansvärd värme.

Igår så myste bara jag och alina medans de regnade ute. Målade lite och lekte. Sen gick till ett dagis och lekte i deras lekpark och sen hem o hade lördagsmys!

Idag blir de ungefär samma som igår, för imorgon ska hon till sin pappa ❤️
Hon är riktigt mammig, så ibland undrar jg om hon känner på sig när hon ska dit.
Nu ska vi mysa framför tvn tills de är dags att sova middag, sen tar vi tag i dagen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godfika såhär en torsdag i all ära 😍

Likes

Comments

View tracker

Jag hade tur imorse. Sovmorgon till hela klockan 10!!! Och då somnade ändå Alina kl 19 igår 😅 kan absolut inte klaga!!

Vädret är skit idag rent ut sagt, regn regn regn.. Så vi har bara myst på förmiddagen och nu sover hon. Sen ska vi rita lite, jag måste byta sängkläder och dammsuga. Så blir en väldigt lugn hemmadag ❤️

Likes

Comments

Klockan är strax över 2 nu, och jag är fortfarande vaken. Om jag ska börja må bättre är ju en stor bidragande faktor att faktiskt sova på nätterna. Har legat och vridit och vänt mig i 2 timmar nu och är fortfarande vaken..

Finns det ens något som är värre än att inte kunna sova? Som tur är brukar jag få någon oanad kraft att orka busa med Alina trots få timmars sömn. ❤️
Låter ogärna mina psykiska problem gå ut över henne. Så hon får fortfarande se mig som glada, roliga och busiga mamma! :)

Nu ska jag upp och dricka lite vatten, sen försöker vi igen.

Likes

Comments

alina och jag gick iväg till en lekpark förut, och hon fick leka av sig! Så kul att se henne leka med andra barn och se hur vänliga småbarn är! Hon hälsar på alla mqn går förbi och är så trevlig. Jag gissar på att de flesta barn är så, men vad händer sen?

Nu ligger jag i soffan och mår illa, har mensvärk och är helt slut. Har stängt av helt, och borde egentligen svara på de folk skriver. Men just nu, så orkar jag inte. Orkar inte prata med någon alls. Utan bara stänger av. De blir ofta så, på dagarna lägger jag all energi och glädje till alina, och på kvällarna orkar jag istället ingenting.

Så ska nog gå och lägga mig snart, försöka sova och hoppas på att jag är piggare och definitivt gladare imorgon.

​förlåt alla mina fina vänner och inte vänner, som bryr sig - som inte bryr sig. Men just nu orkar jag inte. Orkar inte lägga på mig fler tyngder på mina axlar, orkar inte lyssna. Jag vill bara få va. 

Likes

Comments

ställde klockan imorse och tänkte att jag skulle hinna äta frukost o dricka kaffe i lugn o ro innan Alina kom hem. Men försov mig! Så blev frukost medans fröken åt (eller inte åt) lunch.

Så nu har vi röjt lite i hennes rum, då hittade jag alla dopkort som vi fick på hennes dop! Vill spara alla dessa! Men vet inte vart jag ska ha dom. Känns segt att bara kasta in i ett skåp :(


​nu ska jag iallafall dricka upp mitt kaffe, sen ska vi väll ta oss till någon lekpark o busa av oss :) eller henne. Haha!

Likes

Comments

La ifrån mig telefon förut, tappade upp ett skumbad och tände ljus, satte igång lugn musik o bara tog de lugnt!
Rakade benen, filade fötterna.. amen ni vet :) allt. haha!
Efter badet så smörjde jag in mig med BUS, ansiktsmask (eller peel of) fixat naglarna.. Har bara tagit hand om mig själv kort sagt!

Så efter en storstädning och en lite hemmaspakväll så känns det helt okej att strax gå och lägga sig :)
Hoppas bara jag kan somna skapligare ikväll än vad jag gjorde igår. För imorgon kommer som sagt Alina hem , och då vill jag gärna ha ork!

Mötts av massor utav positiva reaktioner om mitt inlägg tidigare. Folk jag knappt pratat med, och knappt känner har verkligen stöttat och sagt att de finns där för mig, att jag gärna får prata med dom om jag skulle behöva prata av mig. Fler främlingar än "nära" vänner har pratat med mig. Vilket är skönt, samtidigt som det är skrämmande att se vilka som verkligen är ens riktiga vänner.

Likes

Comments

Har fixat och styrt med alla papper nu på dagen, och påvägen hem passade jag på att handla hem lite mat.
Såfort jag kom hem så började jag storstäda. Så nu har jag dammat, dammsugit, skurat, sorterat, diskat och vädrat! Så sitter och avnjuter en kopp kaffe nu innan jag ska iväg och panta. Haaatar att ha pant hemma. haha!

Nu är det i alla fall rent och fint hemma, passar ofta på att storstäda ordentligt när Alina inte är hemma. Enklast så, och inget barn som springer på golvet precis där man skurat ;)


Och vet ni.... Mina däck till barnvagnen har gått sönder. Ena ventilen åker in i ett däck, och luften är helt slut. Och i och med att ventilen åker in - så kan jag inte pumpa de. Lite låst, och när man redan lever lite på gränsen ekonomiskt var de här det absolut sista jag behövde just nu! Blä.

Likes

Comments

Somnade klockan 5 inatt, låg bara och vred och vände hela natten. Lite ångest över att ha publicerat inlägget igår/inatt. Men samtidigt tycker jag att det är viktigt att vara öppen med sånt. Att må dåligt psykiskt är ingen tabu, och absolut inget man ska behöva hålla tyst om. Därför väljer jag att ha det kvar. Det gynnar bara mig att låta fler veta, för på så sätt kanske fler har förståelse när jag är grinig, trött, arg och varför jag kan svänga i humöret.

Ställde klockan på 12 idag, bara för jag inte kunde somna. Så hoppas jag kan somna lättare ikväll!
Imorgon kommer Alina hem igen <3 äntligen!
Så idag ska jag iväg och lämna in lite papper, sen måste jag storstäda. Jag gjorde aldrig det igår, och de behövs!!
Är vanligtvis väldigt pedant. Men när jag inte mått helt 100 så har jag liksom undvikt det, eller aldrig tagit mig ork till de. Så nu ska de banne mig göras. Och ikväll ska jag försöka koppla av i ett bad. Det är ofta ganska stärkande!

Likes

Comments

Det senaste veckorna har jag mått så fruktansvärt dåligt psykiskt. Det händer negativa saker kring mig hela tiden, och det kommer bara nya saker hela tiden. Och varje gång tänker jag, att nu kan det fan inte bli sämre -men så blir det de i alla fall.
Jag skrattar ju, ler och låter glad åt andra - men jag mår fasen inte bra. Jag har blivit så van vid att dölja när jag mår dåligt att folk oftast inte vet om det fören jag säger det rakt ut. Och det är väldigt sällan jag säger "jag mår inte bra".

Just nu känner jag bara, och det här är så hemskt att behöva skriva. Ingen ska behöva skriva såhär.
Men hade jag inte haft Alina, hade jag inte orkat eller ens velat leva.
Nej, jag är inte självmordsbenägen som många kommer börja tänka nu. Och nej, jag skadar mig inte på något vis som jag gjort förr.Jag mår bara fruktansvärt dåligt psykiskt just nu. Och Alina är den enda jag har kvar att leva och kämpa för. Den som får mig glad och den som får mig att vilja just leva.

Har länge tänkt att jag kanske skulle behöva gå och prata med någon. Men har testat det där med psykologer och kuratorer förr. Och det är verkligen inte min grej. Tycker det är svårt att öppna upp sig för en främmande person, och har även svårt att öppna upp mig helt för personer som är nära mig också. Och ibland får jag såna här svackor när jag mår dåligt, men riktigt såhär dåligt har jag inte mått på många år..

Usch, vet inte ens vart jag vill komma med det här inlägget. Ibland är det bara skönt att få skriva saker, som man kanske inte vågar säga till folk rakt ut.

Och nej, jag söker inte någon som helst sympati. Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig. Jag vill att ni ska förstå. Det är två helt olika saker.

Likes

Comments