Imorse när vi vaknade så myste vi hela morgonen framför en film innan vi for iväg på skridskokul så Sixten stod på ett par skrillor för första gången idag, dock så började lektionen kl 10 och Sixten likt som dom andra barnen började prova en kvart innan ca, då Sixten tyvärr fått mitt tålamod så var han klart prick kl 10 när allt skulle köra igång. Han åkte med andra ord en kvart ungefär sen var han klar att åka hem. Men men han provade och han säger att han ska vara med fler gånger för det var kul:) nästa gång får vi se till att han kommer ut på isen när lektionen börjar helt enkelt :)

Efter det åkte vi hem åt lunch och vilade lite innan vi for iväg och kollade när mina bröder spelade bandymatch, eller jag kollade Sixten hittade ju en snöhög och kompisar:)

Nu på kvällen frågade jag om Sixten ville ha chips och popcorn som lördagsmys men näee han skulle promt ha blodpudding istället så så fick det bli. Nu sover lillkillen och jag ska se på film innan läggdags.

Godnatt 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gör ett första blogg inlägg nu bättre sent än aldrig.

Jag och Sixten är aldrig sjuka men nu senaste tiden har d vart mycket sjukdomar. Först magsjuka sen fick vi vara friska ca 2 veckor o nu feber och hosta. Får hoppas att när detta går över att vi får vara friska en längre tid :)

Ge gärna förslag på vad jag ska skriva om som ni vill läsa osv:) slänger in en bild på Sixten från senaste dagisfotona jag beställde igår 😍

Nu försöka sova godnatt !😘

Likes

Comments