Jag är nu påväg hem från en riktigt rolig helg i Varberg! Igår åkte vi från Kungsbacka rätt tidigt för att samåka med hela gänget till stugan. Väl där så umgicks vi massvis och hade super roligt!

Efter en stund startade killarna grillen och vi tjejer satte oss och sminkade varann och fixade våra hår, så mysigt! Sedan käkade vi alla tillsammans, körde några lekar och hade hur mysigt som helst innan det blev dags att hoppa in i våra taxis och åka till societeten i Varberg. Det var riktigt gott drag och vi hade en otroligt trevlig kväll!

Jag bestämde mig för att dricka så mycket alkohol igår då jag verkligen inte kände för det, så för min del blev det en rätt nykter utgång med endast en smirnoff ice och en drink. Vi kom inte alls hem sent igår då kvällen började tidigt. Helt perfekt!

Jag och mitt hjärta \\\\\ fina @duvetmarie och jag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla goa! Jag har problem med vloggarna hela tiden, förstår verkligen inte vad problemet är med dem?? Måste lösa det.

Hur som helst så ska jag på tisdag klockan 11:00 till frisören! Det är ett samarbete med en tjej som på instagram heter hairbyrebecka, och hon gör MAGI med hår!! Är så himla imponerad. Jag ska vlogga när jag är där så ni får se hur håret blir, tänker inte avslöja något än ;))

Här är lite bilder på bara några av hennes många fantastiska verk

Likes

Comments

Tja! Idag har det vart fullspäckat, jag gick upp rätt tidigt imorse och åkte sedan till @duvetmarie för att göra fransar i utbyte mot att hon fick en & en halv timmes massage utav mig. Så himla mysigt! Jag har även vloggat allt på nytt idag så en vlogg upp imorgon istället för idag, förlåt !!

Nu sitter jag & Tim på konserthuset iallafall och väntar på Tommy Nilsson som alldeles strax ska träda på scen.

Ttyl! XOXO ❤

Kommit rätt långt på redigeringen woopwoop🙌🏻

Likes

Comments

Igår filmade jag heeeela dagen till vloggen och ALLT försvann när jag skulle redigera vloggen. Så irriterande verkligen. Jag får helt enkelt göra en ny vlogg idag och filma osv.

Det var även anledningen till att jag knappt bloggade, jag filmade så himla mycket. Menmen, ny dag och nya tag! Kram ❤

Likes

Comments

Vad skulle du aldrig

Äta? Aphjärna
Dricka? Vuxenvälling
Skoja om? Ras, sjukdomar eller sexualitet
Hakroppen? Blodiglar
Vilja uppleva? Att förlora någon nära
Kunna arbeta med? Prostitution
Säga nej till? Resa
Googla? Trypofobiska bilder (typ hål i huden, tänder i gommen osv)
Göra offentligt? Kissa
Blogga om? Saker som kan ses som otroligt kränkande

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? Smink haha, det ska inte ens ligga där?
Under din säng? Kuddar som ramlar ner när jag sover haha..
I din jackficka? Kvitton
Bakom din kylskåpsdörr? Bakom? Fattar ej
Vid sidan av ditt handfat? Min dagcreme
Högst upp i din bokhylla? En hemlig bok med kontanter i
Längst ner i din tvättkorg? Smutstvätt? Haha
Framför näsan på dig? Min mobil
I dina tankar? Min fina pojkvän

Likes

Comments

Äntligen är resan bestämd! Jag, Josephine, Lisa och Victoria ska den 30:de juli åka till Santorini i Grekland! Är så himla taggad. Anledningen till att vi valt just Santorini är för att vi alla kände att vi inte ville åka på en festresa. Det känns skönt, att bara få komma bort mitt i sommaren för att slappna av och umgås med sina väninnor. Det kommer liksom ändå att vara så mycket krökande hemma i Sverige hela sommaren så det känns faktiskt perfekt med en lugn utomlandsresa med mina fina tjejer! Tagga till tusen!


Likes

Comments

Blir så taggad på sommaren när jag hör denna låt! Den är så himla härlig!

Likes

Comments

* Jag älskar citron med salt på! Istället för chips och godis till fredagsmys händer det ofta att jag manglar citronskivor med salt på och äter upp det, så dåligt för emaljen - men ack så gott!

* Jag älskar tivolin. Haha det kanske alla gör, men jag blir verkligen som ett barn på julafton när jag är på tivolin. Det är det absolut bästa jag vet, jag mår så himla bra när jag är på nöjesparker, tivolin och dylikt.

* Mitt favoritminne är med 100% säkerhet när jag var i Paris med mamma och lillebror hösten år 2014. Vi hade det så underbart.

* Jag har aldrig var så mycket för smink. Jag går oftast osminkad och obrydd. Ibland kan det såklart vara najs att sminka på sig litegrann inför skolan ifall man sovit riktigt dåligt och har lite mörka ringar under ögonen! Men annars inte

* Jag har ett stort ärr på låret som jag fick när jag var liten. Jag fick det ärret när jag sprang i en liten godisaffär och sprang rakt in i kanten på en sådan låda som lösgodis ligger i.
Tänk er att lådan var i plast och det skar ett sådant djupt sår att man såg hela vägen in till muskelfästet vilket gör att jag idag har ett stort ärr där! Aj!!!


* Jag älskar väldigt djupt. När jag väljer att vara med en kille så finns det ingen annan för mig, jag är super passionerad och överdrivet romantisk. Det är dock svårt att få mig på fall, men har man lyckats - då har man gjort rätt! Jag har haft två seriösa relationer tidigare, en som inte alls slutade bra och en som slutade superbra. Men när jag och de tidigare killarna gjort slut så har aldrig jag eller dem blivit sårade, vilket är skönt.

* Jag ser seriöst en framtid med min pojkvän Tim. Jag har aldrig riktigt vart så säker på en kille som jag är på Tim. Allting bara liksom klickar. Trots att vi har våra tjafs så är det liksom aldrig på det viset att vi kränker varandra eller säger elaka saker. Vi har småtjafs då och då men aldrig på det sättet som jag vet att många har.

* Jag älskar att pyssla om min pojkvän- göra frukost & middagar åt honom, bädda sängen, massera eller klia, stryka över ryggen, peppa, säga att jag älskar honom ofta - och vad jag älskar med honom, osv. Jag mår själv så bra av det!

Likes

Comments