Jag längtar verkligen till sommaren nu. Någon mer som håller med? Vill sitta i solen och bara njuta. De senaste dagarna har varit lite kyliga, så nu hoppas jag att det vänder och att solen kommer fram. Det är ju trots allt sommmartid nu! 😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag bråkar jag med mina växter. Tänkte passa på att plantera om nu, när solen kikar fram och jag kan vara ute med mina växter. Men det är tuffare än vad jag tror varje gång, då mina växter sitter fast i varandra...De trivs så bra i våra soliga fönster, att de växer för fort och till slut så finns det ingen plats kvar i krukan och då börjar de växa ihop. Rötterna är inte att leka med. Att dela dem och ta bort det som torkat tar sin lilla tid och tålamodet tryter. Men nu har jag kommit en bit på vägen och ska ta en välförtjänt paus, så får jag se om arbetet fortsätter idag, eller om jag gör färdigt en annan dag.

Likes

Comments

Nystartad blogg och då vill jag börja det med att dela med mig av ett orakelkort inför helgen. Dessa underbara kort har jag nyligen köpt på en mässa i Uddevalla, där jag var utställare. Jag älskar energierna i korten och bilderna är helt magiska. Eller vad tycker ni? Nu ska vi se vad kortet vill säga oss, så då kanaliserar jag, känner in och förmedlar budskapet.

Gå din väg. Du har ett karma att uppfylla i detta liv. Det är inte alltid så enkelt att komma underfund med sitt karma, men det finns hjälp på vägen att få. Se efter tecken på din väg, känn vinden mot din kind som smeker dig och du vet att vi är hos dig. Vi sänder härmed fjädrar och mynt i din väg, så att just du ska veta att vi, änglarna och övriga universum, finns med dig på din väg genom livet. Vi ger dig det du behöver, för att nå framgång på din väg och att uppnå ditt karma i detta liv, här och nu. Vi är alla med dig.

Med dessa ord önskar jag er en underbar helg!


Likes

Comments