Så har minstingen fått sitt babygym!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shopping med mina två stora tjejer i Kungsbacka, freeport/hede outlet! (En av mina hjärtan vill inte vara med på bild)

  • 2 Readers

Likes

Comments

När jag var liten var mina föräldrar troende och religiösa. De var Jehovas vittnen och i den religionen har jag växt upp. Som ung trodde jag också, jag var troende på en gud som var rättvis, sann och ärlig och man hade alltid ett val. Man var fri att välja vilken sida man ville tillhöra, den "onda" eller den "goda". På den goda sidan väntade ett paradis för de rättrogna och de som inte följer guds väg kommer att försvinna, omkomma i det stora kriget harmageddon, guds krig mot djävulen och demonerna. Länge trodde jag på det och väntade på att detta krig skulle ske. Idag är jag av en annan uppfattning. I samband med mitt "uppvaknande" har jag förstått att det är mer komplext än att gud bara ingriper och tar bort allt det onda. Det jag har gått igenom och kommer att få gå igenom innebär en process, ett utvecklande där jag aktivt väljer att förändra mig, att bryta mina gamla hjulspår och blicka uppåt för att ta emot den vägledning som ges. Detta är helt fritt att välja och vi har alla olika processer att gå igenom. Ingen är den andra lik. Vissa trosuppfattningar som religiös hade jag svårt att acceptera, som tex att döma andra människor. Som Jehovas vittne hade jag väldigt svårt att tro att en god gud som skapat oss, ger oss en fri vilja och sen kräver att vi måste göra som han säger, följa honom, annars dör vi i harmageddon. Jag kunde aldrig förlika mig med den tanken, för i min värld är man ingen god gud, om man gör så. Idag vet jag att alla människor är älskade av gud, den skapande kraften eller vad man vill kalla det, den kraft som är störst av allt och det han ger är villkorslös kärlek, bara vi är villiga att ta emot den. Det är inte alltid så lätt att ta emot villkorslös kärlek, det är tufft, då vi ofta klankar på oss själva och har man även fått höra från andra människor eller religioner att man inte är värdig den kärleken, så är det lätt att tro att det är så. När jag valde min väg har jag fått jobba på att inse att jag är älskad och att jag är värd att bli älskad. Jag är ingen ond människa som kommer att dö i harmageddon och nu när jag vet det, så kan jag bara fortsätta på min väg och utveckla mig i den villkorslösa kärleken.

  • 1 Readers

Likes

Comments

Att vara medial är ett intressant och tufft jobb. Det innebär att man är mottaglig för andras energier, både människor och djur. Man kan även plocka in energier från andevärlden och människor som blivit kvar på jorden, efter sin fysiska död, förvirrade själar. Medialitet är olika från person till person och därför plockar vi som är mediala in olika frekvenser av energi. Ex kanske några jobbar mycket med änglarna, några med Sirius energi och vissa enbart med andevärlden. Själv är jag ganska bred i mitt arbete och kan plocka in många olika energier, en del samarbetar jag med och en del hjälper jag till ljuset och vissa rensas bort helt, sk "död energi." När jag var liten, visste jag inte detta, att jag hade dessa förmågor. Visst kände jag mycket och upplevde nog mig själv som väldigt känslig. Tog åt mig lätt och kunde pendla upp och ner i humör och känslor. Däremot höll jag oftast inne med hur jag mådde, ville inte att andra skulle se och veta. Idag vet jag att många av de känslor jag upplever inte är mina, utan andras som jag plockat in, men nu har jag fått verktyg att skilja på mina och andras känslor och vet hur jag väljer bort andras energier. Att bära runt på flera olika människors mående är väldigt jobbigt och förvirrande, då man många gånger inte förstår varför man mår som man gör, eller varför det kan pendla så snabbt från det ena till det andra. Du kanske känner igen dig? Du kanske också plockar in din omgivnings energier på ett omedvetet plan. Innan jag förstod allt om min medialitet, var det jobbigt. När jag bestämde mig för att öppna denna dörr, visste jag inte om jag höll på att bli tokig eller var medial, då jag upplevde så mycket runt mig. Både såg, hörde och kände närvaro. Jag kunde vakna mitt i natten och se människor med väldigt starka och annorlunda energier hos mig, vilket jag idag vet var besök från olika stjärnemergier som Sirius och Pleijaderna. Mitt val att öppna min mediala dörr har hjälpt mig på många sätt, även om det stundtals varit väldigt rörigt, tufft och känslan av att jag aldrig skulle öppnat dörren, kommit över mig. Men idag är jag tacksam och glad för att jag lyssnade inåt, att jag tog modet till mig att börja utvecklas, för i takt med min utveckling får jag möta mina rädslor och börja släppa dem en efter en och i det långa loppet är det helt klart värt allt jag fått gå igenom för att få vara där jag är idag.

  • 10 Readers

Likes

Comments

Igår var det fullmåne, en av många den senaste tiden. Varje fullmåne sker det alltid något underbart och något skrämmande. Allt blir starkare, både mörkret och ljuset får kraft av månens sken och hur man uppfattar denna kraft är precis som vi människor är, olika. Vissa upplever kanske mardrömmar och skräck, rädslor som kommer fram i mörkret och vissa har svårt att sova, känner sig nästan övermäktiga/rastlösa av energin. Det som ändå sker i månens kraft är unikt och det finns oftast en anledning till att man går igenom det man får möta. Jag har alltid haft svårt att sova när månen lyser så klar, men med tiden har jag börjat vänja mig och acceptera energin som strålar på mig. Jag känner inget ont av månen, den lyser  snarare upp min väg. Förr hade jag svårt att slappna av och ta till mig månens energi, den var nog helt enkelt för stark för mig. Idag kan jag istället använda mig av energin till något positivt, något som kan gynna mig här och nu, men även inför framtiden, då nya vägar kan skapas och gamla kugghjul rensas bort. Vad nästa fullmåne för med sig vet bara framtiden.

  • 6 Readers

Likes

Comments

Som barn var och kände jag mig alltid annorlunda. Jag kände mig aldrig riktigt hemma någonstans, varken i min familj och deras trosuppfattning eller med vänner i skolan. Jag var alltid annorlunda, den som var lite utanför. Min fantasi var det inget fel på, i min magiska värld trivdes jag bra och gör det fortfarande. Det jag inte visste då, som jag vet idag, är att min egna lilla värld är magisk. Jag har med åren förstått att jag alltid varit medial och plockat in olika energier. Tack vare att jag lyssnade på det jag fick till mig, under min inre kris, fick jag möjlighet att utveckla och förstå min mediala potential. Min väg har många gånger varit väldigt tuff, men nu börjar jag komma till en insikt och förståelse jag tidigare inte hade och detta hjälper mig framåt idag mot en ljusare framtid.

  • 8 Readers

Likes

Comments

Det sker väldigt mycket på jorden just nu och många människor är rädda, ängsliga och undrar var allt ska sluta. Jag var också orolig för ett tag sedan, men allt har ändrats efter att jag gjort en inre resa som endast jag kunde göra. Det har tagit tid, tid att hitta mig själv, tid att fundera över vad jag vill, inte vad du vill, utan vad jag vill. Nu vet jag vad jag vill, men är inte helt klar med hur jag ska nå fram till det. Det började med att jag hamnade i en mindre livskris för några år sedan, där inget syntes på utsidan, utan allt hände inom mig. Det var kaos, jag var inte där jag ville vara och tvivlade i allra högsta grad på mig själv och mitt bättre vetande. Då var jag orolig, precis som många andra är idag. Jag har varit där på liknande sätt, men har faktiskt börjat vända det som varit tufft och eländigt för mig till något bättre och nu så tänker jag att kanske, kanske jag skulle börja berätta för er en del av min resa till att må bättre, så att ni kan plocka upp glimtar av min väg och resa som kanske stämmer in på er. Jag har tänkt att göra en följetong här på min blogg, så att när ni känner er redo att följa mig i mitt universum, så är det bara att hänga på!

  • 24 Readers

Likes

Comments

Go musik med härliga band i den ljuva sommarkvällen!

  • 29 Readers

Likes

Comments

Så har jag hamnat i Värmlands skogar, mina gamla hemtrakter och besökt trollen i Lesjöfors och Nils Ferlin i Filipstad. Vädret är underbart och barnen nöjda,men nu är det snart hemåt Göteborg som gäller igen.. Men kanske ett till besök på Dollarstore innan dess..

  • 29 Readers

Likes

Comments

Idag blev det en sväng in till Göteborg och West pride. Min dotter Olivia är väldigt nöjd.. Man kan ju undra varför 😍

  • 47 Readers

Likes

Comments