Denna helgen besökte jag och mina döttrar Thea och Olivia Bohus fästning. Vi spelade in material till min Youtube kanal och kommer att lansera det lite längre fram. Hoppas ni väntar med spänning på vad vi fann för energier där! 😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om ni missat det, så har jag nyligen startat en Youtube kanal, där ni får följa mig och mitt arbete. Ni får även tips på olika mediala verktyg, som man kan använda sig av till vardags! Eftersom det är fredag, vill jag dra ett kort inför helgen:

"Att älska sig själv, är den svåraste av alla gåtor. Vi har en benägenhet att bara älska oss själva då och då, vilket gör oss till lätta offer för omständigheter, som kan göra det svårt för oss att läka på själslig nivå. När vi vågar älska oss själva, höjer vi vår frekvens till en högre energi av ljus och kärlek. Att våga öppna sitt hjärta för alltinget, höjer vår kärlek till oss själva och det som finns runt omkring oss, familj och vänner. Så våga lita på att ditt hjärta är starkt nog för att älska och kommer att älska för evigt "
Ta hand om dig 💕

Min Youtube kanal hittar du här : https://www.youtube.com/channel/​UCYPcL29c6fvEWU9f5LkhrSQ

Likes

Comments

Denna helg har varit fylld med sång, skratt och underbart sällskap! Ibland önskar jag nästan att tiden stod stilla..

Likes

Comments

Nu knyter jag ihop säcken och avslutar min följetong, som jag haft här på bloggen. Jag har fått många lärdomar på min väg och det tuffaste av allt jag genomgår är nog att möta mina inre rädslor. Alla har vi olika rädslor att tampas med och när man öppnar den mediala dörren, börjar också rädslorna, som kan finnas där inne, att bubbla upp till ytan. En del vet man om, en del kan ligga gömda, vilket kan göra det lite svårt att förstå vad man går igenom och varför man måste göra det. Vi lever i en tid av stor förändring, nyare och starkare ljus som kommer in på jorden och höjer upp allt till en högre nivå av ljus och kärlek och det innebär att mycket måste förändras, både på jorden och i oss själva. Det här "uppstigandet" sker oavsett vi är medvetna om det eller ej, men det är en utrensning av gamla energier som sker och det kan bli väldigt kaosartat, både inom oss i känslan, men även på jorden, då vi ser många händelser som sker idag, både positiva och negativa. Jag har valt att lyssna inåt och ta hjälp av vägledningen från ovan och det har resulterat för mig en mycket större glädje i livet, att våga leva det liv jag vill leva, men det innebär också att jag vet att framtiden är ljus. Jag är inte längre rädd för det som sker, utan vet att allt kommer att bli bättre framöver. Min resa har verkligen hjälpt mig och att få chansen att hjälpa andra att våga lyssna inåt, är en stor glädje för mig. Så med detta sagt, önskar er alla lycka till med er inre resa.

Likes

Comments

Vi laddar för en ryslig afton!

Likes

Comments

Vi, jag, Thea och Olivia åkte på shoppingresa till Polen. Efter en väldigt gungande båtfärd dit och hem, börjar jag nu, efter några dagar att plana ut. Gungandet har förföljt mig i flera dagar.. Men vi hade en rolig resa tillsammans, trots att man inte kände sig särskilt stor när det gungade som värst. Stundvis trodde vi nästan att vi skulle sjunka! Så det kommer defenitivt att dröja tills jag åker på kryssning igen!

I väntan på att få gå ombord, tar vi lite självporträtt. Övrig tid gottar vi oss! (När vi inte mår 🤢)

Likes

Comments

Då skakar vi lite rumpa med zumba, denna söndag!

Likes

Comments

Så har minstingen fått sitt babygym!

Likes

Comments

Shopping med mina två stora tjejer i Kungsbacka, freeport/hede outlet! (En av mina hjärtan vill inte vara med på bild)

  • 15 Readers

Likes

Comments