Idag blev det en sväng in till Göteborg och West pride. Min dotter Olivia är väldigt nöjd.. Man kan ju undra varför 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 28 readers

Likes

Comments

Tvätten upphängd ute. Nykokt kaffe, bra musik i lurarna och strålande sol ☀ Helt underbart!

  • 3 readers

Likes

Comments

Idag är det inspelning till min och Karins Youtube kanal, som står på schemat. Vi har nya spännande avsnitt på gång, som vi kommer att lansera lite längre fram i sommar 😁

  • 31 readers

Likes

Comments

En sväng till Frölunda Torg, med mina två stora hjärtan. Äldsta dottern passade på att fixa nya naglar, för första gången.

  • 37 readers

Likes

Comments

På väg till blåkulla! Någon som ska med?

Likes

Comments

Idag fick jag besök av en humla, som ville säga något. Universum har så mycket att förmedla till oss, bara vi lyssnar. Jag har två böcker som är väldigt bra, när man vill få svar på vad djuren och växterna vill säga oss. Djurens och växternas språk, av Carina Solöga. Humlan som kom till mig, hade detta budskap: Trotsa förutfattade meningar. Du har bara fördelar så använd dig av dem. Min gåva till dig är att allt är möjligt. "Begränsa dig inte" , säger humlan.
Så nu gäller det bara för mig att lyssna och ta in detta budskap och förhoppningsvis så kommer jag att släppa mina begränsningar.

"Begränsa dig inte", säger humlan.

Likes

Comments

Igår sken solen så gott och idag är det molnigt och blåsigt igen. Verkligen skiftningar i vädret, men det passade bra idag, då det blev ett besök på kungsmässan i Kungsbacka. Lite shopping för mig och min dotter Olivia och som vanligt fick vi leta efter bilen på parkeringen, trots att vi noggrant kollade vilken rad vi stod på. Nu är vi nöjda och hemkomna, så nu laddar vi inför påsklovet, som är nästa vecka.

Lite paus i shoppingen med gofika!

Likes

Comments

Nu äntligen har solen kommit tillbaka. Fick hjälp av min dotter, så nu är alla krukväxter omplanterade. Fick invänta varmt väder för att ta itu med de sista växterna. Nu njuter jag av att sitta i solen och lyssnar på en barndomsidol, Ted Gärdestad. Bara rosévinet som fattas...

Likes

Comments

Jag längtar verkligen till sommaren nu. Någon mer som håller med? Vill sitta i solen och bara njuta. De senaste dagarna har varit lite kyliga, så nu hoppas jag att det vänder och att solen kommer fram. Det är ju trots allt sommmartid nu! 😀

Likes

Comments

Idag bråkar jag med mina växter. Tänkte passa på att plantera om nu, när solen kikar fram och jag kan vara ute med mina växter. Men det är tuffare än vad jag tror varje gång, då mina växter sitter fast i varandra...De trivs så bra i våra soliga fönster, att de växer för fort och till slut så finns det ingen plats kvar i krukan och då börjar de växa ihop. Rötterna är inte att leka med. Att dela dem och ta bort det som torkat tar sin lilla tid och tålamodet tryter. Men nu har jag kommit en bit på vägen och ska ta en välförtjänt paus, så får jag se om arbetet fortsätter idag, eller om jag gör färdigt en annan dag.

Likes

Comments